O nama

Go travel je svoju povijest počeo pisati prije 15 godina kada je Martin Jurki, osnivač agencije, odlučio otputovati u Egipat. Na putovanju kroz Egipat ostao je očaran drugačijom kulturom, mentalitetom ljudi, ali i jelima s kojima se susreo. Ovo je predstavljalo početak u njegovim daljnjim istraživanjima i putovanjima. Naime, 2010. godine odlazi na postdiplomski studij na Tajland gdje na Bangkok University završava MBA program s temom „Turizam Tajlanda“. Osim na fakultetu, vrijeme je provodio istražujući zemlje Jugoistočne Azije te će se ovo jednogodišnje iskustvo pokazati kao nezamjenjiva prednost u budućnosti. Naime, bez obzira na završenu ekonomiju, ljubav prema putovanjima je u konačnici prevagnula te je tako i nastala današnja agencija. Od tada je u više navrata proputovao 6 kontinenata (Europu, Aziju, Afriku, Australiju, Sjevernu i Južnu Ameriku). Samo je u Sjevernoj Americi proveo dvije godine te je imao prilike vidjeti 40 država. Ovo neprocjenjivo iskustvo mu je omogućilo da danas vodi već tradicionalne rute po SAD-u, a na kojima je do sada sudjelovalo više stotina putnika. Osim Amerike, putnici Go Travela mogu sudjelovati i na nezaobilaznim destinacijama poput Tajlanda, Kambodže, Vijetnama, Brazila, Argentine, Meksika, Kube i itd.
Go travel agencija je specijalizirana za organizaciju dalekih putovanja, kako grupnih tako i individualnih. Važno je naglasiti kako je na grupnim putovanjima uvijek prisutan vodič iz Hrvatske koji se, uz iskusne lokalne agencije na samim destinacijama, brine da putnicima pruži autentične doživljaje po prihvatljivim cijenama. Pri tome se beskompromisno pristupa i odabiru hotelskog smještaja gdje se biraju isključivo hoteli u centru gradova od 4* i 5*.
Na individualnim putovanjima putnicima se pokušava pristupiti pojedinačno te se u suradnji s njima dogovara željena destinacija, kategorizacija hotela, broj dana putovanja, ali budžet koji je predviđen za putovanje. Na ovakav način brinemo i stvaramo aranžman koji će našim putnicima omogućiti putovanje prema njihovim očekivanjima. Također, svaki putnik dobiva detaljni program putovanja s brojnim korisnim informacijama o destinaciji koju obilazi.

Od trenutka svog osnivanja, agencija neprestano radi na svojoj kvaliteti i proširuje se na nove destinacije. Stoga, ukoliko ste i Vi zaljubljenik u putovanja, dopustite da Vam sa svojim dugogodišnjim iskustvom pomognemo u realizaciji istog.