na upit od 2.590,00 kn kn

1.) GHAZALA BEACH, 4*

POLOŽAJ  

Hotel Ghazala Beach smješten je uz dugu obalnu promenadu Naama Bay, koja nudi brojne mogućnosti za šoping i zabavu i idealno je polazište za živahan i zanimljiv odmor. Resort leži neposredno uz privatnu pješčanu plažu.

OBJEKT

Hotel će vas očarati vrtovima i zelenim površinama. U glavnoj zgradi  nalaze se prijemnica s recepcijom i barom, lounge i Internet kafić (uz doplatu). U blizini glavnog restorana nalazi se manju trgovački centar. Usred uređenog vrta nalaze se veliki bazen s odvojenim dječjim bazenom i dodatan ogrjevan bazen. Besplatne ležaljke, podloge i suncobrani uz bazene i na plaži. Ručnici za kupanje pripremljeni su u sobi u priručnoj torbi za na plažu. Kod bara uz bazen služe osvježavajuća pića i koktele. U glavnom restoranu nude međunarodna jela. Uz omiljenu obalsku promenadu nalaze se à la carte restorani: TAM TAM s orijentalnom kuhinjom, BIERWAGEN sa švicarskim specijalitetima, picerija DA FRANCO i restoran KOKAI, koji vam nudi odlične kineske i japanske specijalitete. U podne vam BEACH BAR nudi skromne užine ili osvježavajuća pića, a navečer ovdje možete uživati uz odlična riblje jela i živu glazbu. Osvježavajući sladoled je na raspolaganju u ICE CREAM CORNER-u.

SPORT I ZABAVA

Opustite se u GRAND SPA wellness klubu s prostorom za fitness, saunu, masaže, s masažnim bazenom, frizerskim i kozmetičkim salonom (uz doplatu).

SOBE 

– STANDARDNE SOBE nalaze se u glavnoj zgradi i u bungalovima. Sve sobe opremljene su tušem, WC-om, klimatskim uređajem (sezonski uvjetovano), satelitskom televizijom, telefonom i mini hladnjakom. Smještaj: najviše 3 odraslih (1 dodatan ležaj).

– BUNGALOVI UZ BAZEN nalaze se uz bazen i malo su manji. Svi su opremljeni kadom ili tušem, WC-om, klimatskim uređajem (ovisno od sezone), satelitskom televizijom, telefonom i mini hladnjakom. Smještaj: najviše 2 odraslih.

HRANA I PIĆE

Hotel nudi polupansion, koji uključuje bogat samoposlužni doručak i večeru u glavnom restoranu.

Cijena po osobi s uključenim povratnim letom, svim zrakoplovnim pristojbama, transferima i all inclusive hotelski smještaj na bazi 7 noćenja već od 2.590,00 kn

 

2.) GHAZALA GARDENS, 4*

 

POLOŽAJ   

Hotel u nubijskom stilu lježi izravno u prelijepom zaljevu Na’ama Bay, koji je srediste kraja Sharm el Sheikh. Od sestrinskog hotela Ghazala Beach i tamošnje predivne pješčane plaže s blagim padom odvaja ga samo cesta.

OBJEKT

U prostranoj glavnoj zgradi nalaze se prijemnica s recepcijom, lobi bar (otvoren 24 sata dnevno, usluge uz doplatu), kutak s pristupom do interneta (uz doplatu) i manja knjižara. Po uređenom vrtu raspoređeno je više dvokatnih zgrada, u kojima se nalazi 280 udobnih dvokrevetnih soba. Kupanje je moguće u predivnom bazenskom kompleksu s umjetnom pješčanom plažom i odvojenim dječjim bazenom. Jedan bazen se grije tijekom zime. Ležaljke, podloge i suncobrani uz bazene i na plaži su besplatni. Ručnici za kupanje spremni su u sobi u priručnoj torbi za na plažu. Za kulinarski užitak brinu u brazilsko-južnoameričkom restoranu O FOGO, meksičkom restoranu s ponudom tortilja i talijanskom restoranu s ponudom svježih pica i tjestenina.

SPORT I ZABAVA

Biljar, stolni tenis, vodena gimnastika. Brojni restorani i kavane na promenadi uz plažu.

SOBE

– STANDARDNA SOBA ima 28 m2 i opremljena je klimatskim uređajem (sezonski uvjetovano), mini hladnjakom, sefom, satelitskom televizijom, balkonom i kaučem koji se može rasklopiti u ležaj. Kupaonica je opremljena kadom ili tušem, sušilom za kosu i WC-om. Smještaj: najviše 2 odraslih i 1 dijete.

– JUNIOR SUITA ima 38 m2 i posjeduje istu opremu kao standardna soba, ali je prostranija. Neke junior suite imaju neposredan pristup do bazena. Smještaj: najviše 2 odraslih i 2 djece ili 3 odraslih (dodatni ležaj).

HRANA I PIĆE

All inclusive sa samoposlužnim doručkom, ručkom i večerom. Različite tematske večere s kuhinjom na otvorenom. Lokalna bezalkoholna pića u raznim barovima na raspolaganju su 24 sata dnevno, a lokalna alkoholna pića besplatna su od 10 do 24 sati i poslužuju se u čašama.

Cijena po osobi s uključenim povratnim letom, svim zrakoplovnim pristojbama, transferima i all inclusive hotelski smještaj na bazi 7 noćenja već od 2.890,00 kn

 

3.) SHARM PLAZA, 4+*

POLOŽAJ

Položaj iz snova s koraljnim grebenom Far Garden, izravno pred vlastitom hotelskom plažom, odlično je polazište za ronjenje i otkrivanje predivnog podvodnog svijeta. Do zaljeva Naama Bay s brojnim mogućnostima za kupovinu i zabavu je približno 6 kilometara, a do tamo je dvaput dnevno na raspolaganju besplatan hotelski autobus. Zbog koraljnog grebena je pristup do mora moguć samo plutajućim molom i preporučujemo ga samo iskusnim plivačima (preporučujemo obuću za u vodu).

OBJEKT

Elegantni hotel raspolaže s 399 soba i nudi savršenu udobnost za opuštajući odmor. Prijemnica s recepcijom u orijentalnom stilu, glavni restoran LA VERANDA, 6 à la carte restorana, barovi, diskoteka, manji pasaž za kupnju i kutak s nargilom pored restorana C-VIEW.

U predivnom parku je 5 bazena (jedan zagrijevan zimi). Ležaljke, podloge i suncobrani uz bazene i na plaži su besplatni. Uz prijavu dobivate karticu za besplatno korištenje ručnika za kupanje.

SPORT I ZABAVA

Tenis, squash, prostor za fitness, spa, stolni tenis, biljar i animacijski program, vodeni centar, internet kafić. Određene usluge uz doplatu i s lokalnim ponuditeljima usluga.

SOBE

– STANDARNE SOBE udobno su opremljene, s kadom ili tušem, WC-om, sušilom za kosu, satelitskom televizijom, telefonom, sefom, mini hladnjakom, klimatskim uređajem te opremljenim balkonom ili terasom tj. francuskim balkonom s pogledom na vrt. Smještaj: najviše 2 odraslih i 1 dijete.

– DELUXE SOBE leže u središtu kompleksa, opremljene su isto kao i standardne sobe i nude pogled na vrt ili bazen. Smještaj: najviše 2 odraslih i 1 dijete.

– JUNIOR SUITE opremljene su isto kao i velike  deluxe sobe, s boljim položajem i izravnim ili bočnim pogledom na more. Smještaj: najviše 3 odraslih (1 pomoćni ležaj ili kauč na rasklapanje).

– GRAND SUITE opremljene su isto i imaju dodatan boravišni prostor te izravan ili bočni pogled na more. Smještaj: najviše 3 odraslih.

– OBITELJSKE SOBE imaju dvije spavaće sobe i dvije kupaonice, boravišni prostor, balkon ili terasu i pogled na vrt. Smještaj: najviše 3 odraslih i 2 djece.

HRANA I PIĆE

Hotel nudi all inclusive usluge sa samoposlužnim doručkom, ručkom i večerom. Razne vrste užina, kava, čaj i pecivo su na raspolaganju u baru uz bazen i na plaži. Lokalna bezalkoholna pića u raznim barovima na raspolaganju su 24 sata dnevno, a lokalna alkoholna pića besplatna su od 10 do 24 sati, nakon toga samo uz doplatu.

Izbor međunarodnih jela i tematske večeri u a la carte restoranima (određena jela i pića uz doplatu).

Cijena po osobi s uključenim povratnim letom, svim zrakoplovnim pristojbama, transferima i all inclusive hotelski smještaj na bazi 7 noćenja već od 3.090,00 kn

 

4.) SHARM RESORT, 4*

  • – ––OBITELJSKI HOTEL

POLOŽAJ

Položaj iz snova s koraljnim grebenom Far Garden, koji je odlično polazište za ronjenje i otkrivanje predivnog podvodnog svijeta. Do zaljeva Naama Bay je približno 6 kilometara, a do tamo je dvaput dnevno na raspolaganju besplatan hotelski autobus. Plaža i koraljni greben udaljeni su pribl. 300 m i u zajedničkoj su uporabi sa sestrinskim hotelom SHARM PLAZA. Do plaže se dolazi stubištem. Zbog koraljnog grebena je pristup do mora moguć samo plutajućim molom i preporučujemo ga samo iskusnim plivačima (preporučujemo obuću za u vodu).

OBJEKT

Udoban hotel s ukupno 284 soba povezan je s elegantnim susjednim hotelom Sharm Plaza. Zajedno nude savršenu udobnost za relaksirajući odmor. Prijemnica s recepcijom u orijentalnom stilu nalazi se u sestrinskom hotelu Sharm Plaza, gdje se također nalaze i restorani, barovi i diskoteka. U predivnom parku su 2 bazena (jedan se zagrijeva tijekom zime). Ležaljke, podloge i suncobrani uz bazene i na plaži su besplatni. Uz prijavu dobivate karticu za besplatno korištenje ručnika za kupanje.

SPORT I ZABAVA

Tenis, squash, prostor za fitness, spa, stolni tenis, biljar i animacijski program, vodeni centar, internet kafić. Određene usluge uz doplatu i s lokalnim ponuditeljima usluga.

SOBE

– STANDARDNE SOBE opremljene su tušem, WC-om, sušilom za kosu, satelitskom televizijom, telefonom, sefom, mini hladnjakom, klimatskim uređajem, djelomično opremljenim balkonom ili terasom tj. francuskim balkonom s pogledom na vrt i bazen. Smještaj: najviše 2 odraslih.

– SUPERIOR SOBE opremljene su isto kao standardne sobe, ali su prostranije. Smještaj: najviše 3 odraslih.

– SUPERIOR SOBE S POGLEDOM NA MORE nude pogled na more. Smještaj: najviše 3 odraslih.

HRANA I PIĆE

Hotel nudi all inclusive usluge s doručkom, ručkom i večerom u samoposlužnom restoranu  u hotelu Sharm Plaza. Razne vrste užina, kava, čaj i pecivo na raspolaganju su u baru uz bazen. Lokalna bezalkoholna pića u raznim barovima na raspolaganju su 24 sata dnevno, a lokalna alkoholna pića su besplatna od 10 do 24 sata, nakon toga samo uz doplatu.

Cijena po osobi s uključenim povratnim letom, svim zrakoplovnim pristojbama, transferima i all inclusive hotelski smještaj na bazi 7 noćenja već od 2.790,00 kn

 

5.) SIVA SHARM, 4*

  • – ŠIROK IZBOR SPORTSKIH AKTIVNOSTI

POLOŽAJ

Hotel se nalazi u zaljevu Shark’s Bay i to izravno uz 350 m dugu pješčanu plažu s koraljnima grebenom. Pristup do koraljnog grebena moguć je plutajućim molom (preporučujemo obuću za u vodu). U blizini je ulica za šoping SOHO. Besplatan autobusni prijevoz do 12 kilometara udaljenog živahnog centra Na’ama Bay (potrebna rezervacija).

OPREMA

Siva Sharm udoban je hotel s 542 soba i predivnim pogledom na otok Tiran. Udobnost u hotelu nude velika prijemnica s recepcijom, bežična konekcija s internetom u Piano Baru, glavni restoran s terasom, 3 à la carte restorana (talijanski i kineski specijaliteti i riblja jela), više barova, dućani, frizer, amfiteatar. U prijatno uređenom vrtu nalazi se veliki slatkovodni bazenski kompleks (pribl. 2600 m2) s terasom za sunčanje i barom s raznim vrstama užina. U objektu se nalaze još četiri bazena. Besplatno korištenje ležaljki, podloga, suncobrana i ručnika za kupanje.

SPORT I ZABAVA

Tenis (rasvjeta uz doplatu), odbojka na pijesku, nogomet na plaži, trkačka staza, stolni tenis, pikado, biljar, prostor za fitness i višenamjenski prostor. Raznovrstan zabavni i animacijski program, povremene večernje predstave. Uz doplatu: masaže, sauna, hamam te ponuda vodenih sportova i ronjenja s lokalnim ponuditeljima usluga.

SOBE

– STANDARDNA SOBA je lijepo opremljena. U opremu spadaju telefon, sef, mini hladnjak, satelitska televizija, klimatski uređaj i balkon ili terasa s pogledom na park. U kupaonici su na raspolaganju sušilo za kosu, WC, kada ili tuš.

– SUPERIOR SOBA nalazi se u glavnoj zgradi i opremljena je isto kao i standardna soba, ali je prostranija.

– SUPERIOR SOBA S POGLEDOM NA MORE ima predivan pogled na Crveno more.

Smještaj: najviše 2 odraslih i 2 djece ili 3 odraslih (s dodatnim ležajem).

HRANA I PIĆE

All inclusive sa samoposlužnim doručkom, ručkom i večerom. Tijekom dana užine, kava, čaj i pecivo. Lokalna bezalkoholna pića u raznim barovima na raspolaganju su 24 sata dnevno, a lokalna alkoholna pića su besplatna do 10 do 24 sata. Ponuda vina samo uz obroke u samoposlužnom restoranu.

Cijena po osobi s uključenim povratnim letom, svim zrakoplovnim pristojbama, transferima i all inclusive hotelski smještaj na bazi 7 noćenja već od 2.990,00 kn

 

6.) THE GRAND HOTEL SHARM EL SHEIKH, 5*

POLOŽAJ

Luksuzni hotel s pet zvjezdica nalazi se na blagoj uzvisini u predjelu za odmor Ras Um Sid. S lijepe i uređene privatne plaže otvara se predivan pogled na more. Zbog koraljnog grebena, koji seže sve do plaže, pristup do mora primjeren je samo za spretne plivače (preporučujemo obuću za u vodu). Hotel zbog stubišta i terasa nije primjeren za osobe na invalidskim kolicima ili za dječja kolica.

OBJEKT

Udoban hotel s pogledom na Crveno more i čuveni otok Tiran ima ukupno 627 soba. U velikoj prijemnici nalaze se recepcija i lobi bar. Na raspolaganju su 3 samoposlužna restorana, 6 à la carte restorana, PANINI CORNER (ponuda sendviča), POOL ISLAND GRILL (roštilj uz bazen), CRÊPE & SWEETS (palačinke i slatkiši) i 5 barova. Nasred lijepo uređenog vrta je velik bazenski kompleks, kojeg sačinjavaju 8 slatkovodnih i 2 dječja bazena s terasama za sunčanje, suncobranima i ležaljkama. Pri prijavi dobivate karticu za korištenje ručnika za kupanje.

SPORT I ZABAVA

Stolni tenis, odbojka na pijesku, biljar, aerobika, vodena gimnastika, tečaj trbušnog plesa i arapskog jezika (s obzirom na raspoloživost). Dnevni animacijski program: sport, igre i natjecanja, povremeno živa glazba uz večeru. Besplatan autobusni prijevoz do Naama Bay-a.

SOBE

– STANDARDNE SOBE (pribl. 20 m2) nalaze se na obadvije strane hotela i imaju balkon ili terasu, tuš, WC, klimatski uređaj, telefon, satelitsku televiziju, sef, sušilo za kosu i mini hladnjak. Smještaj: najviše 2 odraslih i 1 dijete.

– JUNIOR SUITE (pribl. 35 m2) su veće i  opremljene su dodatnom kutnom garniturom, a također nudi pogled na park ili more. Smještaj: najviše 2 odraslih i 2 djece ili 3 odraslih i 1 dijete. Pri najvećem broju pri smještaju, u sobi su dva pomoćna ležaja ili kauč na rastezanje.

– OBITELJSKE SOBE (pribl. 48 m2) nalaze se u Grand Mall-u. Imaju spavaću sobu i odvojen dnevni prostor, gdje se nalaze dodatni ležajevi za djecu. Smještaj: najviše 2 odraslih i 2 djece ili 3 odraslih i 1 dijete. Pri najvećem broju pri smještaju, u sobi su dva pomoćna ležaja ili kauč na rastezanje.

HRANA I PIĆE

Hotel nudi all inclusive usluge sa samoposlužnim doručkom, ručkom i večerom u restoranima SHARM, EL SHEIKH i REEF (sezonski uvjetovano). Raznovrsna ponuda jela u a la carte restoranima (uz prethodnu rezervaciju i djelomično uz doplatu).

Cijena po osobi s uključenim povratnim letom, svim zrakoplovnim pristojbama, transferima i all inclusive hotelski smještaj na bazi 7 noćenja već od 3.590,00 kn

 

7.) AQUA BLU SHARM, 5*

POLOŽAJ

Hotel je centralno smješten na litici Ras Um Sida. Gosti mogu koristiti plažu susjednog hotela Beach Albatros do kojeg je uključen prijevoz. Hotel je otprilike 18 km od Zračne luke Sharm El Sheikh i 10 km od poznatog zaljeva Na’ama.

OBJEKT

528 soba smještenih u nekoliko dvokatnih zgrada okruženih raznim bazenima i lagunama po kojima se može voziti pedalinama. Ovaj moderni hotel s 4 zvjezdice dio je Aqua Park Cityja, koji se prostire na ukupno 133.905 četvornih metara, a sastoji se od vodenog tematskog parka s 52 različita tobogana i 450 metara dugog šetališta s kafićima, restoranima, bazarima, disko klubom, supermarketom i jednom pekarom. Atraktivan kompleks nudi predvorje s recepcijom, WLAN, bankomat, 5 restorana, razne barove, trgovine i frizerski salon. U dobro održavanom, opsežnom otvorenom prostoru nalaze se slatkovodni krajolik s 27 bazena, terasama za sunčanje i barom. Korištenje ležaljki s jastucima i ručnicima i suncobrana uključeno je u bazen i na plažu. S obzirom na veliki broj tobogana koji resort nudi svojim gostima, ovaj objekt je iznimno pogodan za djecu i obitelji.

SPORT I ZABAVA

Teretana, pikado, odbojka na pijesku, brodovi na laguni; Animacija. Za naknadu: tenis, stolni tenis, bilijar, sauna, parna kupelj, masaža

SOBE

Prostrane, ugodno namještene sobe imaju tuš, WC, sušilo za kosu, sef, WLAN, telefon, TV sa satelitskim programima, mini bar, klima-uređaj i balkon ili terasu. S istom opremom na raspolaganju je ograničen broj štedionica. Obiteljske sobe su namještene s dodatnim krevetima na kat uz ostalu opremu koju ima svaka soba. Jednokrevetne sobe su dvokrevetne sobe za jednu osobu.

Fotografija objekta iz galerije

HRANA I PIĆE

All inclusive ponuda uključuje:

Doručak, ručak i večera u buffet stilu. Doručak s ranim ustajanjem i kasnim ustajanjem. Poslijepodnevni obroci, kava/čaj. Sladoled za djecu (10 – 17 sati). Ponoćni lagani obroci, lokalna alkoholna pića i bezalkoholna pića od 10:00 do ponoći, bez pića u bocama. Uključeno: jednokratni ulaz u Fantasia Show i Aqua Park.

Cijena po osobi s uključenim povratnim letom, svim zrakoplovnim pristojbama, transferima i all inclusive hotelski smještaj na bazi 7 noćenja već od 4.470,00 kn

 

8.) ALBATROS AQUA PARK SHARM, 5*

POLOŽAJ

Albatros Aqua Park hotel je otprilike 1 km od privatne pješčane plaže do koje se gostima nudi besplatna usluga prijevoza. Udaljenost od centra Sharm El Sheikha je otprilike 2 km, do zračne luke oko 20 km.

OBJEKT

Izgrađen 2017. godine, ovaj hotel ima ukupno 236 soba raspoređenih na 3 zgrade. Tu je prostrano predvorje s recepcijom, bankomatom, lobby barom, klima-uređajem, WIFI (besplatno), 1 glavni restoran i drugim buffet restoranima (talijanska, azijska, marokanska kuhinja), razni barovi, kutak za nargile, frizerski salon, shopping u sklopu hotela i noćni klub.
Vani se nalazi ogroman bazenski prostor koji se sastoji od 24 sezonska grijana bazena i odvojenog dječjeg bazena, s raznolikim toboganima i bazenom (otvoren sezonski). Na plaži i na bazenu besplatne su stolice, jastuci, suncobrani i ručnici. Na plaži se nalazi i bar na plaži.

SPORT I ZABAVA

Resort gostima nudi rekreaciju u obliku odlaska u teretanu, pikado, aerobik, odbojku na pijesku; Također nudi se dnevna i večernja zabava, uz večernje predstave. Za naknadu: biljar, spa centar: sauna, hammam, turska kupelj i jacuzzi, kozmetički tretmani; razne vodene sportove lokalnih pružatelja usluga. Pogodno za djecu: Mini klub 4-12 godina, dječji disko, dječji bazen, igralište.

SOBE

Dvokrevetne sobe veličine 45 m² imaju kadu/tuš, WC, sušilo za kosu, aparat za kavu/čaj, klima uređaj, telefon, mini bar, sef, balkon/terasu. Dvokrevetna soba također se može rezervirati za jednu osobu. Postoji nekoliko štedionica s istom opremom. Obiteljske sobe su prostranije s istom opremom (oko 55 m²) i imaju odvojenu spavaću sobu s krevetima na kat.

HRANA I PIĆE

All inclusive ponuda uključuje:

Doručak, ručak i večera buffet, ponoćni snack, zalogaji tijekom dana, sladoled, lokalna bezalkoholna i alkoholna pića od 10 do ponoći, bezalkoholna pića tek nakon ponoći.

Cijena po osobi s uključenim povratnim letom, svim zrakoplovnim pristojbama, transferima i all inclusive hotelski smještaj na bazi 7 noćenja već od 4.910,00 kn

 

9.) MARITIM JOLIE VILLE RESORT & CASINO, 5*

POLOŽAJ

Luksuzni hotel smješten je u zaljevu Naama i odvojen je pješačkom šetnicom od prekrasne pješčane plaže. Živahni centar zaljeva Naama, s brojnim trgovačkim i zabavnim sadržajima, nalazi se u neposrednoj blizini hotela. Udaljenost od zračne luke je oko 15 km.

Fotografija objekta iz galerije Fotografija objekta iz galerije

OBJEKT

Poznato ljetovalište lanca hotela Maritim s 396 soba sastoji se od 3 različita hotelska područja. Glavno područje, Preferred Front Area, udaljeno je oko 100-400 metara od plaže. Ovdje su predvorje s recepcijom, internetski kutak (uz nadoplatu), Wi-Fi u predvorju (uz nadoplatu), glavni restoran, 5 a la carte restorana (La Fleur, Galebovi, Zigolini terasa na bazenu i BBQ na plaži), razni barovi, orijentalni kafić, pekara, knjižnica, frizerski salon i na otvorenom prostoru veliki slatkovodni bazen s odvojenim bazenom za djecu (oba grijana). Područje hotela Palm Area odvojeno je od glavnog područja sporednom ulicom i leži cca. 400 m od mora. Sportsko područje udaljeno je oko 700 metara od plaže i odvojeno je od glavnog područja glavnom cestom. Hotel ima bazen s morskom vodom i bar. Na bazenima i na plaži nalaze se ležaljke, suncobrani i ručnici.

SPORT I ZABAVA

Pikado, teretana, aerobik i odbojku na pijesku; Zabavni program i dnevne večernje emisije ili glazba uživo. Uz naknadu: wellness centar s masažama, 4 teniska terena, stolni tenis, biljar i razni sportovi na vodi. Golf u sestrinskom hotelu Maritim Jolie Ville Golf.

SOBE

Sobe u glavnoj zgradi “Preferred Front Area” opremljene su kupaonicom, sušilom za kosu, klima-uređajem, telefonom, TV-om sa satelitskim programima, aparatom za pripremu kave i čaja, mini barom, sefom i također za jednokratnu uporabu (jednokratno) poput soba u glavnoj zgradi. Opcionalno dostupan kao štedionica. Sobe u Palm području također su opremljene istim sadržajima i imaju balkon ili terasu.

Fotografija objekta iz galerije Fotografija objekta iz galerije

HRANA I PIĆE

All inclusive ponuda uključuje:

Doručak, ručak i večera buffet, ponoćni snack, zalogaji tijekom dana, sladoled, lokalna bezalkoholna i alkoholna pića od 10 do ponoći, bezalkoholna pića tek nakon ponoći.

Cijena po osobi s uključenim povratnim letom, svim zrakoplovnim pristojbama, transferima i all inclusive hotelski smještaj na bazi 7 noćenja već od 5.190,00 kn

 

10.) ROYAL ALBATROS MODERNA RESORT, 5*

POLOŽAJ

Hotel se nalazi u zaljevu Nabq, točno na prostranoj koraljnoj pješčanoj plaži. Živahni zaljev Na’ama je udaljen otprilike 20 km, a tu je i autobus (vozi 3 puta dnevno uz naknadu).

Fotografija objekta iz galerije

OBJEKT

Elegantni hotel obuhvaća ukupno 658 soba raspoređenih na glavnoj zgradi i nekoliko 2-etažnih gospodarskih zgrada. Sadržaji uključuju predsoblje s recepcijom, sefove, Wi-Fi u cijelom hotelu, glavne restorane koji poslužuju njemačku, talijansku, azijsku, međunarodnu i orijentalnu kuhinju, kao i à la carte restoran (uz naknadu), razne barove, kafiće, shisha Bar (uz naknadu), spa centar, ljekarna i shopping arkada. U lijepim i uređenim vrtovima nalazi se 10 slatkovodnih bazena s integriranim dječjim bazenom i prostranim dječjim bazenom s mini aqua parkom (24 tobogana). Ležaljke za plažu, suncobrani i ručnici dostupni su na bazenu i plaži besplatno.

SPORT I ZABAVA

Tenis (osvijetljeni), teretana, pikado, bilijar, mini golf, stolni tenis, odbojka na pijesku, aerobik, vodeni aerobik, vaterpolo; međunarodni animacijski i show program. Uz nadoplatu: tretmani u spa centru, sauni, talaso, fango, jacuzzi, hammam, masaža (također na plaži i bazenu) i ronilački centar lokalnih pružatelja usluga.

SOBE

Prostrane sobe opremljene su tušem, WC-om, sušilom za kosu, telefonom, WLAN-om, satelitskom TV, mini barom, aparatom za kavu/čaj, klima-uređajem i balkonom/terasom. Postoji mali broj štedionica s istom opremom. Jednokrevetne sobe su dvokrevetne sobe za jednu osobu. Obiteljske sobe imaju 2 povezane sobe.

Fotografija objekta iz galerije Fotografija objekta iz galerije

HRANA I PIĆE

All inclusive ponuda uključuje:

Doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, doručak s kasnim riserama, sladoled, ponoćni obroci, sportski bar, lokalna bezalkoholna pića 24 sata i lokalna alkoholna pića od 10 do 12 sati, dnevno 2 boce vode u mini baru.

Cijena po osobi s uključenim povratnim letom, svim zrakoplovnim pristojbama, transferima i all inclusive hotelski smještaj na bazi 7 noćenja već od 5.130,00 kn

 

11.) RIXOS SHARM EL SHEIKH, 5*

Fotografija objekta iz galerije

POLOŽAJ

Hotel se nalazi na privatnoj pješčanoj plaži dugoj 330 m u zaljevu Nabq. Šetalište uz obalu zaljeva Naama smješteno je 22 km od resorta Rixos Sharm El Sheikh. Međunarodna zračna luka Sharm El Sheikh udaljena je 8 km. Gosti mogu besplatno koristiti uslugu prijevoza autobusom do šetališta uz obalu zaljeva Naama. Resort Rixos Sharm El Sheikh okružen je palmama i smješten uz morsku obalu. U sklopu objekta gostima su na raspolaganju besplatni WiFi, pješčana plaža, 11 bazena, 7 à la carte restorana i 5 barova. Na privatnoj plaži dostupne su i privatne usluge batlera, a uz nadoplatu je moguće koristiti i paviljone pokraj bazena.

OBJEKT

Hotel ima 695 soba i apartmana. U predvorju hotela nalazi se recepcija i bar u predvorju, 1 glavni restoran, 8 a la carte restorana (talijanski, Daleki istok, orijentalni, japanski, indijski, turski, riblji restoran, otvoreni plan, Executive Lounge, 6 barova, Shisha corner (bivši Geb.), noćni klub, disco-centar na otvorenom, trgovine, Rixos Life Centre sa izložbama i koncertima. Tu je Rixos Royal Spa “s oko 1.000 m2. Bazen ima 7 bazena (1 grijani zimi), 3 tobogana (po satu), 3 dječja bazena, sunčane terase, ležaljke, jastuci, suncobrani, ručnici za plažu, uključena plaža, Wi-Fi je besplatan u hotelu i sobama.

SPORT I ZABAVA

U okviru resorta gosti mogu koristiti dva teniska terena, stolni tenis, sauna, jacuzzi, hammam, parna kupelj, odbojka na pijesku, nogomet, pikado, bilijar, fitness centar, aerobik, vaterpolo, igre; Animacija, živa glazba u večernjim satima. Uz naknadu: reflektor, škola ronjenja, spa tretmani. U spa centru resorta Rixos na raspolaganju su razni opuštajući tretmani, među kojima su masaže cijelog tijela i tretmani lica. Moderna teretana opremljena je najsuvremenijim spravama za kardiovaskularne vježbe. Objekt uključuje i 3 vodena tobogana. Također su dostupni sadržaji za pikado, biljar i ronjenje s maskom i disaljkom. Mlađi se gosti mogu zabaviti u dječjem klubu Rixy Kids.

SOBE

Sve sobe resorta Rixos imaju balkon ili terasu s pogledom na more, vrt ili bazen. Također, sve uključuju TV ravnog ekrana, minibar, ormar i telefon. Pojedine sobe obuhvaćaju i velik prostor za sjedenje. Deluxe soba veličine 50 m2 ima kupaonicu i dodatni tuš, dnevni boravak s kaučem na razvlačenje. Junior Suite je 74 m2, ima jednu spavaću sobu, dnevni boravak. Obiteljska soba ima 2 povezane spavaće sobe, tuš samo s kadom.

Fotografija ove jedinice Fotografija objekta iz galerije

HRANA I PIĆE

Sva jela u obliku bifea, večera također à la carte (uz rezervaciju), kava/čaj, kolači, grickalice, ponoćni snack, dnevna voda iz mini bara, bezalkoholna pića, pivo, lokalna i odabrana uvozna alkoholna pića, bezalkoholna pića 24 sata piano bar (ne u noćnom klubu). U restoranima Lalezar, Sakura i Hatmehit moguće je uživati u plodovima mora i izvornim jelima turske i japanske kuhinje. U restoranu Callaina poslužuju se jela talijanske kuhinje po narudžbi, a u restoranu Papyrus dostupna su jela orijentalne kuhinje. U preostalim se restoranima poslužuju jela indijske i kineske kuhinje. U ovom se resortu u večernjim satima gosti mogu zabaviti u noćnom klubu, diskoteci i vanjskom noćnom klubu na plaži.

Cijena po osobi s uključenim povratnim letom, svim zrakoplovnim pristojbama, transferima i all inclusive hotelski smještaj na bazi 7 noćenja već od 6.440,00 kn

 

12.) RIXOS SEAGATE SHARM, 5*

Fotografija objekta iz galerije

POLOŽAJ

Resort Rixos Seagate Sharm nalazi se uz obalu među palmama u gradu Sharm El Sheikh. Ovaj luksuzni objekt s 5 zvjezdica nudi smještaj s Ultra all inclusive ponudom. Resort obuhvaća privatnu plažu, vodeni park, 8 bazena, među kojima 1 unutarnji, 6 a la carte restorana i 9 barova. U cijelom objektu dostupan je besplatni WiFi. Međunarodna zračna luka Sharm El Sheikh udaljena je 9 km od resorta Rixos Seagate Sharm. Do trgovačkog centra Naa’ma Bay ima 18 km. Na zahtjev je moguće dogovoriti uslugu prijevoza iz/do zračne luke.

OBJEKT

U spa centru resorta Rixos dostupne su brojne mogućnosti za opuštanje, među kojima masaže cijelog tijela, tretmani lica, turska kupelj, parna soba, salon za terapije, kozmetički centar i spa centar za žene. U modernoj teretani moguće je vježbati na vrhunskim kardio spravama.

SPORT I ZABAVA

U okviru resorta Rixos Seagate Sharm-Ultra All Inclusive smješten je teniski teren. Ostali sadržaji u sklopu objekta uključuju noćni klub, skladište prtljage i trgovine. U objektu ili okolici gosti mogu uživati u raznim aktivnostima poput ronjenja s bocom ili maskom i disaljkom te nogometa na plaži. U jedinstvenom i prostranom dječjem klubu Rixy dostupni su poseban dječji restoran, igraonica i 2 dječja bazena. Resort nudi i klub za tinejdžere od navršenih 13 godina.

SOBE

Sve sobe obuhvaćaju balkon ili terasu s pogledom na bazen ili vrt. Također sadrže TV ravnog ekrana, sef i minibar koji se nadopunjava svakodnevno. Sve smještajne jedinice obuhvaćaju kupaonicu s kadom, tušem i papučama.

Fotografija objekta iz galerije

HRANA I PIĆE

U sklopu objekta na raspolaganju su 6 a la carte restorana, 1 bife restoran, salon VIP executive, uslužni objekti s hranom na plaži i 9 barova u kojima se poslužuju uvozna alkoholna pića

Cijena po osobi s uključenim povratnim letom, svim zrakoplovnim pristojbama, transferima i all inclusive hotelski smještaj na bazi 7 noćenja već od 7.500,00 kn


NAPOMENE:

–  mogući letovi: 

Ljubljana, Beč, Budimpešta, Bratislava, Graz, Linz

  •                    – u 2019. godini, 24.11.2019. biti će posljednji let iz Ljubljane u Sharm el Sheikh
  •                    – letovi iz Beča u Sharm el Sheikh predviđeni su svakog petka
  •                    – letovi iz Budimpešte u Sharm el Sheikh predviđeni su svake srijede

– viza za Sharm El Sheikh NIJE potrebna u slučaju da putnik ne želi ići na fakultativne izlete van destinacije Sharm El Sheikh
– u slučaju planiranih odlazaka na izlete, tj napuštanje grada, potrebna je viza i izrađuje se u zračnoj luci prilikom dolaska u Egipat
– cijena vize je 28,00 EUR u gotovini
– cijene i raspoloživost se provjeravaju na upit za određeni datum i broj putnika


Za sve dodatne informacije i upite slobodno nam se obratite s punim povjerenjem.


 

Pošalji upit za putovanje