11.-14.06.2021. od 4.290,00 kn / 569,41 (+ avio takse)

LONDON – EURO 2021., ENG-HRV

 

1.DAN  (11.06.)  ZAGREB – LONDON 

Sastanak putnika 2h prije leta kod šaltera informacija u zračnoj luci Zagreb. Podjela putne dokumentacija te prijava na let aviokompanije British Airlines s polaskom u 13.20h. Očekivano vrijeme slijetanja u London je u 14.55h. Nakon obavljenih carinskih formalnosti transfer autobusom uz panoramsku vožnju do hotela 3* smještenog u centralnom dijelu Londona. Putem ćemo vidjeti neka od glavnih zdanja Britanske prijestolnice; Buchingamska palača, Big Ben, Trafalgar Square, Westmister Abbey. Prijava u hotel. Predlažemo šetnju s voditeljem putovanja do poznatih londonskih pubova. Slobodno vrijeme za uživanje u noćnom životu. Opustite se uz poznati fish & chips i britansko pivo. Povratak u hotel u vlastitom aranžmanu. Noćenje.

2.DAN  (12.06.) LONDON 

Nakon doručka odlazak na upoznavanje jednog od najuzbudljivijih gradova na svijetu. Grad obilazimo javnim gradskim prijevozom i pješice. Obilazak započnjemo Buchingamskom palačom koja je dom monaha Ujedinjenog Kraljevstva od 1837. godine, a u kojoj danas živi i radi kraljica. Prolazimo pored zgrade Parlamenta i popularnog Big Bena, Westimsterske opatije, te šetamo čuvenim Downing Street-om u kojoj se nalazi službena rezidencija i ured premijera. Posjet Trafalgarskom trgu, mjestu odakle kreću sva okupljanja, a kojim dominira statua admirala Nelsona. Slobodno vrijeme za ručak. Nastavak do katedrale Sv. Pavla, remek dijelom iz 18 st. s 108m visokom kupolom  i neizostavne utvrde Tower of London, najstarije kraljevske rezidencije u kojoj se čuvaju kraljevski dragulji. Slobodno vrijeme za posjet utvrdi (ulaznica nije uključena u cijenu). Vožnja Temzom (ulaznica nije uključena u cijenu)  ispod najznačanijih mostova London Bridge, Milenijski most, Waterloo sve do 137m visokog London Eye-a. Predlažemo vožnju na ovoj najpopularnijoj turističkoj atrakciji u Londonu (nije uključeno u cijenu). Povratak u hotel. Predlažemo da posjetite četvrt Soho, čuvenu po noćnom životu. Noćenje.15 London Eye Facts You Didn't Know | Condé Nast Traveler

3.DAN  (13.06.) UTAKMICA ENGLESKA – HRVATSKA 

Nakon doručka predlažemo posjet popularnoj stanici metroa Kings Cross u kojoj se nalazi u blizini hotela. Londonska stanica King’s Cross ima posebno značenje za ljubitelje Harry Pottera i savršeno je mjesto za fotografiranje. J.K. Rowling rekla je da je odabrala stanicu King’s Crossa kao londonski terminal za Hogwarts Express jer su se njeni roditelji upoznali u vlaku koji je odlazio sa te stanice. U prijepodnevnim satima odlazak  na utakmicu na Wembley stadion s početkom u 14 h. Wembley stadion je udaljen oko 1h vožnje javnim gradskim prijevozom iz središnjeg dijela Londona. Nakon utakmice slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

Škotski Sun: Od raspada Jugoslavije susreti Hrvatske i Srbije protječu u mržnji – Jabuka.tv

4.DAN  (14.06.) LONDON – ZAGREB 

Nakon ranijeg doručka (breakfast box) odjava iz hotela.  Transfer autobusom do zračne luke Heathrow. Prijava na let za Zagreb s polaskom u 09.00h, očekivano vrijeme dolaska u 12.25h.


Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi iznosi: 4.290,00 kn


CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • – prijevoz zrakoplovom British Airwaysa a na redovnoj liniji Zagreb – London – Zagreb
 • – voditelja putovanja, smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama na osnovi 3 noćenja s engleskim doručkom
 • – transfer od/do zračne luke u Londonu,
 • – jamčevno osiguranje organizatora putovanja
 • – troškove organizacije i prodaje putovanja
 • – razglede prema programu

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • – zrakoplovne pristojbe 1.190,00 kn (obavezno kod prijavem podložne promjenama)
 • – putno osiguranje
 • – ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene
 • – karte javnog prijevoza,
 • – fakultativne sadržaje
 • – osobne troškove
 • – ulaznicu za nogometnu utakmicu Hrvatska – Engleska

CIJENE FAKULTATIVNIH SADRŽAJA I ULAZNICA : 

 •  – London Eye i 4D Cinema Experience £27 za odrasle, £22 za djecu 3-15 godina
 • – Tower of London £27 za odrasle, £13 za djecu 5-15 godina
 • – Madame Tussauds uključujući Marvel 4D i Star Wars Expirience: £29 za odrasle, £24 za djecu 3-15 godina
 • – Cijene ulaznica podložne su promjenama. Točna cijena ulaznica bit će navedena u Obavijesti o putovanju.

Javni prijevoz:

 • – OysterCard (kartica za javni prijevoz koju ćemo koristiti tijekom cijelog boravka u Londonu s obzirom da su razgledi organizirani pješice i javnim prijevozom): 35 GBP (odrasli), 23 GBP (djeca 5-15 godina), mlađi od 5 godina besplatno

Državni muzeji u Londonu su besplatni (British Museum, National Gallery, Victoria and Albert Museum, Natural History Museum, Science Museum, Pomorski muzej i dr.)

NAPOMENE: Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada, ovisno o redu letenja, radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Organizator nije odgovoran za eventualno povećanje cijena ulaznica i fakultativne ponude.


Informacije za putnike vezane uz COVID 19:

– ukoliko se za navedenu destinaciju ili avio kompaniju s kojom se leti na programu uvede testiranje na COVID -19, putnik je dužan sam napraviti test i snositi trošak istoga, te je dužan isti pokazati na samom letu ili ulasku u zemlju. Prema trenutnim informacija test nesmije biti stariji od 72h od ulaska u zemlju/avion. Kako se stvari mjenjaju iz dana u dan, tako se i mi prilagođavamo situaciji. Dok u svijetu traje pandemija, vrijedi da putnik može besplatno otkazati putovanje do 45 dana prije putovanja u slučaju da se:

1. destinacija za koju je putnik uplatio putovanje zatvori za državljane RH unutar datuma predviđenih za naše putovanje

2. ili se uvede obavezna samoizolacija od 14 dana za putnike iz RH unutar datuma predviđenih za naše putovanje

Ukoliko se destinacija za koju je putnik uplatio putovanje zatvori za putnike iz RH ili uvede obavezna samoizolacija u trajanju od 14 dana na destinaciji u periodu od 30-1 dan prije putovanja:
– putniku se izdaje voucher na uplaćeni iznos u trajanju od godinu dana.


 

Pošalji upit za putovanje