29.12. - 09.01.2021. od 10.890,00 kn (+ avio takse)

Program putovanja: 29.12. – 09.01.2021.

1.dan (29.12.) ZAGREB – ISTANBUL – KUALA LUMPUR
Sastanak sudionika putovanja u zračnoj luci Zagreb 120 minuta prije polijetanja zrakoplova i podjela putnih dokumenata od strane pratitelja putovanja. Polijetanje zrakoplova aviokompanije Turkish airways za Istanbul u 19.55h. Po dolasku u Istanbul 00:15h slijedi nastavak leta za Kuala Lumpur s polaskom u 01:35h (noćni let).

2.dan (30.12.) KUALA LUMPUR

Slijetanje u Kuala Lumpur predviđeno je u 17:15h po lokalnom vremenu. Nakon obavljenih carinskih formalnosti, doček mjesnog agenta, te slijedi transfer do hotela. Prijava i smještaj u hotel 4* u centru grada. Nakon kraćeg odmora predlažemo odlazak na zajedničku šetnju gradom. Slobodno vrijeme za večeru. Noćenje.

3.dan (31.12.) KUALA LUMPUR – city tura
Nakon doručka predlažemo razgled Kuala Lumpura. Kroz našu turu uz pratnju lokalnog vodiča vidjeti ćete neke od najzanimljivijih znamenitosti glavnog i najvećeg grada Malezije. Petronas tornjevi blizanci koji osim što su simbol Kuala Lumpura, do 2005 godine su bili najviša zgrada na svijetu, Nacionalni muzej, Kraljevska plača, Nacionalna džamija, posjetit ćemo centar rukotvorina. Slijedi odlazak do Batu pećina, kompleksa spilja starog preko 400 milijuna godina, koje za Hinduse predstavljaju važno religijsko središte. Poslijepodne slobodno za vlastito istraživanje grada. U večernjim satima pripreme za doček Nove Godine, zabava 🙂

Slikovni rezultat za kuala lumpur

4.dan ( 01.01.) KUALA LUMPUR – BALI – NUSA DUA

Nakon doručka, slijedi transfer u zračnu luku. Prijava na let za Bali. Nakon obavljenih carinskih formalnosti slijedi doček mjesnog agenta i transfer do hotela 4* koji se nalazi na jednoj od najljepših plaža Bali-a Nusa Dua. Prijava i smještaj u hotel 4*. U večernjim satima predlažemo odlazak do Bali Collectiona, kompleksa koji sadrži veliki broj restorana, salona za masažu, te trgovina sa lokalnim proizvodima i suvenirima. Noćenje.

5.dan (02.01.) NUSA DUA – ULUWATU – TANAH LOT – JIMBARAN
Nakon doručka predlažemo izlet na kojem ćemo posjetiti neke od najvećih znamenitosti Balija. Dan započinjemo hramom Tanah Lot posvećenom Balinežanskim bogovima mora. Za vrijeme oseke, u hramu se može vidjeti i dodirnuti Svetu Zmiju (Balinežani vjeruju da donosi sreću) koja obitava u pećini nasuprot hramu. Potom slijedi posjet hramu na stijeni Uluwatu koji se nalazi na krajnjem jugu otoka, izgrađenog na samom rubu 70 metara visoke litice.

 Slikovni rezultat za uluwatu temple

Putovanje nastavljamo odlaskom na pješčanu plažu Jimbaran gdje možete večerati (nadoplata) na plaži u prekrasnom romantičnom ambijentu uz šumove oceanskih valova, zvukovima glazbe i pogledom na čarobni zalazak sunca. Za večeru predlažemo ukusno pripremljenu bijelu ribu, školjke, lignje, rakove, jastoge i ostale morske plodove koji se mogu naručiti a la carte. Tu također možete probati mladi kokos te domaće proizvedena vina. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

6.dan (03.01.) NUSA DUA (BALI) – NUSA PENIDA
Nakon doručka slijedi slobodno vrijeme za uživanje na plaži. Predlažemo jednodnevni izlet na Nusa Penidu – najveći i najljepši iz skupine tri otoka koji se nalaze jugoistočno od Balija. Imati ćete priliku uživati u predivnim prizorima egzotične prirode i plavetnila Indijskog oceana. Posjet predivnim plažama zapadnoga dijela otoka čija je ljepota i čar netaknute prirode obišla cijeli svijet – Kelingking i Broken beach te prirodnog bazena Angel’s Billabong koji je pravo prirodno čudo. Mogućnost kupanja na plaži Crystal beach. U programu i cijenu izleta je uključen i ručak. Povratak u hotel u večernjim satima. Slobodno vrijeme. Noćenje.

Slikovni rezultat za kelingking beach nusa penida Slikovni rezultat za broken beach nusa penida

7.dan (04.01.) NUSA DUA – UBUD – BALI SWING

Nakon kasnijeg doručka slijedi transfer do centralnog dijela Balija – Ubud. Prijava i smještaj u hotel 4*. Predlažemo razgleda Ubud-a i okolice. Razgleda započinjemo sa posjetom Monkey Forest-u, živopisnoj šumi majmuna koju Balinežani smatraju svetom i koja se proteže na na površini od oko 10 hektara. U šumi ćemo vidjeti preko 700 razigranih majmuna kako slobodno žive u svom prirodnom staništu. Slijedi razgled grada Ubuda, okruženog prekasnom prirodom i rižinim poljima. Ubud i dalje nosi titulu kraljevskog grada, te se može pohvaliti drevnim hramovima, palačama i srdačnim stanovništvom. Slobodno vrijeme za ručak te kupnju tradicionalnih lokalnih proizvoda na tržnici rukotvorina. Nakon razgleda mogućnost odlaska na Bali Swing, jedno od najpoželjnijih mjesta za fotografiranje na svijetu. Kompleks nudi brojna mjesta za fotografiranje, od kojih se najviše ističu ljuljačke na visini od 10 do 70 metara na kojima možete iskusiti slobodu ljuljanja visoko iznad drveća. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

8.dan (05.01.) UBUD – BEDUGUL

Nakon doručka predlažemo odlazak na turu „Bedugul“ s lokalnim vodičem. Prva postaja će biti Šivin Hram koji se nalazi na jezeru Bratan, jedan od najljepših balinežanskih hramova koji je obvezan sadržaj svake knjige o Baliju. Nakon razgledavanja hrama i područja oko jezera slijedi posjet obližnjoj tradicionalnoj tržnici gdje se mogu vidjeti, probati ili kupiti različiti lokalni začini, tropsko voće, povrće i suveniri po izrazito povoljnim cijenama uz obavezno cjenkanje. Sljedeća postaja je mali i jednostavan ali izrazito lijep i prirodan Park Leptira u području Tabanan, najplodnijeg predjela i žitnice Balija. U sklopu iste regije nalaze se rižina polja Jati Luwih, najljepša rižina polja na Baliju zaštićena UNESCO-om. Nakon šetnje prekrasnim terasastim rižinim poljima i fotografiranja slijedi ručak u obližnjem restoranu sa pogledom. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

9.dan (06.01.) UBUD – SINGAPUR
Nakon doručka slijedi transfer do zračne luke. Prijava na let za Singapur. Po dolasku slijedi transfer u hotel sa 4* u centru grada. Prijava i smještaj. U večernjim satima odlazak u šetnju s pratiteljem putovanja do poznatog hotela Marina Sands Bay, mogućnost posjeta Marina Bay Sands hotelu s kojeg se pruža spektakularan pogled na Marinu Bay, doživite panoramski pogled sa najvišeg bazena na svijetu. Povratak u hotel. Noćenje.

Slikovni rezultat za singapore free photo

10.dan (07.01.) SINGAPUR

Nakon doručka predlažemo razgled grada uz neke od najinteresantnijih znamenitosti Singapura; Esplanade, Parlament, Merlion, Helix most, sve do poznatih “Gardens by the bay” vrtova, slobodno vrijeme za posjet vrtovima. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

Povezana slika

11.dan ( 08.01.) SINGAPUR – ISTANBUL

Nakon doručka, slobodno vrijeme za posljednje utiske u Singapuru. Predlažemo odlazak do umjetnog otoka Sentosa, gdje se nalazi  tematski zabavni park Universal Studios Singapur. Sadrži 28 vožnja, predstava i atrakcije u sedam tematskih zona. U večernjim satima slijedi transfer u zračnu luku. Prijava na let za Istanbul u 23:35h. Noćni let.

12. dan ( 09.01.) ISTANBUL – ZAGREB
Po dolasku u Istanbul u 06:15h slijedi nastavak leta za Zagreb u 08:05h. Dolazak u Zagreb u 08:15h po lokalnom vremenu.


First minute cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi iznosi: 10.890,00 kn + avio takse

Redovna cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi iznosi: 11.750,00 kn + avio takse


U cijenu je uključeno:
– povratna avionska karta Zagreb – Kuala Lumpur, Singapur – Zagreb

– unutarnji let Kuala Lumpur – Bali – Singapur

– transferi na destinaciji na relaciji zračna luka od/do hotela

– noćenja s doručkom u hotelima s 4*

– organizacija i jamčevina putovanja

– pratitelj putovanja iz Hrvatske kroz cijelo putovanje

U cijenu nije uključeno:
– zrakoplovne pristojbe 2.980,00 kn (obavezna doplata kod prijave)
– troškove osobne prirode– napojnice za lokalne vodiče
– jednokrevetna soba 3.360 kn
– putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja (obavezno ugovoriti 48h od prve uplate)

Fakultativni izleti i ulaznice:

-Kuala Lumpur city tura: USKORO

-Tura Tanah Lot – Uluwatu – Jimbaran: 380 kn

– Nusa Penida: 750 kn (uključen ručak)

-Ubud i okolica: 300 kn (nije uključena ulaznica za Bali Swing: 245 kn po osobi, uključuje 18
ljuljački i ručak/buffet)

-Tura Bedugul: Žitnica Balija, rižina polja Jati Luwih i park leptira: 420 kn (uključen ručak)

-Singapur city tura: USKORO

 

Napomene:
– putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od datuma izlaska iz zemlje
– konačni raspored izleta po danima, njihove cijene i program provođenja se dostavljaju svim putnicima unutar završnog pisma mjesec dana prije puta
– hrvatskim državljanima, nositeljima običnih putovnica, koji putuju turistički ne treba viza za boravak do 30 dana u Maleziji, Indoneziji, Singapuru

Raspored letova:

29DEC  ZAGREB ISTANBUL   1955 0015

30DEC  ISTANBUL KULA LUMPUR   0135 1715

08JAN  SINGAPUR ISTANBUL   2335 0615

09JAN  ISTANBUL  ZAGREB   0805 0815

Minimalni broj putnika: 15

Pošalji upit za putovanje