02.12. , 20.02. od 11.190 kn / 1.485,26 (+ avio takse)

Program putovanja:

Tajland, Kambodža, Malezija, Singapore

1.dan  Zagreb – Doha – Bangkok

Sastanak sudionika putovanja u zračnoj luci Zagreb 120 minuta prije polijetanja zrakoplova.Polijetanje zrakoplova Qatar airways za Dohu . Po dolasku u Dohu ,nastavak leta Qatar airways za Bangkok  (noćni let).

2. dan  Bangkok – Sawadee ka ! dobro došli na Tajland !!
Slijetanje u Bangkok predviđeno je u podnevnim satima. Nakon obavljenih carinskih formalnosti, doček mjesnog agenta, te slijedi transfer do hotela u području Nane. Smještaj.Večernji posjet noćnog bazara Pat Pong na području Siloma. Noćenje

3.dan  Bangkok – razgled hramova
Nakon doručka odlazak na razgledavanje hramova.Tura uključuje tri najneobičnija budistička hrama u Bangkoku: Wat Trimitr sa svojim neprocjenjivim zlatnim Buddhom (5 i pol tona čistog zlata); Wat Po, najprostraniji hram u Bangkoku, sa svojim divovskim Buddhom koji se klanja i kraljevskim Chedijima; Wat Benjamaborpitr, hram od bijelog mramora, jedan od najljepših primjeraka Thai arhitekture. Velika Palača jedan je od najljepših primjeraka antičkog sijamskog dvora. Nekad je bila rezidencija kraljeva Bangkoka. Ovdje ćete vidjeti palače koje su korištene za različite prigode: Pogrebna palača, Palača za primanja, Dvorana s prijestoljem, Dvorana za krunjenje, Kraljevska kuća za goste i Wat Phra Keo, prekrasan smaragdni Buddhin hram. Povratak u hotel u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme. U večernji satima posjet sky bara Sirocco u hotelu Leboua, poznat po scenama iz filma Hangover 2. Noćenje.

Kraljeva palača - Bangkok
4. dan  Bangkok – Chamburij – Bangkok
Nakon ranog doručka izlet u Chamburij. Posjet plutajućoj tržnici, vožnja tradicionalnim čamcima po kanalima tržnice, posjet Cobra Showu. Nakon kraće stanke nastavak vožnje do mosta na rijeci Kwai. Šetnja preko međunarodno poznatog mosta preko rijeke Kwai , crni željezni most je došao iz Jave od strane japanske vojske i  pod japanskim nadzorom, a saveznički ratni zarobljenici su ga napravili  kao dio željezničke pruge koja povezuje Tajland sa Burmom.Nakon mosta u planu je obilazak spomen područja na II. svjetski rat; groblje na kojem je pokopano gotovo 7.000 ratnih zarobljenika te ratni muzej Jeath, slijedi posjet Tiger Templa; hram gdje žive tajlandski redovnci i volonteri u suživotu sa tigrovima.  U hramu je moguće približiti  i poigrati se sa tigrovima i njihovim mladuncima. Navečer  posjet Nana plaze, Soi 4.Noćenje.

tiger temple

5. dan  Bangkok – Siem Reap ( Kambodža)
Nakon doručka vožnja autobusom do Kambodžanske granice, nakon carinskih formalnosti i ishođenja vize nastavak putovanja prema Siem Repu. Smještaj u hotelu.Slobodno vrijeme za odmor.Posjet noćnog marketa .
Noćenje.

6. dan Siem reap – Angkor Wat
Nakon doručka slijedi odlazak do veličanstvenog „grada hramova“ Angkor Wat, remek-djela kmerske arhitekture – jednog od najfascinantnijih i najvećih vjerskih spomenika na svijetu, smještenog usred kambodžanske džungle. Angkor Wat je najznačajniji simbol Kambodže i nalazi se na državnoj zastavi. Sagrađen je u periodu između 9. i 13. stoljeća kao mauzolej kralju Suryavarmanu II, a više od 1000 do sada otkrivenih hramova prostire se na prostoru od oko 2 kvadratna kilometra. Ulazak u nekadašnji kraljevski grad Angkor Thom s kompleksom budističkih hramova kroz prekrasna Južna vrata. Slijedi razgled veličanstvenog hrama Bayon ukrašenog sa 200
gigantskih likova misterioznih izraza lica i zagonetnih osmijeha, potom odlazak do „palače raja“ Baphoun, visoke stepenaste piramide Phimeanakas, takozvane «terase slonova» koja je
služila za kraljeve audijencije, a naziv je dobila po reljefima slonova koji se nalaze na njezinom istočnom dijelu. Poslijepodne razgled Angkor Wata. Na kraju dana moći ćete uživati u očaravajućem zalasku sunca.
Povratak u hotel u podnevnim satima.Navečer posjet Old marketa i ulice sa pabovima. Noćenje.

angkor wat

7. dan   Siem Reap – Bangkok – Phuket

Nakon doručka, slijedi vožnja prema zračnoj luci u Bangkok te prijava na let za Phuket. Po dolasku na Phuket smiještaj u hotelu na Patong beachu . Slobodno vrijeme za odmor.Noćenje.

8. dan  Phuket – Phuket Zoo
Nakon doručka posjet s lokalnom agencijom Phuket ZOO, zoološki vrt u kojem se može približit divljim životinjama,slikanje i performansi sa tigrovima, krokodilima, slonovima, zmijama i majmunima.Odlazak u prašumu na farmu slonova.Povratak u hotel.Vrijeme za opuštanje i relaksaciju. Večernji posjet Bangla roadu. Noćenje.

9. dan  Phuket – Phi Phi islands- Phuket
Nakon doručka odlazak na cjelodnevni izlet na Phi Phi otočje – posjet uključuje Maya bay, Monkey beach, Phi Phi don islands, Khai islands.
Večrnji posjet Simon cabareta.Najpoznatiji Lady boj show na Tajlandu.Noćenje.

Maya Beach, Koh Phi Phi Leh Island, Krabi, Thailand, Asia

10.dan Phuket – Similians Islands – Phuket
Nakon doručka odlazak na cjelodnevni izlet na Similan islands – posjet uključuje otočje Koh Miang, Honeymoon Bay, Koh Ba Ngu, Donald Duck Bay.– nacionalni park, nalijepse otocje na Thailandu.
Večernji posje Bangla road.

11.dan  Phuket – Kuala Lumpur ( Malezija)
Nakon doručka, slijedi transfer do zračne luke na Phuketu te prijava na let za Kuala Lumpur. Po dolasku u Kuala Lumpur slijedi transfer do hotela.Smještaj. Večernji razgled grada.Noćenje.

12.dan   Kuala Lumpur
Nakon doručka slijedi razgled grada, turu uključuje China Town, Planetarium, zgradu Petronasa ( Twin Tower) , Nacionalni muzej, zgradu Sultana Abdula Samada, Nacionalna džamija, park ptica.Slobodno vrijeme. Noćenje.

PETRONAS TOWERS MALAYSIA 01

13.dan Kuala Lumpur –  Singapur

Nakon doručka slijedi transfer do zračne luke. Prijava na let za Singapore.Dolazak i prijava u smještaj.Preporučujemo noćni safari u Singaporu.Noćenje.

14.dan Singapore

Nakon doručka razgledavanje grada – tura uključuje posjet Civic distrikta, kriket klub, kuću parlamenta, vrhovni sud i gradsku vijećnicu, pojet Merlion parku i Marina baya, posjet Thian Hock Keng hramu, posjet China townu i Little India.
Večernji posjet Singapur Flyeru, te sky baru u Sands Marina bay hotelu .

15.dan  Singapur
Nakon doručka, cjelodnevni izlet na Sentosa island – tura uključuje razgled žičarom, posjet akvarija, zabavni park Universal studio.Slobodno vrijeme. U podnevnim satima odlazak za zračnu luku, te prijava na let za Zagreb. Noćni let za Europu.

singapore

16.dan Europa – Zagreb

Dolazak u Zagreb je predviden u poslijepodnevnim satima.

 

U cijenu je uključeno:
-avionska karta Zagreb – Bangkok, Singapore – Zagreb
-unutarnji letovi  Bangkok-Phuket, Phuket – Kuala Lumpur

– autobusne karte Bangkok – Siem reap – Bangkok
-smještaj i doručak ( 3 noćenja u hotelu u Bangkoku, 2 noćenja u hotelu u Siem Reapu, 4 noćenja na Phuketu, 2 noćenja u Kuala Lumpuru, 2 noćenja u Singaporu). Noćenje u dvokrevetnim sobama.
-pratitelja putovanja  ( minimalno 10 putnika)

U cijenu nije uključeno:
-avionske pristojbe 2.490,00 kn ( obavezna nadoplata kod prijave)
-vize za Tajland ( 60 eura viza sa dva ulaska), Kambodžu ( 30 USD)
-jednokrevetna soba
-javni prijevoz, taksi-minibus prilikom razgledavanja gradova
-obroci koji nisu navedeni u programu
-putno osiguranje – obavezno
-ulaznice za izlete

Minimalni broj putnika: 10

Pošalji upit za putovanje