01.10.2019. od 1.026,01 (+ avio karta)

Hawaii
Raj na zemlji koji traje 365 dana u godini. Oaza mira, spoj luksuza i jednostavnosti, koji u romantičnom ugođaju, prepunom živih boja i ritmova čine čuda. Na Havaje se uputite promatrati vulkane, surfati, mirisati najegzotičnije orhideje i činiti sve kako biste ugodili samima sebi.
Surfanje na valovima, vožnje kajakom i kanuom, ronjenje u plavetnim dubinama Tihog oceana, vožnja biciklom, šetnje po unutrašnjosti otoka, tenis, golf, rent-a-car, vožnja helikopterom, spuštanje padobranom…samo su dio ponude ovih, svima nam dobro poznatih, egzotičnih otoka. Zato spakirajte svoje kofere što prije i krenite…
Najpoznatiji otok je Oahu, na kojem se nalazi i glavni grad – egzotični Honolulu, sa svojom svjetski slavnom plažom Waikiki. Sa kulisama rajskih prirodnih ljepota, pješčanim plažama, ugaslim vulkanom Diamond Head, romantičnim zaljevima, povijesnim Pearl Harbourom – Oahu će ispuniti sva vaše očekivanja. Otok Maui je otok vulkana, romantičnih plaža i prekrasnih zelenih dolina, idealno mjesto za surfere, dok je Kaua’i otok prirodnih ljepota od kojih zastaje dah…

1. dan  dolazni dan – HONOLULU / OAHU

Polijetanje zrakoplova sa zapadne obale ( San Diego ili Los Angeles) za Honolulu. Dolazak u podnevnim satima. Doček u zračnoj luci i prijevoz do hotela smještenog u samom srcu Waikiki plaže. Upoznavanje sa ostatkom grupe, slobodno vrijeme i zabava. Noćenje.

waikiki

2. dan  HONOLULU

Doručak u hotelu. Odlazak na poludnevni razgled grada: Arizona Memorial, sagrađen u spomen 1102 mornara koji su izgubili život na brodu Arizona prilikom japanskog napada na Pearl Harbor 07.12.1941. godine. Punchbowl nacionalno pacifičko groblje, palača Iolani službena rezidencija kralja Kalakaua i njegove sestre kraljice Lili’uokalani, djelomično obnovljena u svom sjaju. Washington Place dom kojeg je sagradio bogati pomorac John Dominis i otac supruga poslijednje havajske kraljice, koji je 2001. godine postao muzej havajske povijesti. State Capitol zgrada vlade koja je to postala 1969. godine umjesto Iolani palače. Kip kralja Kamehameha stoji u središtu grada u spomen velikog ratnika, diplomate i vođe koji je nakon dugogodišnjih sukoba ujedinio, 1810. godine, havajske otoke u kraljevstvo. Crkva Kawaihao poznata i kao Westminster opatija Pacifika, prva je kršćanska crkva sagrađena na otoku. Posvećena je 1842. godine, a gradili su je domaći graditelji i misionari od 14.000 koraljnih ploča. Slobodno poslijepodne, predlažemo odlazak na najpopularniju gradsku plažu Waikiki beach. Noćenje.

pearl

3. dan  OAHU – plaže
Nakon doručka, slobodno vrijeme za uživanje na plažama otočja. Posjet skrivenog bisera otoka Oahua, po mišljenju lokalnih stanovništva jednoj od nalijepših plaža na Havajkom otočju koja nosi ime po izlasku sunca. Poslije lokalnog ručka posjet “North Shore“ gdje postoji mogućnost ronjenja sa morskim psima u kavezu. Opustite se u avanturu života, gdje možete vidjeti razne vrste morskih pasa, od koraljnih pa sve do onih najopasnijih Tiger, Bull i White shark.

hawaii 3

U večernjim satima odlazak na tradicionalnu Havajsku večeru “ Lua – Lua“ na kojoj će te uživati u izvornim plesovima, prepoznatljivim Havajskim delicijama, te predstavljanju mnogobrojnih običaja otočana. Noćenje.

lua lua 2

4. dan  OAHU
Nakon doručka, odlazak na vidikovac “Diamond head“ iz kojeg se pruža panoramski pogled na glavni grad Honolulu.

hawaii 2

U popodnevnim satima predlažemo odlkazak na Kailuha beach koja je svoju popularnost stekla zahvaljujući surferima koji uživaju sve pogodnosti koje im priroda pruža.
Okušujate se u probnom tečaju surfanja, te doživite nezaboravno iskustvo Hawaii-a.
U večernjim satima organizirani roštilj u sklopu hotela, večera i druženje. Noćenje.

surf

5. dan OAHU
Nakon doručka, predlažemo da na skuteru istražite otočje, njegovu bujnu floru i fanu.
Slobodno vrijeme.
Jedna od mogućnosti je posjet “Koko Head Stepenicama“ koje se nalaze unutar Koko Head Parka. Staza je izvorna željeznica koja je služila prije nekoliko desetljeća kako bi pomogla dovesti vojne zalihe do vrha planine . Ako se vozite prema Haunama zaljevu , moći ćete vidjeti uski prolaz “Koko Head“ – staza koja uzlazi u planinu . Ponesite udobne cipele za hodanje , sunčane naočale, kremu za sunčanje , vodu i šešir . Panoramski pogled koji se pruža na planine i more od 360 stupnjeva će vas ostaviti bez daha. Slobodno vrijeme. Noćenje.

Oahu-Koko-Head-Stairs.rend.tccom.616.462

6. dan OAHU – zapadna obala SAD-a
Nakon doručka, slobodno vrijeme do transfera u zračnu luku.
Ovdje završava naša avantura ..

Cijena aranžmana po osobi u četverokrevetnoj sobi……………………… 7.730,00 KN
Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi ………………….. na upit

CIJENA VRIJEDI ZA MINIMALNO PRJAVLJENIH 10 PUTNIKA

Cijena uključuje:
– povratnu avionsku kartu sa zapadne obale ( Los Angeles ili San Diego ) do Honululu-a
– transfer sa aerodroma do /od hotela na Waikiki beacha
– Smještaj  prema programu na osnovu 5 noćenja u hotelu 3/4*
– Pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku

– poludnevni razgled Arizona Memoriala, uspon na Diamond head, posjet plaža Lanikai beach, Waimanalo beach, Sandy beach, Sunset beach..
– Lokalne takse i poreze
-trošak i jamčevinu putovanja

Cijena ne uključuje:
– troškove putnog osiguranja

– avio kartu do ( Los Angelesa ili San Diega) – od 5.300 kn iz Zagreba
– Vizu za Sjedinjene Američke Države (160 USD)
– Obroke koji nisu navedeni u programu putovanja
– fakultativne izlete : ronjenje sa morskim psima 100 USD, renta car za 4 dana ( 60 USD / po osobi)
– Napojnice za lokalne vodiče
– Troškove osobne prirode

 

Pošalji upit za putovanje