02.01.- 08.01.2021. od 4.460,00 kn (+ avio takse)

TRAJANJE PUTOVANJA: 7 DANA

Vrijednost više:  Hilton 4* – odličan hotel na izvrsnoj lokaciji pored Mall of Emirates

1.DAN (02.01.) ZAGREB – ISTANBUL – DUBAI

Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb 2h prije leta. Podjela putne dokumentacije te prijava na let za Istanbul s polaskom u 19.55h. Po dolasku u Istanbul u 00:15h slijedi nastavak leta za Dubai u 01:25h. Noćni let.

34 Places To Visit In Dubai At Night In 2020: Top Attractions & Sightseeing!

2. DAN (03.01.) DUBAI – CITY TURA

Dolazak u Dubai predviđen je u 06:55h. Nakon obavljenih carinskih formalnosti slijedi odlazak na organizirani doručak. Nastavljamo sa razgledom grada u pratnji lokalnog vodiča. Posjetiti ćemo i stari i novi dio Dubai-ja, te vidjeti kako se ovaj grad razvijao i rastao u posljednjih nekoliko desetljeća. Razgled je zamišljen tako da imate osjećaj kao da putujete kroz povijest. Započinjemo obilaskom najstarijeg dijela Dubai-ja gdje su nalaze najstarije građevine. Posjetit ćemo Al Fahidi utvrdu u kojoj je danas smješten muzej grada Dubai-ja. Prelaskom “creeka” tradicionalnom abrom ćemo vidjeti kako je ovaj grad živio prije pronalaska nafte. Prošetati ćemo kroz tradicionalnalne sukove gdje ćete pronaći bazare zlata, čaja, svile, začinjene opojnim mirisima arapskih začina. Nastavljamo kroz rezidencijalnu ulicu Jumeirah Road pored “Kuće unije”  do  jednog od simbola Dubai-ja, poznatog hotela “Burj al Arab”, pauza za slikanje. Slijedi nastavak do Palme, svjetskog arhitektonskog čuda , prvog umjetnog otoka u obliku palme na kojem se nalaze brojne luksuzne rezidencije i hoteli kao što je Atlatis The Palm, pauza za slikanje. Vožnja kroz ulicu Sheika Zayeda do najveće građevine na svijet Burj Khalife u čijem se podnožju nalaze čuvene Dubai fontane koje su postavljene na velikom umjetnom jezeru, te predstavljaju najveću fontanu na svijetu, koja ima nekoliko izvedbi dnevno popraćenih glazbenim nizom klasične ali i suvremene svjetski poznate glazbe. Slijedi odlazak u hotel, prijava i smještaj u hotel 4*. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti, predlažemo odlazak do Dubai Mall-u. Slobodno vrijeme. Noćenje.

Dubai Uskrs – Go Travel

3. DAN (04.01.) DUBAI – BURJ KHALIFA – SAFARI

Nakon doručka predlažemo odlazak na najvišu zgradu na svijet Burj Khalifa. Mogućnost odlaska na 124. kat gdje se nalazi jedan od najviših svjetskih obzervatorija. U poslijepodnevnim satima predlažemo odlazak na pustinjski Safari. Iskusni vozači, specijalno educirani za snalaženje po pustinjskim dinama učiniti će iskustvo adrenalinske vožnje nezaboravnim u udobnim i klimatiziranim džipovima. Poslije vožnje posjeta beduinskom kampu u kojem ćete spoznati čari drevnih arapskih tradicija, od jahanja deva preko oslikavanja kanom do pušenja vodenih lula “sheesha”. Pravi orijentalni ugođaj osjetit ćete uz nezaboravan zalazak sunca te uživanje pod zvijezdama uz ples trbušnih plesačica, tradicionalnu muziku i autentičnu arapsku kuhinju. Povratak u hotel. Noćenje.Best Desert Safari Dubai, 55 AED, Pick/Drop & Dinner Included

4.DAN (05.01.)  DUBAI – ABU DHABI – DUBAI

Nakon doručka predlažemo fakultativni izlet u Abu Dhabi. Abu Dhabi je glavni grad Ujedinjenih arapskih emirata, najveći po površini, administrativni je centar i središte državnog aparata. Smatra se i jednim od najbogatijih gradova na svijetu s obzirom da se najveći broj naftnih nalazišta nalazi na teritoriju ovog emirata. Otuda je i poznat pod nazivom „Arapski dragulj”. Svakako najupečatljivji dojam današnjega dana ostavlja posjet džamiji Sheika Zayeda koja je jedna od najlješih i najvećih džamija na svijetu, izgrađena u neoislamskom stilu od materijala dopremljenih iz svih dijelova svijeta. Džamija je napravljena u spomen ocu nacije Sheiku Zayedu, te kao njegovo poslijednje počivalište. Nastavljamo prema centralnom dijelu Abu Dhabija prolazeći pored “Emirates Palace-a”, luksuznog hotelskog zdanja, pored nedavno otvorene predsjedničke palače Qasr Al Watan, koja svojim bogatim dekoracijama ostavlja bez daha. Poslije pauze za ručak  panoramska vožnja kroz Corniche Road preko Saadiyatt otoka, koji je zamišljen kao mjesto sa nabogatijim kulturnim i umjetničkim sadržajem na svijetu, zaustavljanje za fotografiranje pored novoizgrađenog muzeja Louvre. Vožnja preko Yas islanda koji vrvi brojnim zabavnim sadržajima, a gdje se između ostaloga nalazi i Ferrari world – najveći zabavni park na zatvorenom. Povratak u Dubai u kasnijim poslijepodnevnim satima. Noćenje.

Emirates News Agency - DCT Abu Dhabi shares guidelines to reopen UAE capital's hotels

5. DAN (06.01.) DUBAI – MIRACLE GARDEN – FRAME

Nakon doručka predlažemo poludnevni izlet u Miracle Graden i Dubai Frame. Miracle Garden je otvoren 2013. godine i prestavlja najveći cvjetni vrt na svijetu, prostire se na 72 000 četvornih metara i broji preko 250 milijuna biljaka i 50 milijuna cvjetova oblikovanih u šarene lukove, uzorke i oblike. Spektakularni krajobraz Dubai Miracle Garden-a zaradio je dva Guinnessova rekorda; za najveći okomiti vrt u 2013. godini i najveću cvjetnu skulpturu na svijetu u obliku aviona  Airbus A380 u 2016. godini. Nastavak do Dubai Frame-a, jednog od najnovijih znamenitosti grada,  najveći je okvir za slikanje na svijetu koji predstavlja spoj povijesti grada i moderne arhitekture. Sama struktura nazvana “Dubai Frame” odnosno “Okvir Dubaija” nalazi se u parku Zabeel i sastoji se od dva tornja visoka 150 metara koji su povezani staklenim mostom dugim čak 93 metra. S modernog se mosta pruža pogled od 360 stupnjeva na grad, dok se u dnu strukture nalazi muzej koji pokazuje razvoj Dubai-ja od malog ribarskog sela do metropole koja pršti životom. U večernjim satima predlažemo Dhow Cruise u Dubai Marini s uključenom večerom i transferom na kojoj ćete moći uživati u panorami ove najveće ljudskom rukom napravljene marine na svijetu. Noćenje.

Dubai Uskrs – Go Travel

6. DAN (07.01.) DUBAI

Nakon doručka slobodan dan za vlastite aktivnosti. Slobodno vrijeme za odmor i uživanje na plaži ili za posjet još nekoj od brojnih atrakcija ili zabavnih parkova. Predlažemo odlazak u vodeni park Aquaventure od popularnog hotela Atlantis gdje ćete uživati u najzabavnijim vodenim atrakcijama. Ulaznica vrijedi i za ulazak u Lost Chambers, akvarij s raznim biljnim i životinjskim morskim vrstama, a može se kombinirati i sa ulaznivom za delfinarij. U večernjim satima slijedi transfer u zračnu luku.Atlantis Resorts | Official Homepage

7. DAN (08.01.) DUBAI – ISTANBUL – ZAGREB

Prijava na let za Istanbul u 02:40h. Po dolasku u Istanbul u 06:45h slijedi nastavak leta za Zagreb u 08:05h. Predviđeno slijetanje u Zagreb u 08:15h.


Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 4.460,00 kn


 

Hotel: Hilton Garden Inn Mall of the Emirates 4*

Fotografija 1Fotografija 2

Cijena uključuje:
– povratni prijevoz zrakoplovom iz Zagreba za Dubai
– smještaj u hotelu 4* na bazi 4 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi
– transfer od/do zračne luke
– pratitelja putovanja, vođenje na hrvatskom jeziku, poludnevni razgled grada
– pripremu i organizaciju putovanja te jamčevno osiguranje.

Cijena ne uključuje:
– zrakoplovne pristojbe i naknade 1.290,00 kn ( obavezna uplata u agenciji )
– doplatu za jednokrevetnu sobu 1.390,00 kn
– ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje
– karte javnog gradskog prijevoza, doplate za izlete i obroke koji nisu prema programu
– osobne troškove, pića i napojnice te ostalo što nije navedeno pod cijena uključuje
– zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja(mora se ugovoriti najkasnije do 48h nakon prve uplate)

Obavezna doplata:
– turistička taksa 15 AED, po osobi i noćenju (plaća se na licu mjesta)
– napojnice za lokalne vodiče i vozače 20 EUR po osobi

Faklutativni izleti: CIJENE USKORO

Abu Dhabi city tura –

Jeep Safari s uključenom večerom –

Dhow cruise s uključenom večerom –

Miracle Garden i Dubai Frame –

Burj Khalifa ulaznica –

Minimalni broj putnika: 15


Informacije za putnike vezane uz COVID 19:

– ukoliko se za navedenu destinaciju ili avio kompaniju s kojom se leti na programu uvede testiranje na COVID -19, putnik je dužan sam napraviti test i snositi trošak istoga, te je dužan isti pokazati na samom letu ili ulasku u zemlju. Prema trenutnim informacija test nesmije biti stariji od 72h od ulaska u zemlju/avion. Kako se stvari mjenjaju iz dana u dan, tako se i mi prilagođavamo situaciji. Dok u svijetu traje pandemija, vrijedi da putnik može besplatno otkazati putovanje do 45 dana prije putovanja u slučaju da se:

1. destinacija za koju je putnik uplatio putovanje zatvori za državljane RH unutar datuma predviđenih za naše putovanje

2. uvede se obavezna samoizolacija od 14 dana za putnike iz RH unutar datuma predviđenih za naše putovanje

Ukoliko se destinacija za koju je putnik uplatio putovanje zatvori za putnike iz RH ili uvede obavezna samoizolacija u trajanju od 14 dana na destinaciji u periodu od 30-1 dan prije putovanja:
– putniku se izdaje voucher na uplaćeni iznos u trajanju od godinu dana.

 

 

Pošalji upit za putovanje