12.06.-15.06.2020. od 4.490,00 kn (+ avio takse)

London, UEFA EURO 2020 / Croatia Airlines

TERMIN PUTOVANJA: 12.06.-15.06.2020.

VRIJEDNOST VIŠE: 14.06.2020. utakmica ENGLESKA – HRVATSKA

Uz Zagreb, moguć polazak priključnim letom iz Splita, Dubrovnika, Pule i Zadra.

Predviđeni hotel: Hotel Royal National 3* (centralno lociran)


1. dan: ZAGREB – LONDON
Sastanak putnika s voditeljem putovanja u Zračnoj luci Zagreb, na katu pored kioska Tiska, najkasnije dva sata prije leta. Prijava na direktni let za London u 14:35 sati, (satnice letova nisu na svim terminima jednaki, info o satnici leta nalazi se na dnu programa). Slijetanje u London u 16:05 sati po lokalnom vremenu. Transfer posebnim autobusom do hotela uz panoramski razgled grada u kojem će vas oduševiti veličanstveni sjaj prepoznatljivih simbola engleske prijestolnice: Royal Albert Hall, Alber Memorial, South Kensington, Hyde Park, rijeka Temza, zgrada parlamenta s Big Benom, Westminsterska opatija, poznati panoramski kotač London Eye, most Waterloo, četvrti West End i Fitzrovia, kao i mnogi drugi. Smještaj u hotel Royal National u samom srcu Londona, nekoliko minuta pješice udaljenog od čuvenog British muzeja, kao i nadaleko poznate shopping ulice Oxford. Predvečer predlažemo odlazak na orijentacijsku šetnju s voditeljem putovanja u kojem ćemo upoznati najživlji dio grada na potezu od Piccadily Circusa do Leicester Square, s nezaobilaznim China Townom. Ovo je trenutak u kojem ćete osjetiti sjajnu energiju Londona i njegovih stanovnika – prepustite se trenutku jer vi ste u gradu u kojem se nalazi sve što život može ponuditi (barem tako kaže Samuel Johnson, a mi bi se s čuvenim književnikom apsolutno složili). Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan: LONDON
Doručak. Dan započinjemo odlaskom do mosta Waterloo i šetnjom južnom obalom Temze do poznatog panoramskog kotača London Eye. Doživite London sa 137 m visine od kuda se pruža pogled na cijeli grad uz 4D projekciju filma o Londonu (ulaznica uz doplatu). Pogled na London iz ptičje perspektive je u najmanju ruku spektakularan i vrijedi svake utrošene funte, ali ono što je još važnije ta vožnja upotpuniti će vaš doživljaj grada i ostaviti vas bez daha. Šetnju nastavljamo preko Westminsterskog mosta do političkog i vjerskog središta cijele monarhije: parlamenta s Big Benom, kao i Westminsterske opatije. Nastavljamo preko ulice Whitehall, okružene brojnim ministarstvima do poznate rezidencije britanskog premijera na adresi Downing Street 10. Odmorite se na Trafalgar trgu gdje se smjestila poznata Nacionalna galerija. Razgled nas dalje vodi kroz St. James Park pa sve do Buckinghamske palače, rezidencije britanske kraljevske obitelji. Naš voditelj putovanja upoznat će vas s povijesti dinastije Windsor kao i dodati uvijek zanimljive pikanterije iz života kraljevske obitelji. Poslijepodne je rezervirano za posjet šarmantnoj gradskoj četvrti South Kensington u kojoj će vas osim elegantnih engleskih kuća oduševiti Natural History Museum – jedan od najboljih prirodoslovnih muzeja na svijetu, Science Museum, Victoria & Albert Museum te robna kuća Harrods. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Preporučamo obilazak brojnih dućana ulice Oxford. Noćenje u hotelu.

3. dan: LONDON
Doručak. Današnji dan započinjemo odlaskom do istočnog dijela Londona i to do poslovnog centra svijeta – londonskog Cityja. Oduševit će vas sjajan spoj starog i novog, modernih poslovnih nebodera i starih londonskih zdanja: Spuštamo se od St. Paul’s Cathedral do Millennium Bridgea gdje se pruža sjajan pogled na južnu obalu rijeke Temze. Zatim slijedi odlazak do londonske kule Tower of London u kojoj se čuvaju kraljevski dragulji iz 11. stoljeća te najpoznatijeg londonskog mosta Tower Bridge. Poslijepodne i večer slobodna za odlazak na utakmicu europskog prvenstva u nogometu između Engleske i Hrvatske s početkom u 14:00 sati po lokalnom vremenu. Noćenje u hotelu.

4. dan: LONDON – ZAGREB
Doručak. Slobodno vrijeme do transfera za zračnu luku predlažemo iskoristiti za posjet sjajnom muzeju voštanih figura Madame Tussauds (doplata), odlazak do četvrti Notting Hill poznatoj po uličnim sajmovima koji se tamo održavaju vikendom te atraktivnim terasama velikih viktorijanskih palača i elegantnih restorana ili vožnju brodom po rijeci Temzi do Greenwicha (doplata), poznatog po Kraljevskom opservatoriju kojim prolazi nulti meridijan i gdje se nalazi najveći Pomorski muzej na svijetu uz brod-muzej Cutty Sark. U dogovoreno vrijeme transfer do zračne luke Heathrow. Prijava na direktni let za Zagreb u 16:50 sati. Dolazak u zračnu luku Zagreb u 20:05. Kraj programa. Satnice leta iskazane na dnu programa.


Cijena aranžmana po osobi: 4.490 kn
Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe i naknade: 1.190 kn


Cijena uključuje:
– prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na direktnoj liniji Zagreb – London Heathrow – Zagreb
– uključen 1 komad predane prtljage koja se prijavljuje po osobi (svaki kofer do 23 kg) + 1 komad ručne prtljage (do 8 kg, dimenzija 55x40x23 cm)
– transfer posebnim autobusom zračna luka – hotel – zračna luka uz panoramski razgled Londona u dolasku
– tri noćenja s doručkom u hotelu 3* u Londonu u dvokrevetnim sobama
– sve razglede prema programu
– voditelja putovanja – vođenje tijekom cijele ture na hrvatskom jeziku
– pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

Cijena ne uključuje:
– obveznu doplatu za zrakoplovne pristojbe i naknade 1.190 kn po osobi (plaća se agenciji prilikom rezervacije aranžmana)
– ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja
– ULAZNICU ZA UTAKMICU ENGLESKA-HRVATSKA – agencija ne posreduje u kupovini ulaznica
– dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)
– putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja

Fakultativni sadržaji:
– London Eye (panoramski kotač): 24 GBP (odrasli), 19 GBP (djeca do 15 godina)
– Madame Tussauds (svjetski poznati muzej voštanih figura): 29 GBP (odrasli), 23 GBP (djeca do 15 godina,)
– izlet brodom do Greenwicha (s voditeljem putovanja): 18 GBP,
– ulaznica za Tower of London: 26 GBP (odrasli), 17 GBP (djeca do 15 godina)
– OysterCard (kartica za javni prijevoz koju ćemo koristiti tijekom cijelog boravka u Londonu s obzirom da su razgledi organizirani pješice i javnim prijevozom): 35 GBP (odrasli), 23 GBP (djeca 5-15 godina), mlađi od 5 godina besplatno

*Gore navedene cijene ulaznica su iskazane na dan izdavanja programa i moguća je njihova promjena do dana polaska o čemu ćete biti točno obaviješteni u završnom pismu koje ćete primiti prije puta

Nacionalni muzeji su besplatni (British Museum, National Gallery, Tate Modern, Victoria & Albert Museum, Science Museum, Natural History Museum i sl.)

Doplata za jednokrevetnu sobu: 1.190 kn, obavezna doplata ako osoba spava sama u sobi

Popusti i doplate:
· 20% popusta za jedno dijete do 11,99 godina u pratnji dvije odrasle osobe (u trokrevetnoj sobi)
· trokrevetne sobe (na upit) za odrasle osobe po redovnoj cijeni.
· mogućnost doplate za polaske iz Splita, Zadra, Dubrovnika ili Pule, po osobi 380 kn + zrakoplovne pristojbe (raspoloživost i potvrda letova na upit te individualna prijava na let u zračnoj luci do sastanka s voditeljem putovanja u Zagrebu)

Informacije o letu:
Prijevoznik: Croatia Airlines
OU490 12JUN ZAGLHR 1750 1915
OU491 15JUN LHRZAG 2000 2315

VAŽNA NAPOMENA VEZANA ZA POLASKE IZ DRUGIH GRADOVA U HRVATSKOJ: od ljetnog reda letenja, zbog promjene satnice, na polascima od 27.03. povratni let iz Zagreba prema Splitu, Dubrovniku, Puli i Zadru moguć je tek sljedeći dan. Noćenje u vlastitom aranžmanu.

Minimalan broj putnika: 20 / Maksimalan broj putnika: 40

Šifra aranžmana: GoLondonEURO4D0032020

Pošalji upit za putovanje