od 0,00

Barcelona, Nova godina 5 dana

Termin putovanja: 29.12.2019. – 02.01.2020.  RASPRODANO


1. dan, ZAGREB – BARCELONA
Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera Informacija u 13:30. Podjela putne dokumentacije te let za Barcelonu u 15:20. Slijetanje u Barcelonu u 17:30. Nakon obavljanja pograničnih formalnosti vožnja autobusom i kratki panoramski razgled grada: Avenija Diagonal, najvažnija ulica koja dijeli Barcelonu na istočni i zapadni dio, Monjuic- olimpijski stadion, Plaza Catalunya- središnji gradski trg, točka gdje se “Stari grad” susreće s “Novim”, neke od najzanimljivijih gradskih ulica kreću s tog trga, a jedna od najznamenitijih kojom prolazimo je i Paseo de Gracia gdje se nalaze fascinantne Gaudijeve kuće Casa Batlo i Casa Mila… Dolazak u hotel. Prijava i smještaj u sobe. U večernjim satima zajednički odlazak na otvorenu predstavu « Magične fontane », čudesnu igru svjetlosti, vode i glazbe na Plazi Espańa. Noćenje.

2. dan, BARCELONA
Nakon doručka, odlazak s pratiteljem putovanja javnim prijevozom i pješice: Plaza Catalunia, Gotička četvrt, najstariji dio grada, jedna od najsačuvanijih i najljepših u Europi sa spletom uskih krivudavih uličica i katedralom iz 14. i 15. stoljeća, sjajnim primjerom katalonske gotike, prošetat ćemo Ramblom, najživljom gradskom avenijom, zajedno ćemo posjetiti živopisnu gradsku tržnicu „La Boquería“ poznatu po bogatoj ponudi lokalnih proizvoda, smještenu na Rambli. Prošetat ćemo do Kolumbova spomenika koji je visok 60 m i podignut na mjestu gdje je Kolumbo pristao s brodom nakon otkrića Amerike. Slobodno vrijeme. Svakako preporučamo posjet jednom od najvećih europskih Akvarija. Slobodna večer za vlastite programe ili večera uz flamenco (preporuka uz doplatu). Povratak u hotel individualno. Noćenje.

3. dan, BARCELONA SRETNA NOVA GODINA!!!
Doručak. Odlazak s pratiteljem putovanja pješice i javnim prijevozom do Parka Güell, remek-djela Antonija Gaudíja (dio Unescove svjetske baštine), jednog od najljepših vidikovaca i simbola grada. Slobodno vrijeme. U nastavku predlažemo posjet mističnom Gaudijevom remek djelu, crkvi Sagrada Familia ili posjet čuvenom stadionu FCI Barcelona, Camp Nou. U poslijepodnevnim satima mogućnost fakultativnog odlaska u Španjolsko selo (Pueblo Español), gdje se na 49 000 m2 nalaze replike svih najpoznatijih građevina i stilova gradnje u Španjolskoj. Nakon kraćeg odmora i pripreme za najluđu noć u godini, odlazak s pratiteljem putovanja javnim prijevozom i pješice do centra grada. Doček Nove Godine na gradskim trgovima. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

4. dan, FAKULTATIVNI IZLET GIRONA
Kasniji doručak. Predlažemo prijavu na fakultativni izlet Girona. Vožnja prema Gironi, jednom od najvažnijih katalonskih gradova: šetnja povijesnim centrom koji uključuje katedralu i „židovsku četvrt“, kao i mostove na rijeci Onyar. Slobodno vrijeme za šatnju gradom, individualno istraživanje te upijanje blagdanskog ozračja uz čašu vina i tapase. Povratak u Barcelonu u poslijepodnevnim satima.
Za sve one koji se žele opustiti tu je predivna Barceloneta gdje možete uživati u fantastičnoj atmosferi. Noćenje.

5. dan, FAKULTATIVNI IZLET MONTSERAT – BARCELONA – ZAGREB
Doručak i odjava iz hotela. Predlažemo poludnevni izlet do veličanstvenog Montserata, najvećeg katalonskog svetišta koji se smjestio u masivu „nazubljene planine“. U benediktinskom samostanu nalazi se poznati kip „Crne gospe„ koju je papa Leu XIII proglasio sveticom zaštitnicom Katalonije. Povratak u Barcelonu. Slobodno poslijepodne za vlastite sadržaje do transfera u zračnu luku. Svima koji ostaju u Barceloni preporučujemo individualan posjet Picassovom muzeju, smještenom u jednoj od najljepših srednjovjekovnih uličica u Barceloni ili fondaciji Joana Miróa, koja se nalazi na Montjüicu, olimpijskom brdu. Nakon ovoga predlažemo vožnju žičarom do luke pri čemu možete uživati u prekrasnoj panorami na grad. Prijava na direktan let za Zagreb. Polazak za Zagreb u 18:20h. Dolazak u Zagreb u 20:20h.

***Raspored obilaska je podložan promjenama prema procjeni pratitelja te radnom vremenu znamenitosti i mogućnosti dobivanja ulaznica.


RASPRODANO


Cijena uključuje:
– povratni prijevoz zrakoplovom iz Zagreba do Barcelone,
– smještaj u hotelu 4* na bazi 4 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi
– transfer od/do zračne luke u Barceloni,
– razglede prema programu,
– licenciranog pratitelja putovanja za vrijeme putovanja
– pripremu i organizaciju putovanja te jamčevno osiguranje

Cijena ne uključuje:
– boravišnu/turističku pristojbi – 1 € po osobi/noćenju – OBAVEZNA DOPLATA !
– zrakoplovne pristojbe i naknade (obavezna doplata 1.190 kn)
– doplatu za jednokrevetnu sobu od 990 kn
– ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje
– karte javnog gradskog prijevoza, doplate za izlete i obroke koji nisu prema programu
– osiguranje od otkaza putovanja (preporučujemo)

Fakultativna ponuda:
– Poludnevni izlet Montserrat: 30 kn ili 40 € ( minimalano 15 prijavljenih putnika, prijava u agenciji )
– Poludnevni izlet Girona – 370 kn ili 50 € ( minimalno 15 prijavljenih putnika)
– Flamenco show uz večeru : 35€

Informativne cijene individualnih ulaznica ( moguća promjena do datuma putovanja):
– Pueblo Español: 13 Eur
– Aquarium: 19 Eur
– Sagrada Familia: 17Eur
– Casa Batlo: 18 Eur
– Katedrala: 6,50 Eur
– Muzej Picasso: 12 Eur
– Camp Nou Muzej: 23 Eur

INFORMACIJE O LETU:
PRIJEVOZNIK: Croatia Airlines

Dozvoljena težina prtljage 23 kg (uključena u cijenu) + 1 komad do 8 kg ručne prtljage.
Napomena: zrakoplovna kompanija zadržava pravo promjene vremena leta

VAŽNE INFORMACIJE:
Završno pismo dostavljamo Vam mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl).
Eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.
Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane RH viza za Španjolsku i nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Šifra aranžmana: GoBarcelonaNG5D0052019

Pošalji upit za putovanje