01.10. - 01.11.2021. od 490,00 kn / 65,03

Želite intimnu i opuštenu atmosferu Vašega vjenčanja, a nakon toga i organizaciju medenog mjeseca –  na pravom ste mjestu. Dopustite Go travel team-u da za Vas organizira najuzbudljiviji dan u Vašem životu. Neka Vaš san postane stvarnost! 

1. Roxanich Wine & Heritage Hotel

U ovom prekrasnom hotelu svadbena svečanost može trajati satima ili čak danima, uz personalizirane jelovnike i vinske karte. Formalna večera, neformalni buffet dinatoire ili opušteni ručak – prepustite sve nama kako bismo Vam iskustvo učinili što bezbrižnijim.

Restoran, bar u lobiju, multifunkcionalna soba, terasa, vodeno ogledalo, klub, vanjska terasa, Deluxe ili Superior sobe, Predsjednički apartman – ovdje ćete pronaći sve što Vam može zatrebati za nezaboravnu svadbenu proslavu.

Kapacitet hotela: 64 osoba
Cijene po osobi već od: 490,00 kn

2. Meneghetti Wine Hotel & Winery

U srcu Istre, u blizini Bala, skriveno iza stoljetnih čempresa i okruženo zelenim livadama, vinogradima i maslinicima nalazi se Stancija Meneghetti, mjesto iz bajke stvoreno za slavlje Vaših posebnih trenutaka.

Unajmite cijelo imanje za ceremoniju vjenčanja u koje je uključen smještaj, doček gostiju, večera i proslava. Tijekom toplijih mjeseci proslavite vjenčanje u Meneghetti vinogradima sa 120 uzvanika, a tijekom hladnijih mjeseci uživajte u hotelskom restoranu sa 50 uzvanika. Planirate li intimnije vjenčanje bez cjelonoćne proslave, rezervirajte svoj datum za privatnu ceremoniju, vrhunsku večeru i druženje uz laganu glazbenu pratnju.

 

Kapacitat hotela: 88 osoba, vanjski event do 130 osoba
Cijena po osobi: na upit

3. San Canzian Village & Hotel

U srcu uvijek tajnovite Istre smjestio se i San Canzian, autentični luksuzni Village & Hotel koji raspolaže sa ukupno 24 sobe i suita. Nalazi se u Mužolini donjim, srednjovjekovnom gradiću na pola puta između Buja i Grožnjana, mletačke utvrde iz 14. stoljeća koja danas slovi kao najvažnije istarsko umjetničko središte. Unutarnji dizajn nadahnut je drevnim načinima gradnje, izveden modernim rješenjima te besprijekorno stopljen u srednjovjekovni  ambijent. San Canzian Village & Hotel savršeno je mjesto za okupljanje i  za sve vaše svijetle i sunčane životne trenutke. Čarobno i slikovito istarsko selo okruženo netaknutom prirodom i prekrasnim pogledom biti će vaša pozornica za najromantičniji događaj. Vaš jedini zadatak biti će opustiti se, uživati i podijeliti taj trenutak sa ljudima koje volite.

Kapacitet hotela: 50 osoba
Cijene po osobi već od: 790 ,00 kn

4. Brown Beach House

Na pitoresknoj Jadranskoj obali, u šarmantnom povijesnom gradu Trogiru udaljenom svega 5 kilometara od zračne luke Split, Brown Beach House pruža jedinstveno iskustvo Mediterana. Smješten unutar nekadašnje tvornice duhana („Duhanka“), već s prvim pogledom na veličanstvenu fasadu hotela, preplavit će vas osjećaj bezvremenskog stila. Pod antičkim stropovima primamljivog lounge-a razmještene su bojom i teksturom različite stolice i fotelje, okružene razgranatim palmama, dok vam pogled kroz prozore koji se protežu cijelim prostorom bježi prema blistavom Jadranskom moru. Uživajte u romantičnoj idili na plaži, uz bazen, u spa centru ili baru lobija.

Među izuzetnim prostorima unutar hotela, odaberite onaj koji vam najviše odgovara. Salon je idealan za gala večere, bazen i terasa ostavit će vaše goste bez riječi, a plaža i bar nude vam cijelu noć za kreiranje nezaboravnih trenutaka. U čast onima koji sanjaju o posebnom vjenčanju, naš hotel savršena je scenografija nezaboravnom danu. Možemo primiti do 120 gostiju, bazen & terasa, lobby & salon, Cartina restoran i plaža.

Cijena: na upit, mogućnost privatizacije cijelog hotela ili privatizacije pojedinih dijelova hotela
Kapacitet hotela: do 120 gostiju

Pošalji upit za putovanje