23.09. - 04.10.2018. od 1.964,42 (+ avio takse)

Program putovanja: 23.09. – 04.10.2018.

1.dan  Zagreb  – Paris –  Los Angeles

Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman 2 sata prije leta. Nakon preuzimanja putne dokumentacije prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Parisu . Po dolasku nastavak leta za Los Angeles. Obroci tijekom leta. Po dolasku u Los Angeles obavljanje pograničnih i carinskih formalnosti. Sastanak s predstavnikom lokalnog agenta, preuzimanje auta u Renta car –u te slijedi transfer u hotel. Prijava u hotel koji je smješten u Hollywoodu. Slobodno vrijeme za odmor. U večernjim satima lagana šetnja ulicom Walk of fame. Noćenje.

2.dan  Los Angeles

Nakon doručka, slijedi  vožnja po gradu: Grauman’s Chinese Theatre, Hollywood Walk of Fame, Beverly Hills, Rodeo Drive. Nastavak vožnje prema popularnim plažama Santa Monica, Venice Beach, Muscle Beach. Slobodno vrijeme za uživanje na plažama. U poslijepodnevnim satima odlazak do Santa Monica Piera koji je ujedno i najpoznatiji na svijetu na kojem se snimalo preko 200 Hollywoodskih filmova. Noćenje.

3.dan   Los Angeles

Nakon doručka istraživanje grada. Predlažemo odlazak u Universal Studios Hollywood – jedan od šest velikih američkih filmskih studija, koji je, ujedno i tematski park. Ovdje možete zaviriti iza kulisa setova nekih od najvećih filmskih hitova kao što su Jurassic Park i Terminator i uživati u uzbudljivim vožnjama i atrakcijama kao što je Harry Potter dvorac. Ili, pak, predlažemo odlazak u Disneyland. Uplovite u svijet mašte i fantazije, u kojem se možete družiti s Disneyjevim junacima i ostvariti svoje snove iz djetinjstva. Slobodno vrijeme. Noćenje.

4 dan. Los Angeles – Las Vegas

Nakon doručka slijedi vožnja prema Las Vegasu. Usputno zaustavljanje u Calicu, gradu duhova, koji će vas vratiti u vrijeme rudarskog gradića Divljeg zapada. Šetnja uličicama ovog rekonstruiranog grada i istraživanje života rudara. Nastavak vožnje do Las Vegasa, grad poznat po kocki, glamuru i zabavi.Po dolasku prijava i smještaj. Slobodno vrijeme. U večernji satima šetnja popularnim Las Vegas Stripom, uživanje u spektakularnom pogledu na naljepše fontane na svijetu od Bellagio hotela.  Noćenje.

5.dan  Las Vegas

Nakon ranog doručka predlažemo cijelodnevni posjet  Grand Canyona, kanjon strmih litica kojeg je milijunima godina dubila i izdubila rijeka Colorado u dubini od 1,6 kilometara. Uživanje u veličanstvenom krajoliku raskošnih oblika i boja, od kojih zastaje dah. Grand Canyon je pod UNESCO-vom zaštitom. Sastavni je dio istoimenog nacionalnog parka, jednog od najstarijih u SAD. U povratku prema Las Vegasu usputno zaustavljanje kod Hooverove brane. Povratak u hotel. Noćenje.

6.dan  Las Vegas

Nakon doručka predlažemo  posjet Strip bulevardu, te odlazak na jedan od Pool partya u gradu. Zabava. U večernjim satima odlazak u Pawn shop, zalagaonicu kojoj je popularnost donio National Geographic. Slijedi posjeta Down Town Las Vegasa mjesto gdje je sve počelo, uživajte u jednom od najvećih video zida na svijetu te u performansu uličnih zabavljača. Slobodno vrijeme. Noćenje.

  1. dan Las Vegas

Nakon doručka, predlažemo odlazak u jedan od shopping outlet  u kojem se može kupiti odjeća najpoznatijih svjetskih kreatora po tvorničkim, odnosno znatno sniženim cijenama (Burberry, Calvin Klein, Donna Karan, Giorgio Armani, Gucci, Max Mara, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Timberland.. Las Vegas je postao grad gdje vrhunski svjetski chefovi otvaraju svoje restorane: Joel Robuchon u MGM-u, Helene An u Crustaceanu, Nobu Matsuhi u Nobu (u hotelu Hard Rock), Sirio Maccioni u Le Cirque u Bellagiu, Andre Rochat u Alize at the Palms … okušajte se u bogatoj gastronomskoj ponudi koju pruža grad. Slobodno vrijeme. U večernjim satima predlažemo posjetu jednog od mnogobrojnih show predstava ( David Copperfield, Michael Jakson One, Celine Dion, Magic Mike i drugi..)  Noćenje.

8.dan   Las Vegas – San Diego

Nakon doručka vožnja do San Diega, po dolasku prijava i smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za večernju šetnju gradom. U večernjim satima odlazak u Old town San Diego, šetnja po malom centru mjesta koje posjeća na mali Mexico, odlazak na popularan noćni market. Predlažemo odlazak u tradicionalni Meksički restoran u starom dijelu grada, uživajte u lokalnim specjalitetima. Nakon večere povratak u hotel. Odlazak u najpoznatiji bar u San Diegu gdje je sniman kultni film ” Top Gun” sa Tom Cruise – om .Noćenje.

9.dan  San Diego

Nakon doručka, slobodno vrijeme za vlastito otkrivanje grada. Predlažemo razgled  sa GoCar-om najatraktivnije lokacije San Diega koji mnogo smatraju najljepšim američkim gradom. Jedna od njih je zasigurno Balboa park koji sadrži muzeje, umjetničke paviljone, parkove i šarene vrtove koji oduzimaju dah. Proći ćemo i Hillcrest-om, četvrti poznatoj po velikom broju dućana i restorana s odličnom hranom poznatoj u cijelom okrugu San Diega. Vožnju nastavljamo do Downtown-a gdje ćemo vidjeti poznatu četvrt Little Italy, Maritime Museum, Historic Gaslamp Quarter i još mnogo drugih znamenitosti koje su se smjestile u ovom obalnom gradu na američkom jugu.

10.dan. San Diego

Nakon doručka predlažemo odlazak u park Balboa gdje se nalazi svijetski poznati Zoološki vrt koji je dom više od 4000 rijetkih i ugroženih životinja, te botanička zbirka sa više od 700.000 egzotičnih biljaka.. ili posjeta tematskog vodenog parka SeaWorld u kojem možete uživati u  predstavama kitova ubojica, dupina i morskih lavova. Slobodno vrijeme.  Noćenje.

11.dan San Diego – Los Angeles – Paris

Nakon doručka, slijedi transfer do Los Angelesa aerodroma. Prijava na let za Paris. Noćni let.

  1. Paris – Zagreb

Dolazak u Zagreb u podnevnim satima.

Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi: 14.800,00 kn

Cijena uključuje:

– avionsku kartu Zagreb – Los Angeles

– transfer predviđen za Road trip sa svim troškovima cestarine, benzina, parkinga ( Doge Caravan ili slični tip auta za 6 putnika)

– Transfere prema programu (Los Angeles – Las Vegas –  San Diego)

– 3 noćenja u  Los Angelesu u dvokrevetnim sobama u hotelu 3* u području Hollyowooda sa doručkom

– 4 noćenja u Las Vegasu u dvokrevetnim sobama hotelu sa 5* na Las Vegas Stripu

-3 noćenja u San Diegu u dvokrevetnim sobama hotelu sa 3* sa doručkom u centru grada

– Pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku

– Lokalne takse i poreze

 

Cijena ne uključuje:

– Avionske pristojbe 3.650,00 kn ( podložne promjenama)

– Vizu za Sjedinjene Američke Države (160 USD)

– Obroke koji nisu navedeni u programu putovanja

– Napojnice za vozače i lokalne vodiče

– Troškove osobne prirode

– putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja

– izlete i ulaznice navedene u programu putovanja: Universal studio Hollywood 110 USD, Grand Canyon 75 USD, Sea World San Diego 105 USD , Go Car San Diego 55 USD

Minimalni broj putnika: 12

NAPOMENA: organizator zadržava pravo promjene pojedinih sadržaja u programu,

VIZA: potrebna. Veleposlanstvo je u Zagrebu, potreban je osoban dolazak. Sve informaciju nalaze se na internet stranicama www.usembassy.hr. Napominjemo da se preko ove internet stranice naručite za termin predavanja aplikacijskih dokumenata za vizu!Zbog velikog broja zahtjeva termine za vizu je potrebno rezervirati 2-3 tjedna unaprijed! Agencija ne može posredovati, već izdaje potvrdu o rezervaciji putovanja. Kopiju putovnice potrebno je dostaviti agenciji prilikom rezervacije putovanja.

Pošalji upit za putovanje