18.04. - 01.05.2020. od 2.905,49 (+ avio takse)

TERMIN PUTOVANJA: 18.04. – 01.05.2020. 

„Wonca Asia Pacific region conference 2020“

1.DAN (18.04.)  ZAGREB – DUBAI
Sastanak sudionika putovanja u zračnoj luci Zagreb 120 minuta prije polijetanja zrakoplova. Nakon podjele putne dokumentacije prijava na let za Dubai. Polijetanje zrakoplova aviokompanije Emirates airliens  s polaskom u 15.25h. Dolazak u Dubai u 23:00h po lokalnom vremenu.

2.DAN (19.04.) DUBAI – AUCKLAND

Nastavak putovanja u 01:50 h prema Aucklandu. Noćni let. Obroci tijekom leta.

 3.DAN (20.04.) AUCKLAND

Po dolasku u Auckland u 04:20h po lokalnom vremenu slijedi obavljanje carinskih formalnosti, doček mjesnog agenta te transfer do hotela. Prijava i smještaj u hotelu 4* koji se nalazi u samom centru grada. Poslijepodne slobodno za vlastite programe. Predlažemo večernju šetnju novozelandskom prijestolnicom i istraživanje grada. Noćenje.

4.DAN (21.04.) AUCKLAND – city tura

Nakon doručka predlažemo razgled grada u pratnji lokalnog vodiča. Unutar same ture imamo dovoljno vremena da obiđemo dijelove grada poznate samo lokalnom stanovništvu i doživimo pravi Auckland u pratnji iskusnih vodiča. Prepustite se u sigurne ruke i saznajte zašto je Auckland sve popularnija destinacija turista iz cijelog svijeta. Imat ćemo priliku vidjeti zašto Auckland zovu “grad jedra”, poznati most Auckland Harbour Bridge, gradske četvrti Devonport and North Head, Mission Bay, Tamaki Drive and Achilles Point, Historic Mount Eden i razne druge znamenitosti i ulice. Obići ćemo i poznati Ganner Colony na Muriwai plaži gdje se mogu vidjeti velika jata ptica u svojim selidbama. Poseban doživljaj na ovom izletu je i sam ručak u čuvenom povijesnom restoranu Riverhead Tavern (1857) gdje ćemo probati lokalne specijalitete. Novi Zeland je poznat i po svojim vinima, a neka od njih ćemo moći i probati na kušnji vina unutar jedne od najpopularnijih vinarija u okolici Aucklanda. Za kraj uzbudljivog dana ostavljamo jedan od najvećih i najstarijih parkova na Novom Zelandu “Auckland Domain” smješten u jednom od novozelandskih vulkanskih kratera. U parku se nalazi botanički vrt i Aucklandski ratni muzej s odličnom zbirkom primjeraka maorske materijalne kulture i umjetničkim djelima. Povratak u hotel. Noćenje.

5.DAN (22.04.) AUCKLAND – Hobbiton i Waitomo caves

 Nakon doručka predlažemo izlet na kojem ćete imati priliku vidjeti atrakcije po kojima je Novi Zeland trenutno najpopularniji: filmski set Hobbiton (The Lord of the Rings) i Waitomo Glowworm špilju. U pratnji lokalnog vodiča razgledat ćemo čarobni svijet Gospodara prstenova uz zanimljive priče sa snimanja jedne od najpopularnijih filmskih trilogija ikada snimljenih. Izgradnja seta počela je još 1999. godine povodom snimanja filma „Gospodar prstenova: Družina prstena“, a cijeli set je obnovljen 2011. godine za potrebe ekranizacije Tolkienove trilogije „Hobbit“. Ne propustite priliku za fotografiranje ispred prepoznatljivih vrtova, mostova i hobitskih rupa u kojima su živjeli čuveni hobiti ili pak nazdravite na njihovom čuvenom okupljalištu – krčmi Green Dragon Inn. Iako su hobiti otišli sa najpopularnije svjetske farme njihovi čarobni domovi su ostali i omiljena su destinacija fanova iz cijelog svijeta! Imat ćemo privilegiju ručati u The Shire’s Rest at Hobbiton i na taj način dodatno osjetiti energiju ovog nestvarnog mjesta. Izlet nastavljamo posjetom senzacionalnoj Waitomo špilji u koju ćemo uploviti malim turističkim brodom. Opustite se i uživajte u magičnim “svjetlećim crvima” kojima je prošarana njena unutrašnjost po kojoj je poznata. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Noćenje.

6.DAN (23.04.) AUCKLAND – otvaranje kongresa Wonca

 Nakon doručka, slijedi odlazak na otvorenje kongresa Wonca Asia Pacificregion conference 2020. Slobodno vrijeme za registraciju i svečano otvorenje. Poslijepodne slobodno za vlastite programe. Noćenje.

 7.DAN  (24.04.) AUCKLAND – EKO trilogija tour – zapadna obala Novog Zelanda

Nakon doručka predlažemo izlet u pratnji lokalnog vodiča. Prepustite se stručnom vodstvu i doživite najbolje od netaknute zapadne obale Novog Zelanda. Radi svog autohtonog izgleda i neukroćene prirode ovaj dio često nazivaju i “Divlji zapad” koji se nalazi nepunih sat vremena od samog centra grada.  Omiljeno odredište je park prirode i planinski lanac Waitakere Ranges prožet sa preko 250km utabanih staza u tajanstvenoj prašumi, a dom je i mnogih životinja, endemskih vrsta ptica i raznolikih biljaka te spektakularnih slapova skrivenih u bespućima divlje prašume. Otkrivanje prirodnih bogastva i ljepota ove očaravajuće prirode vulkanskog porijekla odvest će nas do jedinstvenih plaža zapadne obale prepoznatljive po svom crnom pijesku. Napunite baterije i opustite se u predivnom pogledu na Tasmanijsko more uz šumove oceana. Posjetit ćemo i Arataki centar odakle se pruža nezaboravan pogled na dvije luke u Aucklandu, a saznat ćemo više i o maorskoj kulturi koja je ostavila duboki trag u povijesti Novog Zelanda i njegovog stanovništva kakvog danas poznajemo. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Noćenje.

8.DAN (25.04.) AUCKLAND – FIJI
Nakon doručka prijava na direktni let za Fiji. Prijava i smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor i istraživanje otoka. Noćenje.

9.DAN (26.04.) – 12.DAN (29.04.) FIJI

Nakon doručka uživajte u rajskim plažama ovog otoka bezvremenske egzotike koji će Vas očarati svojim krajolikom. Mogućnost odlaska na jednodnevne izlete na okolne otoke, ronjenje, kupanje, posjet slapovima. Noćenje.

13.DAN (30.04.) FIJI – AUCKLAND – DUBAI

Nakon doručka slijedi transfer u zračnu luku, prijava na direktni let za Auckland. Po dolasku u Auckland, slijedi nastavak leta sa Emirates Airliens u 20:30h po lokalnom vremenu  za Dubai.

14.DAN (01.05.) DUBAI – ZAGREB

Po dolasku Dubai 05:35 nastavak puta u 08.30h prema Zagrebu. Dolazak u Zagreb je predviđen u 12.35h po lokalnom vremenu.

 

Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi iznosi: 21.890 kn

Minimalni broj putnika: 15

U cijenu je uključeno:

 •  prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb – Auckland – Zagreb
  •    unutarnji let Auckland – Fiji – Auckland
  •    transferi iz zračne luke od/do hotela
  •    smještaj prema programu u hotelima 4* na bazi noćenja s doručkom
  •    lokalne pristojbe i poreze
 • pratitelj putovanja iz Zagreba i organizacija

U cijenu nije uključeno:

 •    zrakoplovne pristojbe 5.650 kn
  •    viza za Novi Zeland
  •    fakultativni izleti, ulaznice i napojnice
  •    troškovi osobne prirode
  •    putno osiguranje
  •    doplata za jednokrevetnu sobu (na upit)

 Napomene:

– putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanjaje potrebno ugovoriti do 48h nakon prve uplate)

– putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od datuma ulaska u zemlju

– konačni raspored izleta po danima, njihove cijene i program provođenja se dostavljaju svim putnicima unutar završnog pisma mjesec dana prije puta

– Viza za Novi Zeland:
Od 01.listopada 2019. za ulazak u Novi Zeland potrebno je imati “New Zealand Electronic Travel Authority” (NZeTA).Za više informacija potrebno je obratiti se Veleposlanstvu Novog Zelanda ili preko stranice IMMIGRATION.GOVT.NZ

 

 

 

 

 

Pošalji upit za putovanje