01.06. - 01.11.2020. od 99,54

Heritage Hotel San Rocco, 4*

Hotel Heritage San Rocco smješten je u zgradi iz 18. stoljeća u slikovitom istarskom naselju Brtonigla, a nudi gurmanski restoran, vanjski bazen i spa centar. U cijelom je hotelu dostupan besplatni WiFi. Sve klasično namještene jedinice sadrže klima-uređaj, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, sef i minibar. Vlastita kupaonica opremljena je tušem ili kadom, besplatnim kozmetičkim priborom i sušilom za kosu. Dostupni su ogrtači i papuče.

Gurmanski restoran San Rocco poslužuje sezonska jela s domaćim namirnicama, a obližnji opušteni restoran Primizia Food and Wine nudi jednostavnija jela. Spa centar hotela San Rocco Heritage obuhvaća unutarnji bazen ispunjenj prirodnim svjetlom, hidromasažnu kadu i saunu. Pristup spa centru moguć je besplatno, na zahtjev. Dostupan je i vanjski bazen s prostorom za opuštanje, suncobranima i ležaljkama.

Hotel nudi najam bicikala i spremište za bicikle, a okolica obiluje slikovitim biciklističkim stazama. Ostale popularne aktivnosti uključuju šetnje prirodom, pješačenje i plivanje. Najbliža plaža nalazi se na 5 km.

Ovaj objekt udaljen je 73 km od Zračne luke Pula i 90 km od Zračne luke Trst. Objekt obuhvaća besplatno privatno parkiralište.

Smještaj

Hotel se sastoji od 14 dvokrevetnih soba sa francuskim ležajem. Svaka je soba dizajnirana za sebe i svaka nudi poseban ugođaj. Detalji u drvu, kamenu i kovanom željezu prizivaju ovdašnju tradiciju i usko su vezani za teritorij. Sobe su podijeljene u : CLASSIC, CONFORT, TRADITION, SUITE/FAMILY ROOM “CAVALLIER” i VINTAGE SUITE. Razlikuju se prema veličini, položaju i određenim sadržajima. Neke su od soba opskrbljene hidromasažnom kadom dok ostale imaju kadu, a neke tuš kabinu. Iz nekoliko se soba pruža pogled na park, bazen, a ponekad kada je lijepo vrijeme u daljini se nadzire i more. Ostale sobe imaju pogled na rualno mjestašce. Sve sobe imaju klimatizaciju, minibar, sef, satelitsku televiziju, telefonsku vezu, wireless pristup internetu.

Cijena po osobi po noćenju: 

od  750,00 kn  (u cijenu je uključen doručak)

*Cijena ovisi o terminu, raspoloživosti i vrsti smještajne jedinice. Za detaljan opis, fotografije i dostupnost pojedinih soba, molimo obratite se agenciji s upitom*

Pošalji upit za putovanje