29.02., 14.03.2020. od 1.109,63 (+ avio karta)

HOLLAND AMERICA LINE

Holland America Line vodeća je kompanija u niši premium krstarenja, nudeći gotovo neograničene kombinacije krstarenja i kopnenih izleta koje obuhvaćaju cijeli svijet i zadovoljavaju apetite za istraživanjem kod svakog putnika. Tijekom bogate povijesti tvrtke, prvo kao brodarska i putnička linija, a nakon toga i kod krstarenja, flota Holland America Line prevezla je gotovo 10 milijuna putnika, bilo u nove živote u Novom svijetu ili u egzotične krajeve na najbolji odmor života. Holland America Line obilježio je svoju 145. obljetnicu 2018. godine.

S luksuznim brodovima koji plove u više od 280 luka na svih sedam kontinenata, te se svake godine dodaje sve više brodova i turneja, predanost Holland America Linea pružanju najboljih krstarenja potvrđena je nagradama i priznanjima čelnika u turističkoj industriji.

Od trenutka kada se ukrcate na bilo koji od srednje velikih brodova Holland America, prepoznat ćete prednosti tvrtke Holland America Line. Krstarenja plove s gotovo jednim članom posade za svaka dva gosta, pružajući gracioznu, nagrađivanu uslugu koja definira klasično krstarenje. Njihovi kruzeri imaju prostrane palube od tikovine, panoramski pogled, prostrane privatne verande i velike kabine. Na svim su brodovima nedavno dovršili opsežna vrhunska poboljšanja u kabinama i javnim prostorima. Uz elegantne fine objede i obogaćujuće aktivnosti, dobrodošli ste na brodove Holland America Line kako biste otkrili bezvremenska krstarenja, oplemenjena za novu generaciju.


MS Westerdam

AZIJA, POSEBNA PONUDA VELJAČA I OŽUJAK 2020.


TERMIN KRSTARENJA: 29.02.-14.03.2020.

MS Westerdam, 14 dana: TAJVAN I JAPAN
LUKA UKRCAJA: SHANGHAI
LUKA ISKRCAJA: HONG KONG

ITINERER:

Cijene po osobi, s uključenim taksama:


TERMIN KRSTARENJA: 14.03.2020.

MS Westerdam, 14 dana: KINA
LUKA UKRCAJA: HONG KONG
LUKA ISKRCAJA: YOKOHAMA

ITINERER:

Cijene po osobi, s uključenim taksama:


NAPOMENE:
– Posebna ponuda je važeća prema trenutačnom stanju u rezervacijskom sustavu.
– Za ponudu molimo da nam pošaljete upit kako bismo mogli provjeriti stanje raspoloživosti i cijene.

Cijene uključuju: krstarenje prema programu, smještaj u odabranoj dvokrevetnoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV, minibar), prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, užina, večera, ponoćni buffet), svečana večera uz kapetanovu zdravicu, cjelodnevna animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, ulaznice za casino, discoteku, sportske aktivnosti, korištenje fitness dvorane, bazena, ležaljki, knjižnice, ukrcaj i iskrcaj prtljage, organizacija i priprema putovanja.

Cijena ne uključuje: avio kartu, trošak transfera do terminala ukrcaja, napojnice za osoblje broda, fakultativne izlete, putno zdravstveno osiguranje, osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage i osobnu potrošnju na brodu (troškovi pića u barovima i restoranima, izleti, usluge frizerskog salona, masaže, igre na sreću u brodskom casinu, usluge brodskog liječnika i ostalo).

Šifra aranžmana: GoPremimCruise0102020

Pošalji upit za putovanje