na upit od 3.880,00 kn / 515,00

Polasci svakog petka iz Ljubljane od 17.06. !

1.) GHAZALA BEACH, 4*

POLOŽAJ  

Hotel Ghazala Beach smješten je uz dugu obalnu promenadu Naama Bay, koja nudi brojne mogućnosti za šoping i zabavu i idealno je polazište za živahan i zanimljiv odmor. Resort leži neposredno uz privatnu pješčanu plažu.

OBJEKT

Hotel će vas očarati vrtovima i zelenim površinama. U glavnoj zgradi  nalaze se prijemnica s recepcijom i barom, lounge i Internet kafić (uz doplatu). U blizini glavnog restorana nalazi se manju trgovački centar. Usred uređenog vrta nalaze se veliki bazen s odvojenim dječjim bazenom i dodatan ogrjevan bazen. Besplatne ležaljke, podloge i suncobrani uz bazene i na plaži. Ručnici za kupanje pripremljeni su u sobi u priručnoj torbi za na plažu. Kod bara uz bazen služe osvježavajuća pića i koktele. U glavnom restoranu nude međunarodna jela. Uz omiljenu obalsku promenadu nalaze se à la carte restorani: TAM TAM s orijentalnom kuhinjom, BIERWAGEN sa švicarskim specijalitetima, picerija DA FRANCO i restoran KOKAI, koji vam nudi odlične kineske i japanske specijalitete. U podne vam BEACH BAR nudi skromne užine ili osvježavajuća pića, a navečer ovdje možete uživati uz odlična riblje jela i živu glazbu. Osvježavajući sladoled je na raspolaganju u ICE CREAM CORNER-u.

SPORT I ZABAVA

Opustite se u GRAND SPA wellness klubu s prostorom za fitness, saunu, masaže, s masažnim bazenom, frizerskim i kozmetičkim salonom (uz doplatu).

SOBE 

– STANDARDNE SOBE nalaze se u glavnoj zgradi i u bungalovima. Sve sobe opremljene su tušem, WC-om, klimatskim uređajem (sezonski uvjetovano), satelitskom televizijom, telefonom i mini hladnjakom. Smještaj: najviše 3 odraslih (1 dodatan ležaj).

– BUNGALOVI UZ BAZEN nalaze se uz bazen i malo su manji. Svi su opremljeni kadom ili tušem, WC-om, klimatskim uređajem (ovisno od sezone), satelitskom televizijom, telefonom i mini hladnjakom. Smještaj: najviše 2 odraslih.

HRANA I PIĆE

Hotel nudi polupansion, koji uključuje bogat samoposlužni doručak i večeru u glavnom restoranu.

Cijena po osobi s uključenim povratnim letom, svim zrakoplovnim pristojbama, transferima, polupansonom i hotelski smještaj na bazi 7 noćenja već od 515,00 eura.

 

2.) GHAZALA GARDENS, 4*

 

POLOŽAJ   

Hotel u nubijskom stilu lježi izravno u prelijepom zaljevu Na’ama Bay, koji je srediste kraja Sharm el Sheikh. Od sestrinskog hotela Ghazala Beach i tamošnje predivne pješčane plaže s blagim padom odvaja ga samo cesta.

OBJEKT

U prostranoj glavnoj zgradi nalaze se prijemnica s recepcijom, lobi bar (otvoren 24 sata dnevno, usluge uz doplatu), kutak s pristupom do interneta (uz doplatu) i manja knjižara. Po uređenom vrtu raspoređeno je više dvokatnih zgrada, u kojima se nalazi 280 udobnih dvokrevetnih soba. Kupanje je moguće u predivnom bazenskom kompleksu s umjetnom pješčanom plažom i odvojenim dječjim bazenom. Jedan bazen se grije tijekom zime. Ležaljke, podloge i suncobrani uz bazene i na plaži su besplatni. Ručnici za kupanje spremni su u sobi u priručnoj torbi za na plažu. Za kulinarski užitak brinu u brazilsko-južnoameričkom restoranu O FOGO, meksičkom restoranu s ponudom tortilja i talijanskom restoranu s ponudom svježih pica i tjestenina.

SPORT I ZABAVA

Biljar, stolni tenis, vodena gimnastika. Brojni restorani i kavane na promenadi uz plažu.

SOBE

– STANDARDNA SOBA ima 28 m2 i opremljena je klimatskim uređajem (sezonski uvjetovano), mini hladnjakom, sefom, satelitskom televizijom, balkonom i kaučem koji se može rasklopiti u ležaj. Kupaonica je opremljena kadom ili tušem, sušilom za kosu i WC-om. Smještaj: najviše 2 odraslih i 1 dijete.

– JUNIOR SUITA ima 38 m2 i posjeduje istu opremu kao standardna soba, ali je prostranija. Neke junior suite imaju neposredan pristup do bazena. Smještaj: najviše 2 odraslih i 2 djece ili 3 odraslih (dodatni ležaj).

HRANA I PIĆE

All inclusive sa samoposlužnim doručkom, ručkom i večerom. Različite tematske večere s kuhinjom na otvorenom. Lokalna bezalkoholna pića u raznim barovima na raspolaganju su 24 sata dnevno, a lokalna alkoholna pića besplatna su od 10 do 24 sati i poslužuju se u čašama.

Cijena po osobi s uključenim povratnim letom, svim zrakoplovnim pristojbama, transferima i all inclusive hotelski smještaj na bazi 7 noćenja već od 3.420,00 kn

 

3.) SHARM PLAZA, 4+*

POLOŽAJ

Položaj iz snova s koraljnim grebenom Far Garden, izravno pred vlastitom hotelskom plažom, odlično je polazište za ronjenje i otkrivanje predivnog podvodnog svijeta. Do zaljeva Naama Bay s brojnim mogućnostima za kupovinu i zabavu je približno 6 kilometara, a do tamo je dvaput dnevno na raspolaganju besplatan hotelski autobus. Zbog koraljnog grebena je pristup do mora moguć samo plutajućim molom i preporučujemo ga samo iskusnim plivačima (preporučujemo obuću za u vodu).

OBJEKT

Elegantni hotel raspolaže s 399 soba i nudi savršenu udobnost za opuštajući odmor. Prijemnica s recepcijom u orijentalnom stilu, glavni restoran LA VERANDA, 6 à la carte restorana, barovi, diskoteka, manji pasaž za kupnju i kutak s nargilom pored restorana C-VIEW.

U predivnom parku je 5 bazena (jedan zagrijevan zimi). Ležaljke, podloge i suncobrani uz bazene i na plaži su besplatni. Uz prijavu dobivate karticu za besplatno korištenje ručnika za kupanje.

SPORT I ZABAVA

Tenis, squash, prostor za fitness, spa, stolni tenis, biljar i animacijski program, vodeni centar, internet kafić. Određene usluge uz doplatu i s lokalnim ponuditeljima usluga.

SOBE

– STANDARNE SOBE udobno su opremljene, s kadom ili tušem, WC-om, sušilom za kosu, satelitskom televizijom, telefonom, sefom, mini hladnjakom, klimatskim uređajem te opremljenim balkonom ili terasom tj. francuskim balkonom s pogledom na vrt. Smještaj: najviše 2 odraslih i 1 dijete.

– DELUXE SOBE leže u središtu kompleksa, opremljene su isto kao i standardne sobe i nude pogled na vrt ili bazen. Smještaj: najviše 2 odraslih i 1 dijete.

– JUNIOR SUITE opremljene su isto kao i velike  deluxe sobe, s boljim položajem i izravnim ili bočnim pogledom na more. Smještaj: najviše 3 odraslih (1 pomoćni ležaj ili kauč na rasklapanje).

– GRAND SUITE opremljene su isto i imaju dodatan boravišni prostor te izravan ili bočni pogled na more. Smještaj: najviše 3 odraslih.

– OBITELJSKE SOBE imaju dvije spavaće sobe i dvije kupaonice, boravišni prostor, balkon ili terasu i pogled na vrt. Smještaj: najviše 3 odraslih i 2 djece.

HRANA I PIĆE

Hotel nudi all inclusive usluge sa samoposlužnim doručkom, ručkom i večerom. Razne vrste užina, kava, čaj i pecivo su na raspolaganju u baru uz bazen i na plaži. Lokalna bezalkoholna pića u raznim barovima na raspolaganju su 24 sata dnevno, a lokalna alkoholna pića besplatna su od 10 do 24 sati, nakon toga samo uz doplatu.

Izbor međunarodnih jela i tematske večeri u a la carte restoranima (određena jela i pića uz doplatu).

Cijena po osobi s uključenim povratnim letom, svim zrakoplovnim pristojbama, transferima i all inclusive hotelski smještaj na bazi 7 noćenja već od 520 eura

 

4.) SHARM RESORT, 4*

  • – ––OBITELJSKI HOTEL

POLOŽAJ

Položaj iz snova s koraljnim grebenom Far Garden, koji je odlično polazište za ronjenje i otkrivanje predivnog podvodnog svijeta. Do zaljeva Naama Bay je približno 6 kilometara, a do tamo je dvaput dnevno na raspolaganju besplatan hotelski autobus. Plaža i koraljni greben udaljeni su pribl. 300 m i u zajedničkoj su uporabi sa sestrinskim hotelom SHARM PLAZA. Do plaže se dolazi stubištem. Zbog koraljnog grebena je pristup do mora moguć samo plutajućim molom i preporučujemo ga samo iskusnim plivačima (preporučujemo obuću za u vodu).

OBJEKT

Udoban hotel s ukupno 284 soba povezan je s elegantnim susjednim hotelom Sharm Plaza. Zajedno nude savršenu udobnost za relaksirajući odmor. Prijemnica s recepcijom u orijentalnom stilu nalazi se u sestrinskom hotelu Sharm Plaza, gdje se također nalaze i restorani, barovi i diskoteka. U predivnom parku su 2 bazena (jedan se zagrijeva tijekom zime). Ležaljke, podloge i suncobrani uz bazene i na plaži su besplatni. Uz prijavu dobivate karticu za besplatno korištenje ručnika za kupanje.

SPORT I ZABAVA

Tenis, squash, prostor za fitness, spa, stolni tenis, biljar i animacijski program, vodeni centar, internet kafić. Određene usluge uz doplatu i s lokalnim ponuditeljima usluga.

SOBE

– STANDARDNE SOBE opremljene su tušem, WC-om, sušilom za kosu, satelitskom televizijom, telefonom, sefom, mini hladnjakom, klimatskim uređajem, djelomično opremljenim balkonom ili terasom tj. francuskim balkonom s pogledom na vrt i bazen. Smještaj: najviše 2 odraslih.

– SUPERIOR SOBE opremljene su isto kao standardne sobe, ali su prostranije. Smještaj: najviše 3 odraslih.

– SUPERIOR SOBE S POGLEDOM NA MORE nude pogled na more. Smještaj: najviše 3 odraslih.

HRANA I PIĆE

Hotel nudi all inclusive usluge s doručkom, ručkom i večerom u samoposlužnom restoranu  u hotelu Sharm Plaza. Razne vrste užina, kava, čaj i pecivo na raspolaganju su u baru uz bazen. Lokalna bezalkoholna pića u raznim barovima na raspolaganju su 24 sata dnevno, a lokalna alkoholna pića su besplatna od 10 do 24 sata, nakon toga samo uz doplatu.

Cijena po osobi s uključenim povratnim letom, svim zrakoplovnim pristojbama, transferima i all inclusive hotelski smještaj na bazi 7 noćenja već od 510,00 eura

5.) SIVA SHARM, 4*

  • – ŠIROK IZBOR SPORTSKIH AKTIVNOSTI

POLOŽAJ

Hotel se nalazi u zaljevu Shark’s Bay i to izravno uz 350 m dugu pješčanu plažu s koraljnima grebenom. Pristup do koraljnog grebena moguć je plutajućim molom (preporučujemo obuću za u vodu). U blizini je ulica za šoping SOHO. Besplatan autobusni prijevoz do 12 kilometara udaljenog živahnog centra Na’ama Bay (potrebna rezervacija).

OPREMA

Siva Sharm udoban je hotel s 542 soba i predivnim pogledom na otok Tiran. Udobnost u hotelu nude velika prijemnica s recepcijom, bežična konekcija s internetom u Piano Baru, glavni restoran s terasom, 3 à la carte restorana (talijanski i kineski specijaliteti i riblja jela), više barova, dućani, frizer, amfiteatar. U prijatno uređenom vrtu nalazi se veliki slatkovodni bazenski kompleks (pribl. 2600 m2) s terasom za sunčanje i barom s raznim vrstama užina. U objektu se nalaze još četiri bazena. Besplatno korištenje ležaljki, podloga, suncobrana i ručnika za kupanje.

SPORT I ZABAVA

Tenis (rasvjeta uz doplatu), odbojka na pijesku, nogomet na plaži, trkačka staza, stolni tenis, pikado, biljar, prostor za fitness i višenamjenski prostor. Raznovrstan zabavni i animacijski program, povremene večernje predstave. Uz doplatu: masaže, sauna, hamam te ponuda vodenih sportova i ronjenja s lokalnim ponuditeljima usluga.

SOBE

– STANDARDNA SOBA je lijepo opremljena. U opremu spadaju telefon, sef, mini hladnjak, satelitska televizija, klimatski uređaj i balkon ili terasa s pogledom na park. U kupaonici su na raspolaganju sušilo za kosu, WC, kada ili tuš.

– SUPERIOR SOBA nalazi se u glavnoj zgradi i opremljena je isto kao i standardna soba, ali je prostranija.

– SUPERIOR SOBA S POGLEDOM NA MORE ima predivan pogled na Crveno more.

Smještaj: najviše 2 odraslih i 2 djece ili 3 odraslih (s dodatnim ležajem).

HRANA I PIĆE

All inclusive sa samoposlužnim doručkom, ručkom i večerom. Tijekom dana užine, kava, čaj i pecivo. Lokalna bezalkoholna pića u raznim barovima na raspolaganju su 24 sata dnevno, a lokalna alkoholna pića su besplatna do 10 do 24 sata. Ponuda vina samo uz obroke u samoposlužnom restoranu.

Cijena po osobi s uključenim povratnim letom, svim zrakoplovnim pristojbama, transferima i all inclusive hotelski smještaj na bazi 7 noćenja već od 570,00 eura

 

6.) THE GRAND HOTEL SHARM EL SHEIKH, 5*

POLOŽAJ

Luksuzni hotel s pet zvjezdica nalazi se na blagoj uzvisini u predjelu za odmor Ras Um Sid. S lijepe i uređene privatne plaže otvara se predivan pogled na more. Zbog koraljnog grebena, koji seže sve do plaže, pristup do mora primjeren je samo za spretne plivače (preporučujemo obuću za u vodu). Hotel zbog stubišta i terasa nije primjeren za osobe na invalidskim kolicima ili za dječja kolica.

OBJEKT

Udoban hotel s pogledom na Crveno more i čuveni otok Tiran ima ukupno 627 soba. U velikoj prijemnici nalaze se recepcija i lobi bar. Na raspolaganju su 3 samoposlužna restorana, 6 à la carte restorana, PANINI CORNER (ponuda sendviča), POOL ISLAND GRILL (roštilj uz bazen), CRÊPE & SWEETS (palačinke i slatkiši) i 5 barova. Nasred lijepo uređenog vrta je velik bazenski kompleks, kojeg sačinjavaju 8 slatkovodnih i 2 dječja bazena s terasama za sunčanje, suncobranima i ležaljkama. Pri prijavi dobivate karticu za korištenje ručnika za kupanje.

SPORT I ZABAVA

Stolni tenis, odbojka na pijesku, biljar, aerobika, vodena gimnastika, tečaj trbušnog plesa i arapskog jezika (s obzirom na raspoloživost). Dnevni animacijski program: sport, igre i natjecanja, povremeno živa glazba uz večeru. Besplatan autobusni prijevoz do Naama Bay-a.

SOBE

– STANDARDNE SOBE (pribl. 20 m2) nalaze se na obadvije strane hotela i imaju balkon ili terasu, tuš, WC, klimatski uređaj, telefon, satelitsku televiziju, sef, sušilo za kosu i mini hladnjak. Smještaj: najviše 2 odraslih i 1 dijete.

– JUNIOR SUITE (pribl. 35 m2) su veće i  opremljene su dodatnom kutnom garniturom, a također nudi pogled na park ili more. Smještaj: najviše 2 odraslih i 2 djece ili 3 odraslih i 1 dijete. Pri najvećem broju pri smještaju, u sobi su dva pomoćna ležaja ili kauč na rastezanje.

– OBITELJSKE SOBE (pribl. 48 m2) nalaze se u Grand Mall-u. Imaju spavaću sobu i odvojen dnevni prostor, gdje se nalaze dodatni ležajevi za djecu. Smještaj: najviše 2 odraslih i 2 djece ili 3 odraslih i 1 dijete. Pri najvećem broju pri smještaju, u sobi su dva pomoćna ležaja ili kauč na rastezanje.

HRANA I PIĆE

Hotel nudi all inclusive usluge sa samoposlužnim doručkom, ručkom i večerom u restoranima SHARM, EL SHEIKH i REEF (sezonski uvjetovano). Raznovrsna ponuda jela u a la carte restoranima (uz prethodnu rezervaciju i djelomično uz doplatu).

Cijena po osobi s uključenim povratnim letom, svim zrakoplovnim pristojbama, transferima i all inclusive hotelski smještaj na bazi 7 noćenja već od 595,00 eura

 

7.) AQUA BLU SHARM, 5*

Fotografija objekta iz galerije Fotografija objekta iz galerije

POLOŽAJ

Hotel je centralno smješten na litici Ras Um Sida. Gosti mogu koristiti plažu susjednog hotela Beach Albatros do kojeg je uključen prijevoz. Hotel je otprilike 18 km od Zračne luke Sharm El Sheikh i 10 km od poznatog zaljeva Na’ama.

OBJEKT

528 soba smještenih u nekoliko dvokatnih zgrada okruženih raznim bazenima i lagunama po kojima se može voziti pedalinama. Ovaj moderni hotel s 4 zvjezdice dio je Aqua Park Cityja, koji se prostire na ukupno 133.905 četvornih metara, a sastoji se od vodenog tematskog parka s 52 različita tobogana i 450 metara dugog šetališta s kafićima, restoranima, bazarima, disko klubom, supermarketom i jednom pekarom. Atraktivan kompleks nudi predvorje s recepcijom, WLAN, bankomat, 5 restorana, razne barove, trgovine i frizerski salon. U dobro održavanom, opsežnom otvorenom prostoru nalaze se slatkovodni krajolik s 27 bazena, terasama za sunčanje i barom. Korištenje ležaljki s jastucima i ručnicima i suncobrana uključeno je u bazen i na plažu. S obzirom na veliki broj tobogana koji resort nudi svojim gostima, ovaj objekt je iznimno pogodan za djecu i obitelji.

SPORT I ZABAVA

Teretana, pikado, odbojka na pijesku, brodovi na laguni; Animacija. Za naknadu: tenis, stolni tenis, bilijar, sauna, parna kupelj, masaža

SOBE

Prostrane, ugodno namještene sobe imaju tuš, WC, sušilo za kosu, sef, WLAN, telefon, TV sa satelitskim programima, mini bar, klima-uređaj i balkon ili terasu. S istom opremom na raspolaganju je ograničen broj štedionica. Obiteljske sobe su namještene s dodatnim krevetima na kat uz ostalu opremu koju ima svaka soba. Jednokrevetne sobe su dvokrevetne sobe za jednu osobu.

Fotografija objekta iz galerije Fotografija objekta iz galerije

HRANA I PIĆE

All inclusive ponuda uključuje:

Doručak, ručak i večera u buffet stilu. Doručak s ranim ustajanjem i kasnim ustajanjem. Poslijepodnevni obroci, kava/čaj. Sladoled za djecu (10 – 17 sati). Ponoćni lagani obroci, lokalna alkoholna pića i bezalkoholna pića od 10:00 do ponoći, bez pića u bocama. Uključeno: jednokratni ulaz u Fantasia Show i Aqua Park.

Cijena po osobi s uključenim povratnim letom, svim zrakoplovnim pristojbama, transferima i all inclusive hotelski smještaj na bazi 7 noćenja već od 710,00 eura

 

8.) ALBATROS AQUA PARK SHARM, 5*

POLOŽAJ

Albatros Aqua Park hotel je otprilike 1 km od privatne pješčane plaže do koje se gostima nudi besplatna usluga prijevoza. Udaljenost od centra Sharm El Sheikha je otprilike 2 km, do zračne luke oko 20 km.

OBJEKT

Izgrađen 2017. godine, ovaj hotel ima ukupno 236 soba raspoređenih na 3 zgrade. Tu je prostrano predvorje s recepcijom, bankomatom, lobby barom, klima-uređajem, WIFI (besplatno), 1 glavni restoran i drugim buffet restoranima (talijanska, azijska, marokanska kuhinja), razni barovi, kutak za nargile, frizerski salon, shopping u sklopu hotela i noćni klub.
Vani se nalazi ogroman bazenski prostor koji se sastoji od 24 sezonska grijana bazena i odvojenog dječjeg bazena, s raznolikim toboganima i bazenom (otvoren sezonski). Na plaži i na bazenu besplatne su stolice, jastuci, suncobrani i ručnici. Na plaži se nalazi i bar na plaži.

Fotografija objekta iz galerije Fotografija objekta iz galerije

SPORT I ZABAVA

Resort gostima nudi rekreaciju u obliku odlaska u teretanu, pikado, aerobik, odbojku na pijesku; Također nudi se dnevna i večernja zabava, uz večernje predstave. Za naknadu: biljar, spa centar: sauna, hammam, turska kupelj i jacuzzi, kozmetički tretmani; razne vodene sportove lokalnih pružatelja usluga. Pogodno za djecu: Mini klub 4-12 godina, dječji disko, dječji bazen, igralište.

SOBE

Dvokrevetne sobe veličine 45 m² imaju kadu/tuš, WC, sušilo za kosu, aparat za kavu/čaj, klima uređaj, telefon, mini bar, sef, balkon/terasu. Dvokrevetna soba također se može rezervirati za jednu osobu. Postoji nekoliko štedionica s istom opremom. Obiteljske sobe su prostranije s istom opremom (oko 55 m²) i imaju odvojenu spavaću sobu s krevetima na kat.

Fotografija jedinice 'Soba Deluxe', broj 1 Fotografija jedinice 'Trokrevetna soba Deluxe', broj 4

HRANA I PIĆE

All inclusive ponuda uključuje:

Doručak, ručak i večera buffet, ponoćni snack, zalogaji tijekom dana, sladoled, lokalna bezalkoholna i alkoholna pića od 10 do ponoći, bezalkoholna pića tek nakon ponoći.

Cijena po osobi s uključenim povratnim letom, svim zrakoplovnim pristojbama, transferima i all inclusive hotelski smještaj na bazi 7 noćenja već od 770 eura

 

9.) ROYAL ALBATROS MODERNA RESORT, 5*

POLOŽAJ

Hotel se nalazi u zaljevu Nabq, točno na prostranoj koraljnoj pješčanoj plaži. Živahni zaljev Na’ama je udaljen otprilike 20 km, a tu je i autobus (vozi 3 puta dnevno uz naknadu).

Fotografija objekta iz galerije

OBJEKT

Elegantni hotel obuhvaća ukupno 658 soba raspoređenih na glavnoj zgradi i nekoliko 2-etažnih gospodarskih zgrada. Sadržaji uključuju predsoblje s recepcijom, sefove, Wi-Fi u cijelom hotelu, glavne restorane koji poslužuju njemačku, talijansku, azijsku, međunarodnu i orijentalnu kuhinju, kao i à la carte restoran (uz naknadu), razne barove, kafiće, shisha Bar (uz naknadu), spa centar, ljekarna i shopping arkada. U lijepim i uređenim vrtovima nalazi se 10 slatkovodnih bazena s integriranim dječjim bazenom i prostranim dječjim bazenom s mini aqua parkom (24 tobogana). Ležaljke za plažu, suncobrani i ručnici dostupni su na bazenu i plaži besplatno.

SPORT I ZABAVA

Tenis (osvijetljeni), teretana, pikado, bilijar, mini golf, stolni tenis, odbojka na pijesku, aerobik, vodeni aerobik, vaterpolo; međunarodni animacijski i show program. Uz nadoplatu: tretmani u spa centru, sauni, talaso, fango, jacuzzi, hammam, masaža (također na plaži i bazenu) i ronilački centar lokalnih pružatelja usluga.

SOBE

Prostrane sobe opremljene su tušem, WC-om, sušilom za kosu, telefonom, WLAN-om, satelitskom TV, mini barom, aparatom za kavu/čaj, klima-uređajem i balkonom/terasom. Postoji mali broj štedionica s istom opremom. Jednokrevetne sobe su dvokrevetne sobe za jednu osobu. Obiteljske sobe imaju 2 povezane sobe.

Fotografija objekta iz galerije Fotografija objekta iz galerije

HRANA I PIĆE

All inclusive ponuda uključuje:

Doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, doručak s kasnim riserama, sladoled, ponoćni obroci, sportski bar, lokalna bezalkoholna pića 24 sata i lokalna alkoholna pića od 10 do 12 sati, dnevno 2 boce vode u mini baru.

Cijena po osobi s uključenim povratnim letom, svim zrakoplovnim pristojbama, transferima i all inclusive hotelski smještaj na bazi 7 noćenja već od 760 eura

 


NAPOMENE:

–  mogući letovi: 

 iz  Budimpešta

  •                    – letovi iz Ljubljane u Sharm el Sheikh predviđeni su svake srijede počevši od 09.06.2021.
  •                    – letovi iz Beča u Sharm el Sheikh predviđeni su svake nedjelje
  •                    – letovi iz Budimpešte u Sharm el Sheikh predviđeni su svakog petka

– viza za Sharm El Sheikh NIJE potrebna u slučaju da putnik ne želi ići na fakultativne izlete van destinacije Sharm El Sheikh
– u slučaju planiranih odlazaka na izlete, tj napuštanje grada, potrebna je viza i izrađuje se u zračnoj luci prilikom dolaska u Egipat
– cijena vize je 28,00 EUR u gotovini
– cijene i raspoloživost se provjeravaju na upit za određeni datum i broj putnika


Za sve dodatne informacije i upite slobodno nam se obratite s punim povjerenjem.


 

Pošalji upit za putovanje