30.12. - 05.01.2022. od 927,79 (+ avio takse)

Vrijednost više: odličan hotel  TRYP by Wyndham Dubai 4* 

1.DAN (30.12.) ZAGREB – ISTANBUL – DUBAI

Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb 2h prije leta. Podjela putne dokumentacije te prijava na let za Istanbul s polaskom u 19.55h. Po dolasku u Istanbul u 00:15h slijedi nastavak leta za Dubai u 01:35h. Noćni let.

2. DAN (31.12) DUBAI – CITY TURA

Dolazak u Dubai predviđen je u 07:05h. Nakon obavljenih carinskih formalnosti organizirani odlazak u razgled grada u pratnji lokalnog vodiča.  Posjetiti ćemo i stari i novi dio Dubai-ja, te vidjeti kako se ovaj grad razvijao i rastao u posljednjih nekoliko desetljeća. Razgled je zamišljen tako da imate osjećaj kao da putujete kroz povijest. Započinjemo obilaskom najstarijeg dijela Dubai-ja gdje su nalaze najstarije građevine.  Prelaskom “creeka” tradicionalnom abrom ćemo vidjeti kako je ovaj grad živio prije pronalaska nafte. Prošetati ćemo kroz tradicionalnalne sukove gdje ćete pronaći bazare zlata, čaja, svile, začinjene opojnim mirisima arapskih začina.  Nastavljamo kroz rezidencijalnu ulicu Jumeirah Road pored “Kuće unije”  do  jednog od simbola Dubai-ja, poznatog hotela “Burj al Arab”, pauza za slikanje. Slijedi nastavak do Palme, svjetskog arhitektonskog čuda , prvog umjetnog otoka u obliku palme na kojem se nalaze brojne luksuzne rezidencije i hoteli kao što je Atlantis The Palm, pauza za slikanje. Panoramska vožnja kroz ulicu Sheika Zayeda pored najveće građevine na svijet Burj Khalife,  te Mall of Emirates u sklopu kojega se nalazi i poznato skijalište. Vožnja do Dubai Marine, te kratka pauza na  JBR šetnici koja vrvi brojni restoranima, kafićima i dućanima.  Dolazak u hotel. Prijava i smještaj u hotel 4*. Slobodno vrijeme za odmor. U večernjim satima pripreme za doček Nove godine. Dočekajte Novu godinu uz uzbudljiv vatromet kakav možete doživjeti samo u Dubaiju. Zabava.Dubai on New Year's Eve - Best Places to Watch the Fireworks This Year

3. DAN (01.01.) DUBAI

Nakon doručka slobodan dan za vlastite aktivnosti. Slobodno vrijeme za odmor i uživanje na plaži ili za posjet još nekoj od brojnih atrakcija ili zabavnih parkova. Predlažemo odlazak u vodeni park Aquaventure u sklopu popularnog hotela Atlantis gdje ćete uživati u najzabavnijim vodenim atrakcijama. Ulaznica vrijedi i za ulazak u Lost Chambers, akvarij s raznim biljnim i životinjskim morskim vrstama, a može se kombinirati i sa ulaznicom za delfinarij. Od ostalih atrakcija također predlažemo Legoland, vožnju helikopterom ili zabavni park Wild Wadi. U večernjim satima predlažemo odlazak u Dubai Marinu na tradicionalno krstarenje brodom „dhow“ uz večeru. Noćenje.

4.DAN (02.01.) DUBAI – ABU DHABI – DUBAI

Nakon doručka predlažemo fakultativni izlet u Abu Dhabi. Abu Dhabi je glavni grad Ujedinjenih arapskih emirata, najveći po površini, administrativni je centar i središte državnog aparata. Smatra se i jednim od najbogatijih gradova na svijetu s obzirom da se najveći broj naftnih nalazišta nalazi na teritoriju ovog emirata. Otuda je i poznat pod nazivom „Arapski dragulj”. Svakako najupečatljivji dojam današnjega dana ostavlja posjet džamiji Sheika Zayeda koja je jedna od najlješih i najvećih džamije na svijetu, izgrađena u neoislamskom stilu od materijala dopremljenih iz svih dijelova svijeta. Džamija je napravljena u spomen ocu nacije Sheiku Zayedu, te kao njegovo poslijednje počivalište. Nastavljamo prema centralnom dijelu Abu Dhabija prolazeći pored “Emirates Palace-a”, luksuznog hotelskog zdanja, do nedavno otvorene predsjedničke palače Qasr Al Watan, koja svojim bogatim dekoracijama ostavlja bez daha. Poslije pauze za ručak  panoramska vožnja kroz Corniche Road preko Saadiyatt otoka, koji je zamišljen kao mjesto sa nabogatijim kulturnim i umjetničkim sadržajem na svijetu, zaustavljanje za fotografiranje pored novoizgrađenog muzeja Louvre. Vožnja preko Yas islanda koji vrvi brojnim zabavnim sadržajima. Povratak u Dubai u kasnijem poslijepodnevnim satima. Noćenje.

Emirates News Agency - DCT Abu Dhabi shares guidelines to reopen UAE capital's hotels

5. DAN (03.01.) DUBAI – BURJ KHALIFA – SAFARI

Nakon kasnijeg doručka predlažemo odlazak na najvišu zgradu na svijet Burj Khalifa. Mogućnost odlaska na 125. kat gdje se nalazi jedan od najviših svjetskih obzervatorija. U poslijepodnevnim satima predlažemo odlazak na pustinjski Safari. Iskusni vozači, specijalno educirani za snalaženje po pustinjskim dinama učiniti će iskustvo adrenalinske vožnje nezaboravnim u udobnim i klimatiziranim džipovima. Poslije vožnje posjeta beduinskom kampu u kojem ćete spoznati čari drevnih arapskih tradicija, od jahanja deva preko oslikavanja kanom do pušenja vodenih lula “sheesha”. Pravi orijentalni ugođaj osjetit ćete uz nezaboravan zalazak sunca te uživanje pod zvijezdama uz ples trbušnih plesačica, tradicionalnu muziku i autentičnu arapsku kuhinju. Povratak u hotel. Noćenje.Best Desert Safari Dubai, 55 AED, Pick/Drop & Dinner Included

6. DAN (04.01.) DUBAI- MIRACLE GARDEN – FRAME

Nakon  kasnijeg doručka predlažemo poludnevni izlet u Miracle Graden i Dubai Frame. Miracle Garden je otvoren 2013. godine i prestavlja najveći cvjetni vrt na svijetu, prostire se na 72 000 četvornih metara i broji preko 250 milijuna biljaka i 50 milijuna cvjetova oblikovanih u šarene lukove, uzorke i oblike. Spektakularni krajobraz Dubai Miracle Garden-a zaradio je dva Guinnessova rekorda; za najveći okomiti vrt u 2013. godini i najveću cvjetnu skulpturu na svijetu u obliku aviona  Airbus A380 u 2016. godini. Nastavak do Dubai Frame-a, jednog od najnovijih znamenitosti grada,  najveći je okvir za slikanje na svijetu koji predstavlja spoj povijesti grada i moderne arhitekture. Sama struktura nazvana “Dubai Frame” odnosno “Okvir Dubaija” nalazi se u parku Zabeel i sastoji se od dva tornja visoka 150 metara koji su povezani staklenim mostom dugim čak 93 metra. S modernog se mosta pruža pogled od 360 stupnjeva na grad, dok se u dnu strukture nalazi muzej koji pokazuje razvoj Dubai-ja od malog ribarskog sela do metropole koja pršti životom.  Po povratku slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. U večernjim satima predlažemo odlazak na jedinstveni show i cirkus La Perle gdje će Vas oduševiti akrobati, vodopadi, motori i uz sve to ispričanti  priču o tome kako je iz pustinje nastao ovaj luksuzni grad. Noćenje.

Dubai Uskrs – Go Travel

7. DAN (05.01.) DUBAI – ISTANBUL – ZAGREB

Nakon ranog doručka slijedi transfer u zračnu luku. Prijava na let za Istanbul u 08:35h. Po dolasku u Istanbul u 12:45h slijedi nastavak leta za Zagreb u 18:50h. Dolazak u Zagreb predviđen je u 19:00h po lokalnom vremenu.

 


FM Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 6.990,00 kn (do popunjenja mjesta)

RC Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 7.490,00 kn


Hotel:TRYP by Wyndham Dubai 4*

Fotografija objekta iz galerijeFotografija objekta iz galerije

Cijena uključuje:
– povratni prijevoz zrakoplovom iz Zagreba za Dubai s aviokompanijom Turkish airways
– smještaj u hotelu 4* na bazi 5 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi
– transfer iz zračne luke od/do hotela
– pratitelja iz Zagreba, vođenje na hrvatskom jeziku
– pripremu i organizaciju putovanja te jamčevno osiguranje
– poludnevna Dubai City Tura

Cijena ne uključuje:
– zrakoplovne pristojbe i naknade 1.990,00 kn ( obavezna uplata u agenciji )
– doplatu za jednokrevetnu sobu 2.390,00 kn
– ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje
– karte javnog gradskog prijevoza, doplate za izlete i obroke koji nisu prema programu
– osobne troškove, pića i napojnice te ostalo što nije navedeno pod cijena uključuje
– zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja(mora se ugovoriti najkasnije do 48h nakon prve uplate)

Obavezna doplata:
– turistička taksa 15 AED, po osobi i noćenju (plaća se na licu mjesta)
– napojnice za lokalne vodiče i vozače 20 EUR po osobi

Faklutativni izleti:

Abu Dhabi city tura s ulaznicom u predsjedniču palaču – 510kn

Jeep Safari s uključenom večerom – 490 kn

Dhow cruise s uključenom večerom – 490 kn

Miracle Garden i Dubai Frame – 450 kn

Burj Khalifa ulaznica – 420 kn ( bez transfera)

La Perle –

Minimalni broj putnika: 15


Raspored letova:

 TK1056    30DEC  ZAGREB ISTANBUL    1955 0015
TK 762    31DEC  ISTANBUL DUBAI          0135 0705
TK 763    05JAN  DUBAI ISTANBUL         0835 1245
TK1055    05JAN  ISTANBUL ZAGREB     1850 1900 

 

Pošalji upit za putovanje