na upit od 3.990,00 kn / 529,59

Polasci svaku nedjelju iz Ljubljane ! Charter program na bazi all inclusivea

1.) THE GRAND RESORT HURGHADA, 4*

POLOŽAJ
Hotel s 828 soba izgrađen je u maurskom stilu. Od sestrinskog hotela GRAND HOTEL odvajaju ga cesta i GRAND MALL, koji hotelsku ponudu dopunjuju različitim restoranima, kafićima, barovima, dućanima i mogućnostima za zabavu. Plaža, koju koriste i gosti hotela GRAND HOTEL, udaljena je približno 250 m. Do centra Hurgade je približno 10 kilometara, a do tamo je svakog dana organiziran besplatan autobusni prijevoz.

OPREMA

U lijepo opremljenoj prijemnici nalaze se recepcija, informacijska točka za goste i bar koji je otvoren 24 sata dnevno. Objekt ima dva glavna restorana, tri à la carte restorana i različite barove. U susjednom pasažu GRAND MALL nalazi se pet dodatnih restorana. U hotelu se nalazi i dobro opremljen konferencijski prostor. Privlačan bazenski predio obuhvaća tri slatkovodna bazena i dva dječja bazena, od kojih su tijekom zime jedan veliki i jedan dječji grijani. Uz elegantno uređen bazenski kompleks nalaze se dva bara s raznim užinama, restorani i bar PERGOLA sa živom glazbom tijekom vremena za čaj.
Uz bazen i na plaži hotela GRAND HOTEL na raspolaganju su besplatni suncobrani, ležaljke i podloge. Ručnici za kupanje spremni su u sobi u priručnoj torbi za na plažu.
U susjednom pasažu GRAND MALL se uz restorane nalaze još i internet kafić, kutak s nargilama, biljar i mini market (sve uz doplatu).

SPORT I ZABAVA
Tijekom dana međunarodna animacija, igre pored bazena, stolni tenis i različite predstave.
Uz doplatu masaže i biljar. U hotelu GRAND HOTEL (uz doplatu): sauna, jakuzi, biljar, fitness centar, dva teniska igrališta s tvrdom podlogom i rasvjetom. Na plaži hotela GRAND HOTEL ponuda škole ronjenja (Euro Divers), mogućnost surfanja i druge sportske aktivnosti.

SOBE

Sve sobe su lijepo opremljene i imaju kadu s tušem, WC, klimatski uređaj, telefon, satelitsku televiziju, mini hladnjak, sef, telefon, sušilo za kosu, kutnu garnituru te opremljeni balkon ili terasu.
– STANDARDNA SOBA (30 m2) okrenuta je prema unutrašnjosti (stražnja strana hotela), s pogledom na cestu.
– DELUXE SOBA (30 m2) opremljena je isto kao i standardna soba i nudi pogled na bazen.
– JUNIOR SUITA je nešto veća (37 m2), a
pored standardne opreme nudi kutnu garnituru.
i pogled na bazen. Smještaj: najviše 3 odraslih i 1 dijete.
– GRAND SUITA (40 m2) je uz standardnu opremu puno prostornija, s dnevnim prostorom i spavaćom sobom.
– OBITELJSKA SOBA (45 m2) pored standardne opreme nudi dodatnu spavaću sobu, odvojenu spojnim vratima. Smještaj: najviše 2 odraslih i 3 djece.
Pri rezervaciji tri ili više osoba, ovim je osobama namijenjen pomoćni ležaj.
ALL INCLUSIVE

Samoposlužni doručak, ručak i večera, a u međuvremenu užine, sladoled i slatkiši. Uz prethodnu rezervaciju, mogućnost večere u različitim a la carte restoranima u hotelu i pasažu GRAND MALL (piće uz doplatu). Lokalna bezalkoholna pića su na raspolaganju 24 sati dnevno, a lokalna alkoholna pića od 10 do 24 sata, nakon toga samo uz doplatu. Na plaži ponuda pića u baru BLUE HORIZON.

2.) THE GRAND HOTEL HURGHADA, 4*

POLOŽAJ

Hotel se nalazi neposredno uz uređenu privatnu plažu s promenadom. Hotelski objekt okružen je predivno uređenim parkom, kojim su očarani svi ljubitelji vrtova. Hotel je posebice omiljen kod svih onih koji traže mir, kao i kod starijih osoba, budući da već prilikom dolaska budi u vama osjećaj relaksiranosti. Gradski centar Hurgade udaljen je približno 10 kilometara, a do tamo je svakog dana organiziran besplatan autobusni prijevoz.

 

OPREMA

U hotelskom kompleksu, kao i u parku, pored glavne zgrade možete prošetati do brojnih trokatnih bočnih zgrada s ukupno 549 soba. U glavnoj zgradi nalaze se prostrana prijemnica s recepcijom, dva samoposlužna restorana, à la carte restoran, dućan sa suvenirima, prostor za fitness, piano bar i lobi bar. Na privatnoj plaži nalazi se Aqua Center s ponudom škole ronjenja (Euro Divers) i druge sportske aktivnosti. Hotelsku ponudu dopunjuju razni barovi uz bazen i na plaži. Uz bazen i na plaži su na raspolaganju besplatni suncobrani, ležaljke i podloge. Ručnici za kupanje spremni su u sobi u priručnoj torbi za na plažu. U susjednom pasažu GRAND MALL nalaze se internet kafić, soba za biljar, dućan, kutak s nargilom, ljekarna, razni restorani i barovi te frizerski salon.

SPORT I ZABAVA

Stolni tenis, tijekom dana animacija pored bazena i na plaži, navečer predstave. Uz doplatu: fitness centar, tenis, sauna, jakuzi, masaže, aktivnosti na plaži (paragliding, Aqua centar, ronjenje i kitsurfing s lokalnim pružateljima usluga). Na plaži je i škola ronjenja Euro Divers.

SOBE

– SUPERIOR SOBA opremljena je klimatskim uređajem (sezonski uvjetovano), telefonom, sefom, satelitskom televizijom i mini hladnjakom. Kupaonica s kadom ili tušem, WC-om i sušilom za kosu. Terasa ili balkon uglavnom s pogledom na park. Smještaj: najviše 2 odraslih i 2 djece.

– SOBA SUPERIOR DELUXE opremljena je isto kao superior soba, ali prostranija i uglavnom s pogledom na more. Smještaj: najviše 3 odraslih ili 2 odraslih i 2 djece.

– OBITELJSKA SOBA opremljena je isto kao superior soba i ima odvojenu spavaću sobu s pogledom na park ili bazen. Smještaj: najviše 3 odraslih i 1 dijete ili 2 odraslih i 3 djece.

ALL INCLUSIVE

Samoposlužni doručak, ručak i večera, popodnevna užina i slatkiši. Uz prethodnu rezervaciju, mogućnost večere u različitim a la carte restoranima u pasažu GRAND MALL (piće uz doplatu). Lokalna bezalkoholna pića su na raspolaganju 24 sati dnevno, a lokalna alkoholna pića, kava i čaj od 10 do 24 sata, nakon toga samo uz doplatu. Treći i svaki sljedeći ležaj u sobi je dodatan i nije iste kvalitete kao osnovni ležaj.

3.) SIVA GRAND BEACH, 4+*

– OBITELJSKI HOTEL

POLOŽAJ

Hotel Siva Grand Beach ima prekrasnu privatnu dugu pješčanu plažu s blagim padom. Zbog toga je veoma primjeren za obitelji i omiljen kod brojnih stalnih gostiju. Centar Hurgade udaljen je približno 8 kilometara i do njega je svakogA dana organiziran besplatan autobusni prijevoz.

OPREMA

Udoban hotelski objekt nudi smještaj u 550 soba. U centralnoj zgradi nalaze se prostorna prijemnica s recepcijom i dva glavna restorana. Uz bazen su restorani s roštiljem, razni barovi i dućani. Aqua Center nalazi se neposredno na plaži. Slatkovodni bazen (grijan tijekom zime) s terasom za sunčanje i odvojenim dječjim bazenom okružen je uređenim vrtom. Uz bazen i na plaži su na raspolaganju besplatni suncobrani, ležaljke i podloge. Ručnici za kupanje su pripremljeni u sobi u priručnoj torbi za na plažu. U susjednom pasažu SIVA MALL nalaze se restorani, barovi i dućani (uz doplatu). Tu su također i banka, internet kafić, ljekarna, ambulanta i kozmetički salon. A za savršenu orijentalnu atmosferu, tu se nalaze i tradicionalna kavana i libanonski restoran.

SPORT I ZABAVA

Stolni tenis, odbojka na pijesku, aerobika, vodena gimnastika, nogomet na plaži i vaterpolo. Masaže uz doplatu. Dnevni animacijski program sa sportskim aktivnostima, igrama i natjecanjima. Večernja zabava uz živu glazbu.

SOBE

– BUNGALOV SOBA (pribl. 16 m2). Sobe se nalaze u lijevom i desnom krilu hotelskog naselja i razdijeljene su u dvadeset jednokatnih bočnih zgrada. U standardnu opremu soba spadaju klimatski uređaj (sezonski), telefon, satelitska televizija, sef i mini hladnjak. Kupaonica je opremljena tušem ili kadom, WC-om i sušilom za kosu. Balkon ili terasa su opremljeni, moguć je također i francuski balkon. Smještaj: najviše 2 odraslih.

– DELUXE SOBA (19 m2). Opremljena je isto kao bungalov soba i malo je veća. I ove sobe se također nalaze u dvadeset jednokatnih bočnih zgrada, ali bliže su moru. Smještaj: najviše 2 odraslih.

– JUNIOR SUITA (22 m2). Nalazi se u glavnoj zgradi i pored standardne opreme nudi kutnu garnituru i djelomičan pogled na more ili bazen. Svi apartmani imaju opremljen balkon ili terasu. Smještaj: najviše 3 odraslih ili 2 odraslih i 2 djece.

– OBITELJSKA SOBA (pribl. 32 m2)  nudi

dvije odvojene spavaće sobe i djelomično pogled na more ili bazen. Nalazi se u glavnoj zgradi. Smještaj: najviše 2 odraslih i 3 djece ili 3 odraslih i 2 djece.

HRANA I PIĆE

Hotel Siva Grand Beach nudi all inclusive usluge sa samoposlužnim doručkom i večerom u glavnom restoranu te samoposlužnim ručkom u restoranu na plaži i pored bazena. A u međuvremenu užine, sladoled, picu i slatkiše. Mogućnost a la carte večere u libanonskom restoranu u SIVA MALL-u (s prethodnom rezervacijom i obaveznom doplatom za piće). Lokalna bezalkoholna pića su na raspolaganju 24 sata dnevno, a lokalna alkoholna pića od 10 do 24 sata.

4.) ALBATROS AQUA PARK, 4*

POLOŽAJ

Hotel se nalazi u drugom redu od mora i od plaže ga dijeli samo sestrinski hotel “Plaža Albatros”. Tu je i besplatna usluga prijevoza do plaže (svakih 30 minuta). Hurghada je udaljena 15 km, a zračna luka je cca. 7 km.

OPREMA

Zgrada se sastoji od glavne i nekoliko sporednih zgrada u kojima je uređeno 246 soba. Hotel vas dočekuje u predivnom predvorju s recepcijom i barom te nudi internetski kafić (uz nadoplatu), glavni restoran, 3 tematska restorana (mediteranski, talijanski i kineski), razne barove, frizerski salon i trgovačku ulicu ispred hotela. U vanjskom dijelu nalaze se četiri slatkovodna bazena (dva samo za odrasle, jedan zimi grijani), 8 tobogana i sunčana terasa s besplatnim suncobranima i ležaljkama. Besplatni suncobrani i ležaljke također su dostupni na pješčanoj plaži četvrti Beach Albatros. Ručnici za kupanje uz plaćanje osiguranja. Ponuda obuhvaća bar pored bazena i amfiteatar s redovnim večernjim priredbama.

SPORT I ZABAVA

Odbojka na pijesku, multifunkcionalni sportski tereni, stolni tenis, pikado, kuglanje, šah na otvorenom, gimnastika. 6 puta tjedno tijekom cijelog dana te u večernjim satima raznolik animacijski program. Besplatan ulaz u diskoteku Discos u sestrinskom hotelu Aqua Blue (piće uz nadoplatu). Uz nadoplatu: spa sa saunom, jacuzzijem, hamamom, kozmetičkim salonom, masažama u hotelu Aqua Vista Resort, biljaru. Lokalna plaža nudi razne vodene sportove, ronjenje i jahanje.

SOBE

Sobe su veličine 23 m2 i ugodno namještene. Sadrže tuš, WC, sušilo za kosu, klima uređaj, mini bar (bez vode), telefon, sat. TV, sef, balkon ili terasa. Dostupan je ograničen broj ekonomskih soba. Obiteljske sobe su veličine 41 m2 i imaju dodatnu odvojenu spavaću sobu

ALL INCLUSIVE

Buffet doručak, ručak i večera, kasni doručak, kasna večera između 22 i 24 h. Grickalice u baru uz bazen i bar na plaži. Sladoled za djecu od 10 do 17 sati. Prema radnom vremenu barova, ponuda domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića između 10 i 16 sati.

5.) SEAGULL BEACH RESORT, 4*

POLOŽAJ

Popularan hotel s prepoznatljivom kulom za razgledavanje nalazi se u samom srcu Hurghade, tik do pješčane plaže hotela. U blizini se nalazi trgovački centar s trgovinama i internetski kafić. Prijevoz od zračne luke Hurghada do hotela je oko 10 minuta.

OPREMA

Udoban i moderan hotel sa 730 soba nudi brojne mogućnosti za ugodno provođenje slobodnog vremena. Središnja zgrada ima slikoviti hotelski lobi s barom i recepcijom (s plaćenim sefovima i plaćenim bežičnim internetom), buffet i kineski à la carte restoran, disco, kino i restoran na plaži. Posebnost hotela je toranj s platformom za promatranje na visini od oko 20 metara, odakle se iz bara vidi panorama Hurgade. Nova akvizicija je restoran Food Court u kojem se kineska, talijanska, indijska i orijentalna hrana pripremaju za vrijeme ručka. Bežični internet dostupan je besplatno od 8 do 18 sati. Bazenski kompleks u hotelskom vrtu ima pet bazena s tri slapova, vodeni park s toboganima koji se grije zimi. Gosti također mogu uživati ​​na sunčanoj terasi i baru uz bazen gdje se poslužuju lagani obroci. Ležaljke, ručnici i suncobrani uz bazen i na plaži uključeni su u cijenu. Hotel također ima bar na plaži, mali amfiteatar za događaje i trgovački centar Sea Gull Mall s brojnim trgovinama.

SPORT I ZABAVA

Stolni tenis, odbojka na pijesku, aerobik, košarka, nogomet; animacijski program i večernje predstave.
Uz nadoplatu: turska sauna, finska sauna, jacuzzi, spa, tenis, squash, biljar i korištenje teretane (fitness), sportovi na vodi, ronjenje s maskom i disalicom i ronjenje u organizaciji lokalnih pružatelja usluga na plaži.

SOBE

Hotel nudi moderno opremljene jednokrevetne ili dvokrevetne sobe s kadom/tušem, WC-om, sušilom za kosu, telefonom, satelitskom TV (brojnim europskim programima), mini barom, sefom, klima uređajem i balkonom ili terasom. Tu je i ograničen broj jednako opremljenih gospodarskih soba (manje povoljan položaj, pogled na vrt).

ALL INCLUSIVE

Buffet doručak, ručak i večera s kulinarskim predstavama i brojnim tematskim večerima, lagani obroci tijekom cijelog dana, kava, čaj i kolači za popodne, sladoled za djecu, ponoćna večera od 12 do 2 sata ujutro i lokalno alkoholno i bezalkoholno piće piće 24 sata dnevno (uz nadoplatu: svježi sokovi i pića u diskoteci). Jednom tijekom vašeg boravka možete iskoristiti dva besplatna sata igranja biljara, tenisa i squasha.

6.) THE GRAND PALACE, 5* – adults only

LOKACIJA: Najnoviji hotel lanca RED SEA HOTELS, samo za odrasle. U neposrednoj blizini sestrinskog hotela The Grand Hotel, s kojim dijeli plažu. Središte Hurgade udaljeno je približno 10 kilometara. Transfer do zračne luke traje oko 20 minuta.

OPREMA: Luksuzni resort nudi boravak u 319 soba, raskošnu prijemnicu s recepcijom, barom i kutkom za sjedenje (besplatan pristup bežičnom intrenetu). Za gurmane, tu su samoposlužni restoran, à la carte restoran s ponudom azijskih jela, slastičarna te restorani na plaži i uz bazen. Chill-out bar nudi opuštanje s pogledom na Crveno more. U vanjskom predjelu tri su slatkovodna bazena (jedan grijan zimi) s terasama za sunčanje. Na plaži i uz bazen besplatna upotreba ležaljki, suncobrana i podloga za ležanjae. Prilikom prijave u hotel, primit ćete karticu za beplatno korištenje ručnika. Mogućnost korištenja usluga u sestrinskim hotelima, The Grand Hotel i Grand Marina. Dodatni restorani, barovi i trgovine u susjednom GRAND MALLU.

SOBE: Comfort soba (DC/EC) udobno je opremljena, ima tuš kabinu, WC, sušilo za kosu, mini hladnjak (besplatna bezalkoholna pića), sat. TV, telefonom, sefom, klima uređaj (sezonski podešavan). Mogućnost pripreme čaja ili kave. Soba ima balkon ili teraso te pogled prema unutrašnjosti. Junior suita (DZJ/EZJ) jednako je opremljena, prostranija, s kutkom za sjedenje i pogledom na park, bazen ili more (DJM/EJM). Junior suita s neposrednim ulazom u bazen (DJP/EJP) jednako je opremljena i ima terasu s ulazom u bazen. Vila (DVI) ima odvojenu spavaću sobu, dnevni prostor, blagovaonu, zasebnu saunu i jacuzzi, s pogledom na more.

SPORT I ZABAVA: Stolni tenis, biljar, pikado. Uz doplatu, u The Grand Hotelu: sauna, dva teniska igrališta s tvrdom podlogom i rasvjetom. Dnevni animacijski program i živa glasba ili predstave navečer.

ALL INCLUSIVE: Samoposlužni doručak, ručak i večera u glavnom restoranu, poslijepodne snack, kava, čaj i pecivo. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića na raspolaganju su od 10:00 sati do ponoći. Mogućnost posluživanja à la carte večere u restoranima GRAND MALLA (uz prethodnu rezervaciju i doplatu za pića i posebne specijalitete).

7.) STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE (ADULTS ONLY), 5*

Fotografija objekta iz galerije Fotografija objekta iz galerije

LOKACIJA: Objekt Steigenberger Pure Lifestyle (Adults Only) nalazi se u Hurgadi te u ponudi ima smještaj samo za odrasle osobe, fitness-centar, bar i vrt. Ovaj objekt s recepcijom otvorenom 24 sata dnevno sadrži restoran, vodeni park i vanjski bazen. Smještaj nudi hidromasažnu kadu, večernju zabavu i poslugu u sobu.

SOBE: Standardni suite – ova prostrana soba s pogledom na ulicu uređena je u suvremenom stilu, a uključuje pametni TV ekrana veličine 124 cm, aparat za pripremu kave espresso, brzi WiFi i sef za prijenosno računalo. Suite Golf House – ova suvremeno uređena soba s pogledom na vrt, golf-teren i djelomično na more uključuje pametni TV ekrana veličine 124 cm, aparat za pripremu kave espresso, brzi WiFi i sef za prijenosno računalo.  Suite s hidromasažnom kadom –Ovaj klimatiziran i suvremeno uređeni suite nudi potpunu privatnost, minibar i pogled na bazen. Suite uz bazen – Ovaj suite ima TV ravnog ekrana, podove obložene pločicama/mramorom, minibar i pristup bazenu s efektom beskonačnosti. Suite s pogledom na obzor – Ovaj suite s pogledom na more prostire se na površini od 110 metara kvadratnih, a sadrži pametan TV i hidromasažnu kadu. Također uključuje saunu i čajnu kuhinju s blagovaonicom.

Fotografija jedinice 'Suite Golf s privatnim krovnim bazenom', broj 1 Fotografija jedinice 'Suite uz bazen', broj 3

SPORT I ZABAVA: U sklopu objekta dostupna je terasa za sunčanje. U okolici gosti mogu uživati u aktivnostima poput golfa, ronjenja s maskom i disaljkom te vožnje kanua. Gosti se mogu opustiti na plaži.

Bijela plaža Albatros udaljena je 2,2 km od objekta Steigenberger Pure Lifestyle (Adults Only), a do nove marine ima 12 km. Najbliža zračna luka je Međunarodna zračna luka Hurgada, a smještena je 3 km od hotela.


NAPOMENE:

–  mogući letovi iz zračnih luka u regiji: Ljubljana, Beč, Budimpešta, Bratislava, Graz

–  viza za Egipat se plaća u zračnoj luci Hurghada – cijena vize je 28 EUR u gotovini

–  cijene i raspoloživost se provjeravaju na upit za određeni datum i broj putnika


Za sve dodatne informacije i upite slobodno nam se obratite s punim povjerenjem


 

Pošalji upit za putovanje