25.05. – 05.06.2021. od 20.490,00 kn / 2.719,67 (+ avio takse)

Program putovanja: 25.05. – 05.06.2021.

San Francisco – Silicon Valley – Los Angeles  – Ghost Town – Las Vegas – Grand Canyon – San Diego

Vrijednost više: odlični hoteli sa 4* u centru grada

1.dan (25.05.) Zagreb – Paris – San Francisco
Sastanak sudionika putovanja u zračnoj luci Zagreb 120 minuta prije polijetanja zrakoplova. Podjela putnih dokumenata od strane pratitelja putovanja. Polijetanje zrakoplova aviokompanije Air France za Paris u 06:50h. Po dolasku u Paris u 08:55h slijedi nastavak leta za San Francisco s polaskom u 11:00h. Slijetanje u San Francisco je predviđeno u 13:35h po lokalnom vremenu. Slijedi obavljanje carinskih formalnosti, doček mjesnog agenta i organizirani transfer do hotela 4* koji je smješten u centru grada u blizini Union Square-a. Prijava i smještaj u hotel. Odlazak na večernju šetnju u društvu pratitelja. Slobodno vrijeme za večeru. Noćenje.

2.dan (26.05.) San Francisco – city tura
Nakon doručka predlažemo odlazak u razgled grada gdje ćete imati priliku vidjeti: Union Square – najpoznatiji trg u San Franciscu na kojem se nalaze robne kuće, hoteli i kazališta, Chinatown – najveća „Kina u malom“ u Sjevernoj Americi, Alamo park – poznat po kućama koje su izgrađene u viktorijanskom stilu, Lombard street – najzavojitija ulica na svijetu. Nastavak vožnje preko jednog od najpoznatijih mostova na svijetu i simbola San Francisca, čuveni “Golden Gate” odakle se pruža jedinstveni pogled na grad. Slijedi posjet malog simpatičnog mjesta Sausalito te odlazak do slikovitog pristaništa Fisherman’s Wharf. Slobodno vrijeme za ručak (nadoplata) u ribarskom selu. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3.dan (27.05.) San Francisco – Alcatraz
Nakon doručka predlažemo odlazak na fakultativni izlet na otočić Alcatraz. Nagrađivana tura uključuje vožnju trajektom i audio vođenje (slušalice sa snimljenim informacijama) kroz ćelije nekadašnjeg zatvora. Ova bivša kaznionica poznata je i pod nazivom „The Rock“, a tu su kazne služili i poznati zločinci Al Capone i Kelly Machine Gun. Nakon ture slijedi obilazak slikovitog pristaništa Fisherman’s Wharf te posjet Pieru 39. Slobodno vrijeme za ručak u ribarskom selu. Slijedi odlazak na vožnju tradicionalnim “cabel carom” koja će Vam pružiti spektakularan doživljaj i pogled na ulice San Francisca. Slobodno vrijeme. Noćenje.

road e

4.dan (28.05.) San Francisco – Los Angeles
Nakon doručka slijedi odjava iz hotela te vožnja prema Los Angelesu živopisnim krajolikom Kalifornije. Usputno zaustavljanje u Silicon Valleyu gdje se nalaze sjedišta Googlea i Facebooka. Nastavak vožnje do Los Angelesa. Prijava i smještaj u hotelu 4* koji se nalazi u samom srcu Hollywooda, uz čuvenu šetnicu “Walk of Fame”. Slobodno vrijeme za večernju šetnju i večeru. Noćenje.

Povezana slika

5.dan (29.05.) Los Angeles – city tura – Venice beach – Santa Monica
Nakon doručka predlažemo razgled grada u pratnji lokalnog vodiča. Vožnju započinjemo kroz Sunset Boulevard, imat ćemo priliku vidjeti Grauman’s Chinese Theatre, Hollywood Walk of Fame i “Dolby Theatre”, mjesta gdje se održava dodjela Oscara. Slijedi vožnja prema jednom od najljepših vidikovaca na zapadnoj obali – “Griffith observatory”. Uživajte u panoramskom pogledu na čuveni natpis “Hollywood”. Slijedi nastavak vožnje prema Melrose aveniji, jednoj od najpopularnijih ulica za šoping te Paramount studiu u kojem su snimljeni mnogobrojni poznati Hollywoodski filmovi. Slobodno vrijeme za ručak na The Grove Farmers Marketu (nadoplata). Nakon ručka slijedi panormaska vožnja po Beverly Hillsu i najskupljoj ulici na svijetu – Rodeo Drive. Nastavak vožnje prema popularnim plažama Santa Monica, Venice Beach, Muscle Beach. Slobodno vrijeme za šetnju plažama. Odlazak do Santa Monica Piera na kojem se snimalo preko 200 Hollywoodskih filmova. Povratak u hotel poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme. Noćenje.

6.dan (30.05.) Los Angeles – Calico Ghost town – Las Vegas
Nakon doručka slijedi vožnja prema Las Vegasu. Usputno zaustavljanje u Calicu, gradu duhova koji će Vas vratiti u vrijeme nekadašnjeg rudarskog gradića Divljeg zapada. Predlažemo šetnju uličicama ovog rekonstruiranog grada i istraživanje nekadašnjeg života rudara. Slijedi nastavak vožnje do Las Vegasa, grada poznatog po kocki, glamuru i zabavi. Po dolasku prijava i smještaj u hotel 4* koji se nalazi na “Las Vegas stripu”, centralnom mjestu svih zbivanja u Las Vegasu. Slobodno vrijeme za šetnju i noćni provod u “gradu grijeha”. Noćenje.

7.dan (31.05.) Las Vegas – Grand Canyon – Las Vegas
Nakon doručka predlažemo odlazak na cjelodnevni izlet u Grand Canyon. Po dolasku slijedi razgled Grand Canyona, kanjona strmih litica kojeg je milijunima godina dubila rijeka Colorado u dubini od čak 1,6 kilometara. Uživanje u veličanstvenom krajoliku raskošnih oblika i boja, od kojih zastaje dah. Grand Canyon je pod UNESCO-vom zaštitom i sastavni dio istoimenog nacionalnog parka, jednog od najstarijih u SAD-u. U povratku prema Las Vegasu slijedi usputno zaustavljanje kod Hooverove brane izgrađenoj na rijeci Colorado. Nalazi se na samoj granici saveznih država Nevade i Arizone tijekom velike depresije 30tih godina SAD-a, a ujedno je i najveće spremište vode u SAD-u. Nakon razgleda slijedi povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

8.dan (01.06.) Las Vegas
Nakon doručka predlažemo šetnju čuvenim Las Vegas Boulevardom. Mogućnost odlaska do outleta na rubnom dijelu gradu u kojem se nalaze trgovine najpoznatijih svjetskih kreatora po tvorničkim i znatno sniženim cijenama (Calvin Klein, Donna Karan, Ugg, Giorgio Armani, Max Mara, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Timberland itd. U večernjim satima predlažemo odlazak u Pawn shop, zalagaonicu kojoj je popularnost donio National Geographic. Slijedi posjet Downtown Las Vegasa (DTLV), mjesta gdje je sve počelo. Uživajte u predstavama i igri svjetla na jednom od najvećih video zidova na svijetu te performansu uličnih zabavljača. Slobodno vrijeme. Noćenje.

9.dan (02.06.) Las Vegas – San Diego
Nakon doručka slijedi vožnja do San Diega. Prijava i smještaj u hotel 4* koji se nalazi u centralnom dijelu grada. Slobodno vrijeme za večernju šetnju gradom. Predlažemo odlazak u old town San Diego koji podsjeća na mali Mexico te odlazak na popularni noćni market. Predlažemo posjet tradicionalnom meksičkom restoranu u starom dijelu grada u kojem možete uživati u lokalnim specijalitetima. Nakon večere slijedi povratak u hotel. Predlažemo odlazak u najpoznatiji bar u San Diegu gdje je sniman kultni film ”Top Gun” s Tom Cruiseom. Noćenje.

10.dan (03.06.) San Diego
Nakon doručka slijedi slobodno vrijeme za vlastito otkrivanje grada. Predlažemo razgled grada koji mnogi smatraju najljepšim američkim gradom. Jedno od mjesta posjeta je čuveni Balboa park koji sadrži muzeje, umjetničke paviljone, parkove i šarene vrtove koji oduzimaju dah. Proći ćemo i Hillcrestom, četvrti poznatoj po velikom broju dućana i restorana s odličnom hranom poznatoj u cijelom okrugu San Diega. Vožnju nastavljamo do Downtowna gdje ćemo vidjeti poznate četvrti Little Italy i Historic Gaslamp Quarter, Maritime Museum te još mnogo drugih znamenitosti koje su se smjestile u ovom obalnom gradu na američkom jugu. Slobodno vrijeme. Noćenje.

11.dan (04.06.) San Diego – Los Angeles – Amsterdam
Nakon doručka slijedi vožnja prema zračnoj luci u Los Angelesu. Prijava na let za Amsterdam s polaskom u 16:55h. Noćni let.

12.dan (05.06.) Amsterdam – Zagreb
Po dolasku u Amsterdam u 12:20h slijedi nastavak leta za Zagreb s polaskom u 15:05h. Dolazak u Zagreb je predviđen u 16:55h po lokalnom vremenu.


  Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 20.490,00 kn

Cijena aranžmana po osobi u trokrevetnoj  sobi: 18.990,00 kn

       Cijena aranžmana po osobi u četverokrevetnoj sobi: 17.490,00 kn


CIJENA VRIJEDI ZA MINIMALNO PRIJAVLJENIH 15 PUTNIKA

Cijena uključuje:
– avionsku kartu Zagreb – San Francisco, Los Angeles – Zagreb u ekonomskoj klasi
– smještaj u hotelima 4* prema programu na osnovi 10 noćenja
– transfere prema programu (San Francisco – Los Angeles – Las Vegas – San Diego)
– transfere iz zračne luke od/do hotela
– pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku
– organizaciju i jamčevinu putovanja
– lokalne takse i poreze

Cijena ne uključuje:
– avionske pristojbe 3.950,00 kn (podložne promjenama)
– vizu za Sjedinjene Američke Države (160 USD) – putovnica mora vrijediti još minimalno 6 mjeseci od ulaska u zemlju
– obroke koji nisu navedeni u programu putovanja
– napojnice za vozače i lokalne vodiče
– troškove osobne prirode
– putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja (mora se ugovoriti najkasnije do 48h nakon prve uplate)
– izlete i ulaznice navedene u programu putovanja: San Francisco city tura, Alcatraz & Cable car 560 kn, Los Angeles City tura 640 kn, Calico Ghost Town 160 kn, Grand Canyon 740 kn, San Diego city tura 520 kn

NAPOMENA: organizator zadržava pravo promjene pojedinih sadržaja u programu

VIZA: potrebna. Veleposlanstvo je u Zagrebu, potreban je osoban dolazak. Sve informaciju nalaze se na internet stranicama www.usembassy.hr. Napominjemo da se preko ove internet stranice naručite za termin predavanja aplikacijskih dokumenata za vizu! Zbog velikog broja zahtjeva termine za vizu je potrebno rezervirati 2-3 tjedna unaprijed! Agencija ne može posredovati, već izdaje potvrdu o rezervaciji putovanja. Kopiju putovnice potrebno je dostaviti agenciji prilikom rezervacije putovanja.

MINIMALAN BROJ PUTNIKA: 15

Pošalji upit za putovanje