28.06.2021 od 3.490,00 kn (avio karta uključena)

EURO 2021. osmina finala – utakmica Hrvatske u Kopenhagenu 28.06.2021.
Izravnim letom iz Zagreba


Kupnju ulaznica za utakmicu ćete moći obaviti na EURO službenom portalu za ulaznice.

Putnici koji ulaze u Dansku iz „žutih“ EU/Schengen država, pa tako i Hrvatske, mogu predočiti digitalnu EU Covid potvrdukojom dokazuju jedno od navedenoga:
– Potvrdu o punoj imunizaciji cjepivom protiv COVID-19 koju je odobrila EMA, a od primitka posljednje doze mora proći najmanje 14, a najviše 180 dana.
– Potvrdu o preboljenju COVID 19, u razdoblju od 14 dana do 8 mjeseci prije putovanja.
ili
– Obaviti testiranje PCR testom 48 sati prije polaska u Hrvatskoj te po dolasku u Kopenhagen testirati se ponovno antigenskim testom (besplatno). U slučaju pozitivnog nalaza, organizator putovanja ne preuzima daljnje troškove putnika.


NAPOMENA: od subote 26.06. očekuje se dodatno popuštanje mjera za ulaz u Dansku, te ćete o tome biti pravovremeno obaviješteni. 

PCR test možete obaviti u poliklinici Lab plus u Zagrebu ili bilo kojoj drugoj ovlaštenoj ustanovi.

Više informacija o uvjetima ulaska u Dansku, kao i iznimke, dostupno je putem poveznice.

Program putovanja

Molimo informirajte se o preporukama za putovanja i upozorenja za Dansku na službenim stranicama MVEP-a vezano uz potrebe za PCR testiranja i mogućnostima ulaska u Dansku.

1. dan: ZAGREB – KOPENHAGEN, 28.6.2021.
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb 2 sata prije polaska. Prijava na direktan let posebnim charter zrakoplovom za Kopenhagen oko podneva (točnu satnicu leta dobit ćete u završnom pismu 24 sata prije polaska na e-mail). Po dolasku u Kopenhagen odlazak organiziranim transferom na stadion. Utakmica počinje u 18:00 sati. Ulaznice pribavljate sami. Nakon utakmice odlazak prema zračnoj luci organiziranim transferom te polet aviona za Zagreb.

Kod charter letova, red letenja podložan je promjeni u vrlo kratkom vremenu pred polazak na put kao i tijekom samog putovanja. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja u putničkoj agenciji najkasnije 24 sata prije polaska. Agencija zadržava pravo izmjene satnice putovanja, ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplovom.

Cijena po osobi :
FIRST MINUTE 3.490 kn / Redovna cijena 3.990 kn
Zrakoplovne pristojbe i naknade i putno zdravstveno osiguranje uključeno u cijenu aranžmana.

Minimalan broj putnika: 90 / Maksimalan broj putnika: 150

Predviđeni red letenja:
OU ZAG CPH 12:15 14:15
OU CPH ZAG 02:35 04:30 (29.06)


Cijena uključuje

  • prijevoz posebnim charter zrakoplovom kompanije Croatia Airlines na relaciji Zagreb-Kopenhagen-Zagreb, u ekonomskoj klasi
  • zrakoplovne pristojbe i naknade
  • putno zdravstveno osiguranje
  • uključen 1 komad prtljage koja se prijavljuje po osobi (kofer do 13 kg) + 1 komad ručne prtljage (do 5 kg)
  • organizirani transfer autobusom na relaciji zračna luka Kopenhagen – stadion Parken – zračna luka Kopenhagen

Cijena ne uključuje

  • antigensko testiranje za ulaz u Dansku
  • ulaznica za utakmicu

VAŽNE INFORMACIJE
– Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja kompanije Croatia Airlines objavljenom u 2021. godini i podložna su promjeni.
– Uključen 1 komad prtljage koja se prijavljuje po osobi (kofer do 13 kg) + 1 komad ručne prtljage (do 5 kg).
– Završno pismo vam dostavljamo e-mailom 24 sata prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom mjestu i vremenu sastanka putnika, vremenu polaska, kontakt i ime voditelja putovanja i sl.).
– Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Kopenhagen je glavni grad Danske, ima 777 218 stanovnika (2018.). Čini jezgru šireg urbanog područja Kopenhagena (1 627 705 stanovnika) i šireg gradskog područja (2 057 737 stanovnika). Nalazi se na istočnoj obali otoka Zelanda, a odvojen je od švedskog grada Malmöa tjesnacem Øresund. Most Øresund povezuje dva grada željeznicom i cestom. Izvorno je bio vikinško ribarsko mjesto osnovano u 10. stoljeću, glavnim gradom Danske postao je početkom 15. stoljeća. Grad je kulturno, gospodarsko i državno središte Danske i jedno od glavnih financijskih centara Sjeverne Europe. Glavne atrakcije grada su park Tivoli, kip Male sirene, palača Amalienborg i Christiansborg, Rosenborg, mnogi muzeji i četvrti kao što je Christiania.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane RH viza za Dansku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

U slučaju gubitka ili otuđenja putnog dokumenta najbliže predstavništvo Hrvatske u Danskoj nalazi se u Kopenhagenu. Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Kraljevini Danskoj, Kopenhagenu (Pokriva Republiku Island) se nalazi na adresi adresi Søtorvet 5, 1st fl., 1371 Copenhagen K., Danska.
Kontakt podaci: tel 0045 33 91 90 95, 00 45 33 91 71 31, e-mail: denmark@mvep.hr, konzden@mvep.hr. Izvanredna i opunomoćena veleposlanica: Tina Krce.
Uredovno vrijeme Veleposlanstva: ponedjeljak-petak 8:30-16:30. Uredovno vrijeme Konzularnog odjela Veleposlanstva (za stranke): ponedjeljak, srijeda i petak 10:00-13:00.
U skladu s važećim epidemiološkim mjerama, stranke se primaju isključivo uz prethodan telefonski dogovor o terminu dolaska, u redovnom radnom vremenu Konzularnog odjela za stranke.
Dežurni telefoni za hrvatske državljane (za izvanredne situacije i hitne slučajeve izvan uredovnog vremena): +45 22 62 07 60

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% ukupnog iznosa. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma.

Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju, a zatim 24 sata prije putovanja dobit ćete završno pismo. Minimalan broj putnika za putovanje je 90, a maksimalan broj putnika je 150. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 48 sati prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

 


 

Pošalji upit za putovanje