01.06. - 01.10.2020. od 51,76

Luxury Hotel Amabilis 5*

Selce

 

Butik hotel Luxury Amabilis smješten je u neposrednoj blizini mora te ima vlastitu plažu, elegantne sobe i wellness sadržaje. Ovaj hotel izgrađen je 2012. godine, a nalazi se u Selcu, šarmantnom malom naselju na Crikveničkoj rivijeri. Gosti hotela mogu koristiti besplatni WiFi.

Sve sobe sadrže klima-uređaj, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima i sef. Hotel također nudi parkiralište pod nadzorom.

Spa centar Amabilis Luxury nudi tretmane lica i tijela te masaže. Također uključuje bazen s hidromasažnim mlaznicama, parnu kupku, saunu i sobu za masažu. Centar je okružen prostranim sunčalištem, a gosti se mogu opustiti i u velikom unutarnjem bazenu s pogledom na more.

Hotel nudi 2 luksuzna restorana, Amabilis i Chandeliers, gdje se poslužuju razni mediteranski i međunarodni specijaliteti te bogat izbor kvalitetnih hrvatskih i međunarodnih vina.

Najbliži izlaz s autoceste A6 smješten je 30 km od hotela Luxury Amabilis. Hotel nudi uslugu prijevoza iz međunarodnih zračnih luka Rijeka, Zagreb, Trst, Venecija i Ljubljana.

Opis i vrste smještajnih jedinica: 

STANDARD SOBA s pogledom na apartmansko naselje, prostire se na 18 četvornih metara. Soba je opremljena velikim, udobnim, po mjeri rađenim bračnim krevetom. Opremljena je mini-barom, pay&sat TVom, telefonom, bežičnim pristupom internetu, sefom i klima uređajem. Soba raspolaže luksuzno namještenom kupaonicom s umivaonikom, tuš-kabinom, sušilom za kosu, ogrtačem, papučama i kozmetikom visoke kvalitete.

SUPERIOR SOBA s balkonom i pogledom na more, soba se prostire na 26 četvornih metara. Soba je opremljena velikim, udobnim, po mjeri rađenim bračnim krevetom. Opremljena je mini-barom, pay&sat TVom, telefonom, bežičnim pristupom internetu, sefom i klima uređajem. Soba raspolaže luksuzno namještenom kupaonicom s umivaonikom, kadom, sušilom za kosu, ogrtačem, papučama i kozmetikom visoke kvalitete.

DELUXE SOBA s pogledom na more i prostranom terasom s ležaljkama za sunčanje, soba zauzima površinu od 26 četvornih metara. Soba je opremljena velikim, udobnim, po mjeri rađenim bračnim krevetom. Opremljena je mini-barom, pay&sat TVom, telefonom, bežičnim pristupom internetu, sefom, aparatom za kavu i klima uređajem. Soba raspolaže luksuzno namještenom kupaonicom s umivaonikom, kadom, sušilom za kosu, ogrtačem, papučama i kozmetikom visoke kvalitete.

DELUXE SUITE soba s pogledom na more i velikim balkonom od 19 četvornih metara, suite se prostire na 39 četvornih metara. Suite se sastoji od spavaće sobe opremljene velikim, udobnim, po mjeri rađenim bračnim krevetom i ugodnog dnevnog boravka. Opremljen je mini-barom, pay&sat TVom, telefonom, bežičnim pristupom internetu, sefom, aparatom za kavu i klima uređajem. Suite raspolaže luksuzno namještenom kupaonicom s umivaonikom, kadom, sušilom za kosu, ogrtačem, papučama i kozmetikom visoke kvalitete.

PRESIDENTIAL SUITE apartman s pogledom na more, suite se prostire na 66 četvornih metara. U sklopu suitea nalazi se terasa površine 140 četvornih metara s ležaljkama za sunčanje. Suite se sastoji od spavaće sobe opremljene velikim, udobnim, po mjeri rađenim bračnim krevetom i prostranog dnevnog boravka, te blagovaonice. Opremljen je mini-barom, pay&sat TVom, telefonom, bežičnim pristupom internetu, sefom, aparatom za kavu i klima uređajem. Suite raspolaže luksuzno namještenom kupaonicom s 2 umivaonika, kadom, sušilom za kosu, ogrtačem, papučama i kozmetikom visoke kvalitete.

Cijena po osobi po noćenju:

od  390,00 kn  (u cijenu je uključen doručak)

*Cijena ovisi o terminu, raspoloživosti i vrsti smještajne jedinice. Za detaljan opis, fotografije i dostupnost pojedinih soba, molimo obratite se agenciji s upitom*

 

Pošalji upit za putovanje