na upit od 489,77

1.) THE PALACE PORT GHALIB, 5*

 

POLOŽAJ

Luksuzni resort leži neposredno uz dugu privatnu pješčanu plažu s očaravajućim koraljnima grebenom kroz koji se proteže mol. Samo par minuta hoda udaljena je susjedna marina s međunarodnim jahtama, gdje vas na zaustavljanje pozivaju uređeni restorani, barovi, dućani i butici.

OBJEKT

 

Sa sestrinskim hotelima SIVA PORT GHALIB i PORT GHALIB RESORT, hotel formira zajednički resort za odmor, harmonično povezan s lagunom za kupanje s morskom vodo i pješčanom plažom. Lijepo dizajnirana zgrada u obliku palače smatra se jednom od najljepših uz Crveno more. Hotel nudi prijemnicu s recepcijom, glavnim restoranom OLIVE s vrtnom terasom, a la carte restoran CARDAMOM (uz doplatu) te zimi grijan slatkovodni bazen s odvojenim dječjim bazenom i jedinstven wellness centar RED SEA SPA. Besplatne ležaljke, suncobrani i podloge uz bazen i na plaži. Ručnici za kupanje su spremni u sobi u priručnoj torbi za na plažu. Mogućnost besplatnog korištenja usluga susjednih hotela Siva Port Ghalib i Palace Port Ghalib. Preporučujemo obuću za u vodu.

SPORT I ZABAVA

Fitnes centar, odbojka na pijesku, tenis, trkačka staza (1,7 km). Navečer, živa glazba ili predstave. Uz doplatu usluge u luksuznom wellness prostoru: sauna, parna kupelj, hamam, masaže. Na plaži možete naći ponudu solo ronjenja i raznih vodenih sportova (lokalni ponuditelji usluga).

SOBE

 

– SOBA S POGLEDOM NA PARK ILI NA LAGUNU prostrana je i lijepo opremljena soba koja nudi tuš, WC, sušilo za kosu, ogrtač, sef, telefon, satelitsku televiziju, hladnjak, mogućnost pripreme čaja i kave, klimatski uređaj, pristup do interneta uz doplatu. Francuski balkon ili opremljen balkon ili terasa. Smještaj: najviše 3 odraslih.

– SOBA S POGLEDOM NA MORE je veća i okrenuta prema moru. Smještaj: najviše 3 odraslih.

HRANA I PIĆE

– POLUPANSION

Bogat samoposlužni doručak i večera u  restoranu OLIVE.

– ALL INCLUSIVE

Samoposlužni doručak, ručak i večera, popodnevne užine s kavom i čajem. Lokalna bezalkoholna i alkoholna pića su na raspolaganju od 10 do 24 sata.

Cijena po osobi s uključenim letom, transferima i smještajem na bazi 7 noćenja već od 3.690,00 kn

 


NAPOMENE:

–  mogući letovi:

GRAZ PETAK
BEČ ČETVRTAK I SUBOTA

–  viza za Egipat se plaća u zračnoj luci Hurghada

–  cijena vize je 28,00 EUR u gotovini

–  cijene i raspoloživost se provjeravaju na upit za određeni datum i broj putnika


Za sve dodatne informacije i upite slobodno nam se obratite s punim povjerenjem


 

Pošalji upit za putovanje