26.12. - 07.01.2022 od 10.490,00 kn / 1.392,35 (+ avio takse)

Vrijednost više: odličan hotel 4* na Kamala plaži

1.dan (26.12.) Zagreb –Istanbul– Phuket
Sastanak sudionika putovanja u zračnoj luci Zagreb 120 minuta prije polijetanja zrakoplova. Polijetanje zrakoplova aviokompanije Turkish Airlines u 20:15h za Istanbul. Po dolasku u Istanbul 00:30h slijedi nastavak leta Turkish Airlines u 02:35h za Phuket (noćni let).

2.dan (27.12.) Phuket

Slijetanje na Phuket predviđeno je u 16:00h po lokalnom vremenu. Nakon obavljenih carinskih formalnosti i dočeka mjesnog agenta slijedi transfer do hotela. Prijava i smještaj u hotel 4* na Kamala Beach-u. Slobodno vrijeme za odmor. Nakon kraćeg odmora predlažemo odlazak na večeru u lokalni restoran gdje ćete imati priliku isprobati tri slijeda jela lokalne Thai kuhinje. Nakon uživanja u popularnim delicijama imate slobodno vrijeme da se opustite na popularnoj masaži nogu. Noćenje.

Fotografija objekta iz galerije

3.dan (28.12.) Phuket

Nakon doručka, slobodno vrijeme za uživanje na tropskim plažama otočja. Mogućnost organizacije tečaja ronjenja na boce ( Open Water Diver Course, Advanced Open Water Diver Course). U večernjim satima predlažemo odlazak na zajedničku večeru kod hrvatskog Masterchefa u njegov restoran “Rustic“ na Patong Beachu. Opustite se u domaćoj atmosferi restorana gdje ćete moći isprobati razne delicije thai i internacionalne kuhinje. Nakon večere predlažemo odlazak na Bangla road i posjet čuvenom „Ping Pong show-u“. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan (29.12.) Phuket – Phuket town

Nakon doručka, predlažemo poludnevnu turu do Phuket Town-a. Turu započinjemo vožnjom do Karon vidikovca sa kojeg se pruža predivan pogled na Kata Noi, Kata Yai i Karon plažu. Slijedi nastavak vožnje do Wat Chalong budističkog hrama. Mnogi mještani tvrde da je hram često doživljavao mnoga čuda, tako da lokalno stanovništvo dolazi ovdje svaki dan na molitvu dok zapadnjaci dolaze tokom svog odmora učiti o budizmu. Nastavak vožnje i posjeta Velikog Budhe jednog od najvažnijih i najcjenjenijih znamenitosti na otoku. Nakon razgleda, posjet lokalnoj tvornici indijskih oraščića. Indijski orah je domaći proizvod koji se uzgaja na Phuketu i drugim provincijama južnog Tajlanda. Razgled završavamo sa posjetom Phuket town-a. U ovom povijesnom bogatom djelu grada pronaći ćete svetišta, hramove, okićene i lijepe muzeje, dućane i kafiće. Povrat u hotel u poslijepodnevnim satima, slobodno vrijeme za uživanje na tropskim plažama otočja. U večernjim satima predlažemo posjet Simon Cabert showa. Noćenje.

Old Phuket Town Is Home to the City's Most Instagram-worthy Streets (and Food) - FASHION Magazine

5.dan (30.12.) Phuket– Freedom beach 

Nakon doručka predlažemo odlazak na Freedom Beach. Mirna plaža bez hotelskih kompleksa nalazi se 30-ak minuta vožnje brodom od Patong plaže i proglašena je najljepšom plažom na Phuketu. Povratak u hotel u poslijepodnevnim satima. U večernjim satima predlažemo posjet nekom od mnogobrojnih salona za masažu ili posjet jednom od mnogobrojnih barova na Bangla road-u. Noćenje.

Freedom Beach / Phuket / Thailand // World Beach Guide

6.dan (31.12.) Phuket

Nakon doručka, slobodno vrijeme za uživanje na plažama. Predlažemo odlazak do Cafe Del Mar-a, opustite se u bogatoj ponudi jela i pića u beach baru. U večernjim satima pripreme za doček Nove 2022 godine. Zabava.

Charity grooves with Café Del Mar

7.dan ( 01.01.) Phuket

Nakon doručka, slobodno vrijeme. Predlažemo da isprobate poludnevni tečaj Thai kuhinje. Uz lokalne kuhare opustite se u potragu namjernica na tradicionalnom marketu, gdje ćete izabrati sve sastojke potrebne za vaš dan u kuhinji. Uz stručno vodstvo naučite kako se rade neka od najpopularnijih jela thai kuhinje. Slobodno vrijeme. Noćenje.

8 Best Cooking Classes in Phuket Thailand (Thai Cooking Class Phuket)

8.dan ( 02.01.) Phuket – James Bond otočje

Nakon doručka, mogućnost posjete James Bond Islanda, otoku koji je dobio svoju popularnost po svojim vapnenačkim stijenama koje se nalaze u filmu James Bond ” Čovjek za Zlatnim pištoljem”. U sklopu izleta posjetiti ćete Phang –nga Bay, voziti se kajacima po zaljevu i posjetiti špilje. Zatim slijedi lokalni ručak na plutajućem restoranu, posjet James Bond otoku te kupanje i odmor na Lawa otoku. Povratak u hotel u poslijepodnevnim satima. U večernjim satima predlažemo odlazak na zajedničku večeru u Wine Connection, restoran u kojem možete uživati u bogatoj ponudi vina i internacionalnih jela. Noćenje.

9.dan (03.01.) Phuket 

Nakon doručka, slobodno vrijeme. Mogućnost posjeta Phuket Zoo-a, karting staze, raftinga, zipeline-a  ili ostalih avanturstičkih izleta koje nudi otočje Phuket. Slobodno vrijeme. Noćenje.

Flying Hanuman Phuket - The Best Zipline in Phuket

10.dan ( 04.01.) Phuket – Phi Phi Islands
Nakon ranog doručka predlažemo odlazak na jednodnevni izlet brodom na Phi Phi otočje. Tamo možete posjetiti plažu koja je proglašena najljepšom na svijetu, poznatoj po filmu „The Beach“ s Leonardom Di Capriem u glavnoj ulozi. Zatim posjećujemo Monkey beach plažu kojom vladaju majmuni, slijedi bliski susret s majmunima, hranjenje i slikanje. Nakon ručka  je predviđeno slobodno vrijeme za ronjenje i uživanje na plažama otočja. U povratku posjet Khai Islandu, privatnom otoku gdje se možete opustiti i uživati u koktelima na rajskoj plaži. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme za posjet Food Marketa. Na ovom jedinstvenom marketu svakako morate isprobiti svježe rakove i jastoge. Noćenje.


11.dan ( 05.01.) Phuket – Similians otočje
Nakon doručka predlažemo odlazak na cjelodnevni izlet na Similans Islands. Izlet uključuje posjet 4 otoka. Mogućnost ronjenja na koraljnim grebenima otočja i posjet nacionalnom parku. U poslijepodnevnim satima povratak u hotel. Slobodno vrijeme. U večernjim satima predlažemo da u sklopu našeg hotela isprobate restoran s „All you can eat“ a la carte ponudom. Noćenje.

12.dan ( 06.01.) Phuket  – Istanbul
Nakon doručka slobodno vrijeme za stvaranje posljednjih uspomena i dojmova s Tajlanda. U poslijepodnevnim satima slijedi transfer prema zračnoj luci na Phuketu i prijava na let za Istanbul u 22:00h. Obroci tijekom leta. Noćni let.

13.dan ( 07.01.) Istanbul – Zagreb
Dolazak u Istanbul predviđeni je u 05:00h, slijedi nastavka leta u 07:35h. Dolazak u Zagreb predviđen je u 07:40h po lokalnom vremenu.


First minute cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi: 10.490,00 kn

Redovna cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi: 10.990,00 kn

FM cijena vrijedi do popunjenja predviđenih mjesta


U cijenu je uključeno:
– avionska karta Zagreb – Phuket  – Zagreb
– noćenje s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 4* na Kamala Beachu

Fotografija objekta iz galerijeFotografija jedinice 'Superior soba s king size krevetom', broj 1

– transferi od/do hotela iz zračne luke Phuket
– pratitelja putovanja iz Zagreba kroz cijelo putovanje

U cijenu nije uključeno:
– avionske pristojbe 3.050,00 kn (obavezna nadoplata kod prijave)
– viza za Tajland 440 kn s uključenim posredovanjem agencije (ambasada u Budimpešti, putovnica mora vrijediti još minimalno 6 mjeseci od ulaska u zemlju, potrebna jedna slika veličina kao iz putovnice te potrebna polica zdravstvenog osiguranja koja pokriva COVID – 19)
– jednokrevetna soba 3.990,00 kn
– javni prijevoz prilikom razgledavanja gradova
– putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja (mora se ugovoriti najkasnije do 48h nakon prve uplate)

Fakultativni izleti :

– cijene za fakultativne izlete biti će dostupne 30 dana prije putovanja

– izleti brodom koji “napuštaju” Phuket ( Similans, Phi Phi, James Bond) ovisiti će o trenutnoj epidemiolškoj situaciji i pravilima vezani za COVID-19 na Phuketu

Informacije za putnike vezane uz COVID 19:

Od 1. srpnja turisti mogu ponovno letjeti do otoka Phuketa. Tajlandska vojna vlada odobrila je takozvani plan “Sandbox” ( “pješčanika”) za Phuket. Ali to se odnosi samo na potpuno cijepljene turiste.

Ako želite otići na odmor na Tajland, prvo morate dokazati cijelovito cijepljenje. Međutim, samo je Phuket otvoren za posjetitelje. Turisti mogu napustiti provinciju i otputovati u druge dijelove zemlje tek nakon tjedan dana boravka na Phuketu. Unatoč cijepljenju, posjetitelji moraju prilikom ulaska u zemlju pokazati još jednom negativni PCR test koji nesmije biti stariji od 72h.

Turisti koji putuju na Tajland mogu rezervirati samo odabrane hotele sa zdravstvenim certifikatom, tako da je i agencija odabrala hotel koji posjeduje navedeni certifikat.

Ukoliko se za navedenu destinaciju ili avio kompaniju s kojom se leti na programu uvede testiranje na COVID -19, putnik je dužan sam napraviti test i snositi trošak istoga, te je dužan isti pokazati na samom letu ili ulasku u zemlju. Prema trenutnim informacija test nesmije biti stariji od 72h od ulaska u zemlju. Isto tako za navedeno putovanje se mogu prijaviti samo putnici koji su u potpunosti cijepljeni.  Kako se stvari mjenjaju iz dana u dan, tako se i mi prilagođavamo situaciji. Dok u svijetu traje pandemija, vrijedi da putnik može besplatno otkazati putovanje do 32 dana prije putovanja u slučaju da se:

1. destinacija za koju je putnik uplatio putovanje zatvori za državljane RH unutar datuma predviđenih za naše putovanje

2. ili se uvede obavezna samoizolacija na destinaciji od 14 dana za putnike iz RH unutar datuma predviđenih za naše putovanje

Ukoliko se destinacija za koju je putnik uplatio putovanje zatvori za putnike iz RH ili uvede obavezna samoizolacija u trajanju od 14 dana na destinaciji u periodu od 30-1 dan prije putovanja:
– putniku se izdaje voucher na uplaćeni iznos u trajanju od godinu dana.

Ukoliko je za destinaciju potreban COVID-19 test, te prije samog putovanja putnik napravi test, te isti bude pozitivan, putnik može prilikom prijave za putovanje napraviti policu zdravstvenog osiguranja i osiguranja od otkaza putovanja koje pokriva i slučaj COVID-19 pozitivnog testa prije samog putovanja.

Raspored letova:

TK1056  26DEC  ZAGREB ISTANBUL   2015 0030

TK 172   27DEC  ISTANBUL PHUKET   0235 1600 

TK 173   06JAN  PHUKET ISTANBUL   2200 0500*

TK1053  07JAN  ISTANBUL ZAGREB   0735 0740 

 

Pošalji upit za putovanje