28.12. - 06.01.2021. od 9.740,00 kn (+ avio takse)

1. DAN (28.12.) ZAGREB – ISTANBUL – CANCUN
Sastanak putnika sa pratiteljem putovanja u zračnoj luci Zagreb 120 minuta prije polijetanja zrakoplova. Polijetanje zrakoplova aviokompanije Turkish Airways za Istanbul u 09.10h. Po dolasku u Istanbul 13.15h slijedi nastavak leta za Cancun s polaskom u 21.35h. Noćni let.

2. DAN (29.12.) CANCUN – PLAYA DEL CARMEN
Slijetanje u Cancun predviđeno je u 08.25h po lokalnom vremenu. Slijedi obavljanje carinskih formalnosti, doček mjesnog agenta i organizirani transfer do hotela. Prijava i smještaj u hotel od 14h. Nakon smještaja orijentacijska šetnja s pratiteljem putovanja i slobodno vrijeme za uživanje na plaži. Predlažemo da probate neki od Meksičkih specijaliteta, te nezaobilazno piće “Margarita”.  Slobodno vrijeme. Noćenje.

3. DAN (30.12.)  PLAYA DEL CARMEN– CHICHEN ITZA
Nakon doručka predlažemo odlazak (fakultativno) do Chichen Itza-e, drevnog grada Maya, nekadašneg glavnog grada mayanskog plemena Itza na poluotoku Yucatan. Razgledavanje brojnih znamenitosti: piramide El Castillo koja je posvećena Kukulkanu, mayanskom bogu vjetra i uragana, igrališta, svetog zdenca i astronomskog opservatorija. Nakon ručka u lokalnom restoranu obilazak cenote, krške jame, koje su Mayama služile kao rezervoari pitke vode (mogućnost kupanja). Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

 

4. DAN (31.12.) PLAYA DEL CARMEN – TULUM – COBA
Nakon doručka predlažemo odlazak (fakultativno) na cjelodnevni izlet u gradove Tulum i Coba. Pripremite se za ekspediciju kroz carstvo Maya. Tulum je bio jedan od posljednjih gradova koji su podigli Maye, svoj je vrhunac imao kroz 13. i 15. stoljeće, te je uspio preživjeti čak 70 godina španjolske kolonizacije i osvajanja. Njegove ruševine smještene su na 12 m visokim stijenama, odakle puca pogled na Karipsko more. Coba je drevni Mayanski grad koji se nalazi usred džungle, nekada je bio prijestolnica civilizacije sa preko 50.000 stanovnika. Karakterizira ga najviša Mayanska piramida, visoka 42m do čijeg vrha vodi 120 stepenica. Nakon  ručka odlazak na rajske plaže Tuluma. Slobodno vrijeme za uživanje. Povratak u hotel u poslijepodnevnim satima. Pripreme za doček Nove godine. Zabava !

5.DAN (01.01.) PLAYA DEL CARMEN

Nakon doručka, slobodno vrijeme za uživanje na tropskim plažama Yucatana. Noćenje.

6. DAN (02.01.)  PLAYA DEL CARMEN – ISLA MUJERES
Nakon doručka predlažemo izlet (fakultativno) na otok Isla Mujeres. Transfer do marine iz koje kreće brod za Isla Mujeres. Ovaj izlet je predviđen za relaksaciju, kupanje, sunčanje i ronjenje. Isla Mujeres je otok nedaleko Cancuna, kojeg krase plaže s neobično bijelim pijeskom, te izrazito tirkizno more. Iako mali otok, ima jednu od najljepših plaža na svijetu, barem tako tvrdi Trrpadvisor u svojoj godišnjoj listi, TOP 25 plaža na svijetu. Tokom izleta brodom imati ćemo nekoliko točaka zaustavljanja, a svoje slobodno vrijeme možete iskoritit za istraživanje otoka i šarenih uličica ili pak za uživanje na nekoj od rajskih plaža, palmama, beskrajnom plavetnilu i očaravajućoj prirodi. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

7. DAN (03.01.) PLAYA DEL CARMEN – Xcaret

Nakon doručka, predlažemo odlazak u prirodno – zabavni tematski park Xcaret. Park koji kombinira prirodu s poviješću, kulturom i kuhinjom. Xcaret se može pohvaliti s više od 50 prirodnih i kulturnih atrakcijaa koje garantiraju zabavan  dan. Svjedočite uzbudljivoj konjičkoj predstavi, divite se prirodi u Paviljonu leptira i na otoku Jaguar, a u Meksičkom muzeju narodne umjetnosti zaronite u povijest Yucatana.  Provedite dan okruženi podvodnom rijekom, džunglom i karipskim morem. Slobodno vrijeme. Noćenje.Too Crowded - Review of Xcaret, Playa del Carmen, Mexico - Tripadvisor

8.DAN ( 04.01.) PLAYA DEL CARMEN – CANCUN – PLAYA DEL CARMEN

Nakon doručka, slobodno vrijeme za istraživanje okolnih mjesta. Predlažemo da posjetite obližnje turističko središte Cancun koje je poznat po svojim dugačkim bijelim pješćanim plažama, mnogobrojnim trgovačkim centrima te noćnom zabavom. Slobodno vrijeme. Noćenje.

Where to Stay in Cancun, Mexico (2020 Hotel Guide)

9. DAN (05.01.) PLAYA DEL CARMEN –  CANCUN – ISTANBUL
Nakon ranog doručka ( box to go) slijedi transfer autobusom do zračne luke Cancun. Prijava na let za Istanbul s polijetanjem u 09.55h. Obroci tijekom leta.

10. DAN (06.01.) PLAYA DEL CARMEN – CANCUN
Dolazak u Istanbul u 05.40h po lokalnom vremenu. Mogućnost izlaska u grad Istanbul u organizaciji Turkish airwaysa. Nastavak putovanja direktnim letom za Zagreb s polaskom u 18.50h. Dolazak u Zagreb je predviđen u 19.00h po lokalnom vremenu.


First minute cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi: 9.740,00 kn

Redovna cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi: 10.640,00 kn


U cijenu je uključeno:
– avionske karte Zagreb – Cancun – Zagreb u ekonomskoj klasi
– 7 noćenja na Playa Del Carmen hotel 4* sa doručkom
– transferi iz zračne luke od/do hotela
– organizacija putovanja i pratitelj putovanja na hrvatskom jeziku

Nadoplate:
– zrakoplovne pristojbe 2.950,00 kn (obavezno kod prijave, podložne promjenama)
– jednokrevetna soba 2.980 kn
– putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja – mora se ugovoriti najkasnije do 48h nakon prve uplate
– izleti i ulaznice za razglede: Chichen Itza i Cenote 550 kn, Tulum i Koba 520 kn, Isla Mujeres 720 kn, Xcaret zabavni park – 840 kn

Napomene:
– prije putovanja provjerite valjanost putovnice koja mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od ulaska u zemlju, viza za RH državljane nije potrebna
– konačne cijene, ponudu i program izleta šaljemo u završnom pismu mjesec dana prije puta, a sama kalkulacija ovisi o broju prijavljenih putnika. Uplatu odabranih izleta potrebno je izvršiti u Hrvatskoj najkasnije 15 dana prije putovanja


Informacije za putnike vezane uz COVID 19:

– ukoliko se za navedenu destinaciju ili avio kompaniju s kojom se leti na programu uvede testiranje na COVID -19, putnik je dužan sam napraviti test i snositi trošak istoga, te je dužan isti pokazati na samom letu ili ulasku u zemlju. Prema trenutnim informacija test nesmije biti stariji od 72h od ulaska u zemlju/avion. Kako se stvari mjenjaju iz dana u dan, tako se i mi prilagođavamo situaciji.Dok u svijetu traje pandemija, vrijedi da putnik može besplatno otkazati putovanje do 45 dana prije putovanja u slučaju da se:

1. destinacija za koju je putnik uplatio putovanje zatvori za državljane RH unutar datuma predviđenih za naše putovanje

2. ili se uvede obavezna samoizolacija od 14 dana za putnike iz RH unutar datuma predviđenih za naše putovanje

Ukoliko se destinacija za koju je putnik uplatio putovanje zatvori za putnike iz RH ili uvede obavezna samoizolacija u trajanju od 14 dana na destinaciji u periodu od 30-1 dan prije putovanja:

– putniku se izdaje Voucher na uplaćeni iznos u trajanju od godinu dana


Minimalan broj putnika: 10

Raspored letova

1 TK1054  28DEC  ZAGREB ISTANBUL   0910 1315

2 TK 181  28DEC  ISTANBUL CANCUN   2135 0825*

3 TK 181  05JAN  CANCUN ISTANBUL   0955 0540*

4 TK1055  06JAN  ISTANBUL ZAGREB   1850 1900

 

Pošalji upit za putovanje