13.02.-26.02.2018. od 1.059,19 (+ avio takse)

Program putovanja:

1.dan (13.02.) Zagreb – Doha – Bangkok
Sastanak sudionika putovanja u zračnoj luci Zagreb 120 minuta prije polijetanja zrakoplova.Polijetanje zrakoplova Qatar airways za Dohu . Po dolasku u Dohu ,nastavak leta Qatar airways za Bangkok (noćni let).

2.dan (14.02.) Bangkok
Slijetanje u Bangkok predviđeno je u jutarnjim satima. Nakon obavljenih carinskih formalnosti, doček mjesnog agenta, te slijedi transfer do hotela. Prijava i smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora. Odlazak na zajednički ručak u lokalni restoran, imat cete priliku isprobati tri slijeda jela lokalne Thai kuhinje. Slobodno vrijeme. U večernjim satima posjet Asiatique marketa. Noćenje.

3.dan (15.02.)Bangkok
Nakon doručka predlažemo odlazak na razgled grada i velike palače. Tura uključuje tri najneobičnija budistička hrama u Bangkoku: Wat Trimitr sa svojim neprocjenjivim zlatnim Buddhom (5 i pol tona čistog zlata); Wat Po, najprostraniji hram u Bangkoku, sa svojim divovskim Buddhom koji se klanja i kraljevskim Chedijima; Wat Benjamaborpitr, hram od bijelog mramora, jedan od najljepših primjeraka Thai arhitekture. Posjet Kraljevoj Palači, jedan je od najljepših primjeraka antičkog sijamskog dvora. Nekad je bila rezidencija kraljeva Bangkoka. Ovdje ćete vidjeti palače koje su korištene za različite prigode: Pogrebna palača,Palača za primanja, Dvorana s prijestoljem, Dvorana za krunjenje,Kraljevska kuća za goste i Wat Phra Keo, prekrasan smaragdni Buddhin hram. Slijedi posjet Kineskoj četvrti, te tržnici cvijeća Pak Klong Talad. Odlazak na zajednički ručak u lokalni restoran. Povratak u hotel u posljepodnevnim satima. Slobodno vrijeme. U večernjim satima posjet Sirocco Sky Bara koji je poznat po scenama iz filma “Hangover 2“. Uživajte u panoramskom pogledu na Bangkok sa 64 kata. Noćenje.

4.dan (16.02.) Bangkok-Ayutthaya
Nakon doručka predlažemo odlazak na cjelodnevni izlet u Ayutthayu. Tura uključuje posjet Ljetnoj palači, bivša kraljevska palača izgrađena u Ayutthayi u ranom 17. stoljeću. Unutar palače, možete vidjeti savršen spoj orijentalne i zapadne arhitekture sa velikom okućnicom i velikim ribnjakom okružen elegantnim kraljevskim zgradama za stanovanje i monumentalnim kulama. Posjetit ćete prekrasni dekor plutajućeg paviljona za Aisawan Thipaya, izgrađen u sredini ribnjaka i drugih kraljevskih rezidencija kao što Uthayan Phusthian (vrt od sigurne zemlje), Warophat Phiman (Shining nebesko boravište ), Wehart Chamrun (Nebeska Svjetlost), Saphakan Ratchprayun (Sabornice za kraljevsku obitelj) , te unutarnji i vanjski dio Palače. Odlazak na zajednički ručak u lokalni bufet restoran koji služi internacionalnu hranu. Nakon slijedi posjet Wat Yai Chai Mongkol, veličanstvena kraljevskog samostana s ogromnom Victory Pagoda okruženom Budinim slikama, pa nadalje do Wat Phanan Choeng, ugledni priobalni hram izgrađen 1324g, Hram je posjetio Zheng He u 1407g. tijekom njegovog drugog Ming carskog putovanja. Posjet Wat Mahathat hrama tipičnog za Ayutthayu, poznat po Budinoj glavi u stablo. Posjet Ayutthaya povijesnog parka i Wat Phra Sri Sanphet, povijesno najznačajniji kraljevski hram i palača u Ayutthayi.Slobodno vrijeme. U večernjim satima posjet Pat Pong Noćnog marketa. Noćenje.

5.dan (17.02.) Bangkok – Plutajuća tržnica
Nakon doručka predlažemo razgled plutajuće tržnice Damnoen Saduak, vožnja tradicionalnim brodićima po rijeci, prepustite se lokalnom šopingu koji se još uvijek odvija na tradicionalni način. Nakon kraće stanke nastavak vožnje do mosta na rijeci Kwai sa usputnim zaustavljanjem na Train Marketu, jedinstveni market koji se odvija svakodnevno na redovnoj željezničkoj prugi. Nakon obilaska posjet mosta na rijeci Kwai te spomen područja na II. svjetski rat; groblje na kojem je pokopano gotovo 7.000 ratnih zarobljenika te ratni muzej Jeath.Odlazak u lokalni restoran na ručak gdje ćete isprobati 4 slijeda tradicionalne Thai kuhinje. Povratak u poslijepodnevnim satima u Bangkok. Slobodno vrijeme. Noćenje.

6.dan (18.02.) Bangkok-Siem Reap
Nakon kasnijeg doručka odjava iz hotela, vožnja privatnim minibusom do Kambodžanske granice, nakon carinskih formalnosti i ishođenja vize nastavak putovanja prema Siem Repu. Smještaj u hotelu.Slobodno vrijeme za odmor.Posjet noćnog marketa. Noćenje.

7.dan (19.02.) Siem Reap-Angkor Wat ( doručak, ručak)
Nakon doručka predlažemo odlazak do veličanstvenog „grada hramova“ Angkor Wat, remek-djela kmerske arhitekture – jednog od najfascinantnijih i najvećih vjerskih spomenika na svijetu, smještenog usred kambodžanske džungle. Angkor Wat je najznačajniji simbol Kambodže i nalazi se na državnoj zastavi. Sagrađen je u periodu između 9. i 13. stoljeća kao mauzolej kralju Suryavarmanu II, a više od 1000 do sada otkrivenih hramova prostire se na prostoru od oko 42 kvadratna kilometra. Ulazak u nekadašnji kraljevski grad Angkor Thom s kompleksom budističkih hramova kroz prekrasna Južna vrata. Slijedi razgled veličanstvenog hrama Bayon ukrašenog sa 200 gigantskih likova misterioznih izraza lica i zagonetnih osmijeha, potom odlazak do „palače raja“ Baphoun, visoke stepenaste piramide Phimeanakas, takozvane «terase slonova» koja je služila za kraljeve audijencije, a naziv je dobila po reljefima slonova koji se nalaze na njezinom istočnom dijelu. Odlazak na zajednički ručak u lokalni restoran. Poslijepodne razgled Angkor Wata. Na kraju dana moći ćete uživati u očaravajućem zalasku sunca. Povratak u hotel.Navečer posjet Old marketa i ulice sa pabovima. Noćenje.

8.dan. (20.02.) Siem Reap
Nakon doručka predlažemo obilazak lokalnih sela, posjet farme krokodila, te lokalnog sirotišta. Na ovom izletu se upoznaje pravi život lokalnog stanovništva, kako se živi u manjim mjestima, daleko od razvijenih turističkih mjesta. Slobodno vrijeme za šoping na jednom od lokalnih marketa. Noćenje.

9.dan (21.02.) Siem reap – Phuket
Nakon doručka, slijedi transfer u zračnu luku, prijava na let za Phuket. Po dolasku na Phuket, slijedi transfer do hotela. Prijava i smiještaj u hotelu na Patong beachu . Slobodno vrijeme za odmor. U večernjim satima odlazak na zajedničku večeru kod hrvatskog Masterchefa u njegov restoran “Rustic“ na Patong Beachu. Noćenje.

10.dan (22.02) Phuket
Nakon doručka predlažemo odlazak na Freedom Beach. Plaža koja se nalazi 20 setak minuta vožnje brodom od Patonga, mirna plaža bez hotelskih kompleksa, proglašena najljepša plaža na Phuketu, ili predlažemo posjet s lokalnom agencijom Phuket ZOO, zoološki vrt u kojem se može približit divljim životinjama,slikanje i performansi sa tigrovima, krokodilima, slonovima, zmijama i majmunima. Povratak u hotel. Vrijeme za opuštanje i relaksaciju. Noćenje.

11.dan (23.02.) Phuket – Phi Phi islands
Nakon ranog doručka predlažemo odlazak na jednodnevni izlet s brodom na Phi Phi otočje koje je proglašeno najljepšom plažom na svijetu, poznato po filmu „THE BEACH“ u glavnoj ulozi s Leonardom Di Capriom. Posjet Monkey beach-plaža kojom vladaju majmuni, bliski susret sa majmunima, hranjenje i slikanje. Nakon ručka vrijeme slobodno za ronjenje i uživanju na plažama otočja. Povratak u hotel. Noćenje.

12.dan (24.02.) Phuket  – Similians islands
Nakon doručka predlažemo odlazak na cijelodnevni izlet na Similans Island. Izlet uključuje posjet 4 otoka. Mogućnost ronjenja na koraljnim grebenima otočja, posjet nacionalnog parka. U popodnevnim satima povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

13. dan (25.02.)Phuket – Doha
Nakon doručka, slobodno vrijeme do transfera u zračnu luku Phuket. Predlažemo odlazak u Tiger Kingdom, mjesto gdje možete provesti vrijeme sa velikim i malim tigrovima u njihovim nastambama. U večernjim satima slijedi transfer i prijava na let za Dohu. Noćni let.

14.dan (26.02.) Doha – Zagreb
U jutarnjim satima dolazak u Zagreb.

Ukupna cijena:7.980,00 kn

U cijenu je uključeno:
-avionska karta Zagreb – Bangkok, Phuket – Zagreb
-avionska karta za unutarnji let Siem Reap  – Phuket
-prijevoz sa privatnim minibusom Bangkok – Siem reap
– transferi od/do hotela iz zračnih luka Bangkok, Siem Reap, Phuket
-smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelima sa  4* na bazi noćenja sa doručkom
-pratitelja putovanja iz Zagreba

U cijenu nije uključeno:
-avionske pristojbe 2.710,00 kn ( obavezna nadoplata kod prijave)
-vize za Tajland ( 70 eura viza sa dva ulaska) ishoduje se u Zagrebu, viza za Kambodžu ( 30 USD) ishoduje se na ulazu u zemlju
-jednokrevetna soba 2.200,00 kn
-obroci koji nisu navedeni u programu
-putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja
– izleti : tura u Bangkoku 40 eura , Ayutthaya 45 eura , Kanchanaburi 65 eura, Angkor Wat tura 60 eura, Tura sa Tuk Tukovima 20 Eura, Phi Phi islands tura 50 eura, Similians islands 65 eura

RASPORED LETOVA:
13FEB 2 ZAGREB DOHA           0925 1645
13FEB 2 DOHA BANGKOK          1740 0355+1
25FEB 7 PHUKET DOHA           1940 2240
26FEB 1 DOHA ZAGREB           0730 1130

Pošalji upit za putovanje