01.06. - 01.11.2020. od 92,91

1.Puteus Palace Heritage Hotel, 5*

Hotel Puteus Palace Heritage smješten je u Pučišćima. Objekt nudi restoran, bar, zajednički salon, vrt, obiteljske sobe, terasu, recepciju otvorenu 24 sata dnevno, uslugu prijevoza iz/do zračne luke, poslugu u sobu i besplatan WiFi u svim prostorijama. U hotelu se svakodnevno poslužuju à la carte i bife doručak.

Hotel Puteus Palace Heritage ima saunu. U okviru objekta moguće je dogovoriti najam bicikala i automobila, a u okolici gosti mogu uživati u vožnji bicikla.

Objekt Puteus Palace Heritage Hotel smješten je 22 km od Bola.

Vrste smještajnih jedinica:

Standard double bedroom (22-25m2) potpuno opremljena soba i pruža osnove za ugodan boravak.

Superior double bedroom (24-29 m2) dizajnirana je tako da gostima pruža ugodan boravak i udobnost pruža dodatni prostor u odnosu na standardne sobe. Postoje određene sobe s pogledom na more.

Deluxe double bedroom (33-37m2) prostrana soba dizajnirana za pružanje ugodnog smještaja za dvoje (mogućnost jednog pomoćnog ležaja). Postoje određene sobe s pogledom na more.

Junior Suite with balcony (40m2) luksuzna i prostrana soba s kvalitetnim namještajem po mjeri. Lijep balkon s pogledom na vrt i more koji oduzima dah.

Suite with balcony (54m2) Suite s dvije etaže nudi dnevni boravak i malu kuhinju na donjem katu; spavaća soba s balkonom na gornjem katu. Ovaj apartman ima balkon s prekrasnim pogledom na vrt i bazen.

Royal Suite (132m2) jedinstveni kraljevski apartman sastoji se od apartmana, dvokrevetne spavaće sobe, velikog i ugodnog dnevnog boravka s morem pogled, 3 kupaonice i balkon s pogledom na vrt i bazen. Pruža visokokvalitetni smještaj, dodatni udobnost i prostor za grupu do 4 osobe.

Cijena po osobi po noćenju: 

od 700,00kn  (u cijenu je uključen doručak)

*Cijena ovisi o terminu, raspoloživosti i vrsti smještajne jedinice. Za detaljan opis, fotografije i dostupnost pojedinih soba, molimo obratite se agenciji s upitom*

  2. Hotel Lemongarden, 5*

 

U privatnom hotelu Lemongarden s njegovih 23 apartmana/etažna stana i 12 soba sve je usmjereno na opuštanje i užitak. Bilo da je riječ o regionalnim sezonskim delicijama vrhunskog hotelskog restorana, o izvrsnim vinima iz bogatih vinskih podruma ili o baru koji svojim mediteranskim ambijentom poziva da se opustite u njegovim prostorima. Čak i wellness paviljon s privatnim spa prostorom, koji se prostire na 100 m2, ispunjava sve želje.

Bez obzira na to odsjednete li u luksuznom etažnom stanu, u luksuznom apartmanu ili superior dvokrevetnoj sobi – odmor u hotelu Lemongarden je odmor u oazi opuštenosti. Na vas ovdje djeluje čarolija juga, ali i čarolija ovog bajkovitog vrta.

Upravo iz tog razloga se kod nas osjećate tako opušteno i u potpunosti možete uživati u vašim dragocjenim danima odmora. Naš cijeli tim vođen je ovom filozofijom. Dopustite da vas razmazi osoblje koje se svakom pojedincu u potpunosti posvećuje. Doživite čari hrvatskog gostoprimstva na najvišoj razini.

Vrste smještajnih jedinica: Small Superior, superior sobe, Deluxe Suite, Deluxe Suite s pogledom na more, Luxury Suite i Luxury Suite s pogledom na more.

Cijena po osobi po noćenju: 

od 1.150,00kn  (u cijenu je uključen doručak)

*Cijena ovisi o terminu, raspoloživosti i vrsti smještajne jedinice. Za detaljan opis, fotografije i dostupnost pojedinih soba, molimo obratite se agenciji s upitom*

 

Pošalji upit za putovanje