01.06. - 01.11.2020. od 540,00 kn

Tara’s Lodge Hotel, 4*

 

Hotel Tara’s Lodge nalazi se uz plažu u Korčuli, a uključuje vanjski bazen s terasom za sunčanje, klimatiziran smještaj i besplatni WiFi. U okviru objekta dostupan je restoran s terasom, na samo nekoliko metara od mora.

Jedinice uključuju TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, ventilator, sef, mrežu protiv komaraca i radni stol. Većina soba obuhvaća balkon ili terasu s pogledom na more. Vlastita kupaonica opremljena je tušem i sušilom za kosu. Na raspolaganju je besplatni kozmetički pribor.

Hotel Tara’s Lodge u ponudi ima vrt i bar. U okviru objekta dostupna je usluga najma bicikala. U blizini je moguće voziti bicikl, jedriti na dasci i baviti se drugim sportovima na vodi.

Centar Korčule sa slikovitom starom jezgrom udaljen je 3,5 km duž obalne šetnice. Autobusni kolodvor i marina u Korčuli nalaze se na 3,6 km.

Trajektna linija koja vodi do Orebića isplovljava na 5,5 km od hotela Tara’s Lodge. U okviru objekta moguće je besplatno koristiti privatno parkiralište.

Tara’s Lodge – težimo ka ponudi najboljeg i najudobnijeg smještaja na Korčuli. Dođi i uživaj u našim prekrasno opremljenim sobama sa zadivljujućim pogledom na more i to na samo par metara od plaže. Iskoristi pogodnosti koje nudimo kao i svaki moderan i lijepo dizajniran hotel kao što su veliki bračni krevet, klima uređaji, besplatni Wi-Fi i satelitski TV…Iako vjerujemo da se prava zabava ipak događa vani!

Odaberi između 17 smještajnih jedinica, koje uključuju 3 apartmana i 14 dvokrevetnih soba.

Cijena po osobi po noćenju: 

od 540,00kn  (u cijenu je uključen doručak)

*Cijena ovisi o terminu, raspoloživosti i vrsti smještajne jedinice. Za detaljan opis, fotografije i dostupnost pojedinih soba, molimo obratite se agenciji s upitom*

Pošalji upit za putovanje