06.10.-16.10.2018. od 9.690,00 kn (+ avio takse)

DUBAI I MALDIVI – popunjeno!

 

Program putovanja: 06.10.2018.-16.10.2018.

1.dan: ZAGREB – DUBAI (06.10.)

Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman 120 minuta prije polijetanja zrakoplova. Polazak prema Dubaiju je predviđen u 15.25h zrakoplovom avio kompanije Emirates. Dolazak u Dubai očekujemo oko 22.55h po lokalnom vremenu. Po obavljanju graničnih formalnosti slijedi organizirani transfer do hotela. Smještaj i noćenje.

2. dan: DUBAI (07.10.)

Nakon doručka predlažemo odlazak na poludnevni razgled grada. Razgled obuhvaća stari i novi dio grada te započinje vožnjom do plaže Jumeirah, najpoznatijeg i najluksuznijeg područja u Dubaiju. Odlazak na Palm Island, umjetno stvoren otok u obliku palme, na kojem se nalaze luksuzne privatne rezidencije i luksuzni hoteli poput Atlantis The Palm. Slijedi stanka za fotografiranje poznatog hotela u obliku jedra i jednog od najluksuznijih hotela na svijetu – Burj Al Araba. Nastavak vožnje ulicom Šeika Zayeda, uz najvišu građevinu na svijetu, Burj Khalifu, do starog dijela grada. Posjet muzeju Dubaija, koji predstavlja pravo putovanje u povijest. Slijedi prelazak zaljeva brodićem „abra“ u drugi dio grada. Tamo se mogu otkriti neponovljivi mirisi, boje i okusi raznih začina uz šarenu tržnicu tekstila, poslije ćemo posjetit najveći bazar zlata na svijetu. Povratak u hotel. Poslijepodne slobodno za vlastite aktivnosti. Uz doplatu, moguć odlazak na vidikovac Burj Khalife, najviše zgrade na svijetu. Noćenje.

3.dan: DUBAI – (fakultativni izlet u ABU DHABI) – DUBAI (08.10.)

Doručak. Slobodno vrijeme za vlastito otkrivanje grada. Predlažemo odlazak na cjelodnevni izlet u Abu Dhabi, “Manhattan” Bliskog Istoka. Abu Dhabi je glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, administrativno središte zemlje te središte naftne industrije. Grad odlikuje mnoštvo modernih zdanja s elementima islamske arhitekture. Vožnja kroz Saadiyat Island, otok koji će za nekoliko godina postati svjetsko središte kulture i umjetnosti s najvećom koncentracijom muzeja u ovome dijelu svijeta. Razgled Džamije Šeika Zayeda, jedne od najvećih džamija u svijetu, remek djela neoislamske arhitekture. Zaustavljanje u Heritage Village, gdje ćete moći saznati više o povijesti i lokalnim običajima ovog područja. Slijedi odlazak do shopping centra u marini radi ručka (fakultativno) i kupovine. Na povratku u Dubai, kraće zaustavljanje pored „Ferrari Worlda“, najvećeg zatvorenog tematskog parka na svijetu. Dolazak u Dubai u kasnim poslijepodnevnim satima. Navečer preporučujemo (uz doplatu) odlazak na tradicionalno krstarenje brodom „dhow“ u novoj marini uz večeru (transfer uključen). Noćenje.

4.dan: DUBAI (09.10.)

Doručak. Slobodno za vlastito otkrivanje grada. Predlažemo odlazak na nezaboravan snježni doživljaj usred Dubaija. Ski Dubai, prvi zatvoreni skijaški centar na Bliskom Istoku, nalazi se u sklopu shopping centra Mall of the Emirates, koji raspolaže s preko 350 trgovina. Također predlažemo let helikopterom u trajanju od 20 minuta. Uživajte u veličanstvenom doživljaju Dubaija iz zraka s pogledom na fantastične mega građevine. U poslijepodnevnim satima predlažemo odlazak na pustinjski safari – adrenalinska vožnja luksuznim džipovima po veličanstvenim pješčanim dinama u pustinji, promatranje zalaska sunca te posjet beduinskom selu, uz mogućnost jahanja deva, ukrašavanja kože kanom ili uživanja u aromatskoj vodenoj luli. Za večeru možete isprobati arapske specijalitete s roštilja i uživati u orijentalnom ugođaju. Povratak u hotel. Noćenje.

 

5.dan: DUBAI (10.10.)

Doručak. Slobodno za vlastito otkrivanje grada. Predlažemo odlazak na zabavu u vodenom parku Wild Wadi (pored hotela Burj Al Arab), plivanje s delfinima i cjelodnevnu zabavu u Aquaventure park u sklopu hotela Atlantis. Preporučamo ručak ili večeru u luksuznom hotelu Burj Al Arab, ili pak odlazak na Jumeirah Beach Walk, mondeno šetalište s brojnim kafićima, restoranima i dućanima te odmor na prekrasnoj pješčanoj plaži. Za ljubitelje shoppinga preporučujemo odlazak u jedan od najvećih shopping centara na svijetu, Dubai Mall, koji se nalazi u podnožju Burj Khalife; od 18 sati navečer možete promatrati “igru vode i svjetala” tijekom koje fontane izbacuju vodu i do 150 m u visinu. U večernjim satima slijedi transfer do zračne luka i prijava za let za Male.

6.dan: DUBAI – MALDIVI (11.10.)

Dolazak u Male je predviđen u 7.40h po lokalnom vremenu. Slijedi transfer do resorta (avion i gliser). Prijava i smještaj u sobama s uključenim punim pansionom. Slobodno vrijeme za samostalno istraživanje otoka. Noćenje.

7.dan – 9.dan: MALDIVI (12.10.- 14.10.)

Slobodno vrijeme za odmor i uživanje u čarima Maldiva i prekrasnim pješčanim plažama. U sklopu resorta nalaze se restorani i spa centar. Mogućnost organiziranja niza aktivnosti kao što su ronjenje, pecanje, plivanje ili uživanje u zalasku Sunca uz koktele. U sklopu resorta moguće je organizirati slobodno vrijeme i izlete:

– Morning fishing (Big Game), Night fishing, Deep sea fishing
– Half day and full day island hopping
– Photo flight by Seaplane
– Submarine Excursion
– Visit to Male’ (Capital City)
– Dolphin Safari
– Table Tennis, Daylight & Floodlit Tennis, Indoor Squash, Billiard
– Banana Boat, Fun tubing
– Indoor Squash, Billiard
– Boat Hire (half-day/full-day), Glass bottom boat
– Canoeing, Kneeboard, Wake board
– Kite Surfing, Windsurfing, Para-Sailing
– Water Scooter/Jet ski, Water skiing, Paddle Boat

 

 

 

 

 

 

10.dan : MALDIVI (15.10.)

U poslijepodnvnim satima transfer speedboatom do zračne luke. Prijava za let s presjedanjem u Dubaiju s uključenim obrocima tijekom leta. Noćni let.

11.dan: DUBAI – ZAGREB (16.10.)

Polazak iz Dubaija u 8.30h po lokalanom vremenu direktnim letom za Zagreb. Dolazak je predviđen u 12.35h po lokalnom vremenu.


Ukupna cijena: 9.690,00kn


Cijena uključuje:

– povratni let Zagreb – Dubai –Male –Zagreb u ekonomskoj klasi

– grupni prijevoz minibusom u Dubaiju na relaciji zračna luka – hotel – zračna luka

– 4 noćenja s uključenim doručkom u hotelu 4*u Dubaiju

– 4 noćenja na bazi punog pansiona u resortu 4* na Maldivima

– pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku

– troškove organizacije putovanja

Cijena ne uključuje:

– dodatne usluge i fakultativne izlete

– pristojbe zračnih luka 3.290,00kn

– doplatu za jednokrevetnu sobu (na upit)

– lokalnu pristojbu “Tourism Dirham” – obavezna doplata na licu mjesta 15 AED (cca 30 kn) po sobi/ noć

– troškove osobne prirode (dodatni obroci, piće, telefon, izleti, razgledi…)

– policu osiguranja (putno zdravstveno + osiguranje od otkaza)

Obavezne doplate po osobi:

– napojnice za lokalne vodiče i vozače 50 AED (cca 15 EUR)

– transfer speedboatom na relaciji zračna luka Male – resort – zračna luka Male $224.00

Minimalni broj putnika: 10

Raspored letova:

06 OCT Zagreb – Dubai   1525   2255
11 OCT Dubai – Male (Maldivi)  0230   0740

15 OCT Male (Maldivi) – Dubai   2300   0200 (+1)
16 OCT Dubai – Zagreb   0830   1235

Pošalji upit za putovanje