22.-27.10.2022. od 5.490,00 kn / 728,69 (+ avio takse)
VRIJEDNOST VIŠE: ODLIČAN HOTEL HILTON NA IZVRSNOJ LOKACIJI 

1.DAN (22.10.) ZAGREB  – DUBAI
Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb 2h prije leta. Podjela putne dokumentacije te prijava na let za Dubai s polaskom u 15.15h. Dolazak u Dubai predviđen je u 22.55h. Nakon obavljenih carinskih formalnosti organizirani transfer autobusom do hotela. Smještaj u hotel 4*. Noćenje.

Dubai - Business Bay Panorama | © by Jean Claude Castor l 03… | Flickr

2. DAN (23.10.) DUBAI – CITY TURA – BURJ KHALIFA
Nakon doručka predlažemo razgled grada u pratnji lokalnog vodiča. Posjetiti ćemo i stari i novi dio Dubai-ja, te vidjeti kako se ovaj grad razvijao i rastao u posljednjih nekoliko desetljeća. Razgled je zamišljen tako da imate osjećaj kao da putujete kroz povijest. Započinjemo obilaskom najstarijeg dijela Dubai-ja gdje su nalaze najstarije građevine. Posjetit ćemo Al Fahidi utvrdu u kojoj je danas smješten muzej grada Dubai-ja. Prelaskom “creeka” tradicionalnom abrom ćemo vidjeti kako je ovaj grad živio prije pronalaska nafte. Prošetati ćemo kroz tradicionalnalne sukove gdje ćete pronaći bazare zlata, čaja, svile, začinjene opojnim mirisima arapskih začina. Slobodno vrijeme za kupovinu. Nastavljamo kroz rezidencijalnu ulicu Jumeirah Road pored “Kuće unije” do jednog od simbola Dubai-ja, poznatog hotela “Burj al Arab”, pauza za slikanje. Slijedi nastavak do Palme, svjetskog arhitektonskog čuda , prvog umjetnog otoka u obliku palme na kojem se nalaze brojne luksuzne rezidencije i hoteli kao što je Atlatis The Palm, pauza za slikanje. Vožnja kroz ulicu Sheika Zayeda do najveće građevine na svijet Burj Khalife u čijem se podnožju nalaze čuvene Dubai fontane koje su postavljene na velikom umjetnom jezeru, te predstavljaju najveću fontanu na svijetu, koja ima nekoliko izvedbi dnevno popraćenih glazbenim nizom klasične ali i suvremene svjetski poznate glazbe. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti u Dubai Mall-u. U poslijepodnevnim satima predlažemo predlažemo odlazak na najvišu zgradu na svijet Burj Khalifa. Mogućnost odlaska na 125. kat gdje se nalazi jedan od najviših svjetskih obzervatorija. Povratak u hotel javnim prijevozom uz pomoć pratitelja. Noćenje.

Burj Al Arab shooted from Wild Wadi Waterpark in Dubai, United Arab Emirates. This is a horizontal panorama of 4 shots and cro… | Dubai, Imagenes de dubai, Paisajes

3. DAN (24.10.) DUBAI – SAFARI
Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite programe. U poslijepodnevnim satima predlažemo odlazak na pustinjski Safari. Iskusni vozači, specijalno educirani za snalaženje po pustinjskim dinama učiniti će iskustvo adrenalinske vožnje nezaboravnim u udobnim i klimatiziranim džipovima. Poslije vožnje posjeta beduinskom kampu u kojem ćete spoznati čari drevnih arapskih tradicija, od jahanja deva preko oslikavanja kanom do pušenja vodenih lula “sheesha”. Pravi orijentalni ugođaj osjetit ćete uz nezaboravan zalazak sunca te uživanje pod zvijezdama uz ples trbušnih plesačica, tradicionalnu muziku i autentičnu arapsku kuhinju. Povratak u hotel. Noćenje.

4X4 DESERT SAFARI - RendezVous Dubai

4.DAN (25.10.) DUBAI – ABU DHABI – DUBAI
Nakon doručka predlažemo fakultativni izlet u Abu Dhabi. Abu Dhabi je glavni grad Ujedinjenih arapskih emirata, najveći po površini, administrativni je centar i središte državnog aparata. Smatra se i jednim od najbogatijih gradova na svijetu s obzirom da se najveći broj naftnih nalazišta nalazi na teritoriju ovog emirata. Otuda je i poznat pod nazivom „Arapski dragulj”. Svakako najupečatljivji dojam današnjega dana ostavlja posjet džamiji Sheika Zayeda koja je jedna od najlješih i najvećih džamije na svijetu, izgrađena u neoislamskom stilu od materijala dopremljenih iz svih dijelova svijeta. Džamija je napravljena u spomen ocu nacije Sheiku Zayedu, te kao njegovo poslijednje počivalište. Nastavljamo prema centralnom dijelu Abu Dhabija prolazeći pored “Emirates Palace-a”, luksuznog hotelskog zdanja, do nedavno otvorene predsjedničke palače Qasr Al Watan, koja svojim bogatim dekoracijama ostavlja bez daha. Poslije pauze za ručak panoramska vožnja kroz Corniche Road preko Saadiyatt otoka, koji je zamišljen kao mjesto sa nabogatijim kulturnim i umjetničkim sadržajem na svijetu. Posjet muzeju Louvre kojeg smatraju naspektakularnijim muzejom bliskoga Istoka, a u njemu je prikazana čitava povijest umjetničkih dostignuća, od neolita pa sve do danas. Muzej se ističe svojom jedinstvenom arhitekturom, koje je umjetničko djelo samo po sebi. Vožnja preko Yas islanda koji vrvi brojnim zabavnim sadržajima. Povratak u Dubai u kasnim poslijepodnevnim satima. Noćenje.

Abu Dhabi City tour with Sharing Transfers 2021 - Dubai

5.DAN (26.10.) DUBAI – ATLANTIS – LET HELIKOPTEROM 
Nakon doručka, slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Predlažemo neke od brojnih atrakcija koje nudi Dubai. Provedite dan u najvećem vodenom zabavnom parku na svijetu Aquaventure koji nudi 105 zabavnih atrakcija, privatnu plažu i jahanje na valovima. Ulaznicu također možete kombinirati s Lost Chamber akarijom, koji nudi uvid u podvodni svijet s kolekcijom od preko 65 000 životinja. A svoj boravak možete zaokružiti plivanje s delfinima, u Dolphin Bay-u, gdje se možete susresti s ovim veličanstvenim morskim sisavcima na jednom od brojih programa koje ovaj resort nudi.  Također predlažemo i 17-minutni let helikopterom u sklopu kojeg  ćete vidjeti neke od najvećih atrakcija ovoga grada iz najbolje perspektive. Futuristični neboderi, umjetni arhipelazi, pješčana obala čine spektakulatnu panoramu koju je najbolje doživjeti iz zraka. Slobodno vrijeme. Noćenje. Helicopter flights over Dubai | Dubai Travel Guide

6. DAN (27.10.) DUBAI  – ZAGREB
Nakon doručka, slijedi transfer do aerodroma. Prijava na let za Zagreb s polaskom u 10.00h , predviđeno slijetanje u Zagrebu 14.15h.


First minute cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 5.490,00 kn

Redovna cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 5.990,00 kn


Predviđeni hotel: Hilton Garden Inn Mall of the Emirates

🟊🟊🟊🟊 Hilton Garden Inn Dubai Mall of The Emirates - Dubai - United Arab Emirates Fotografija objekta iz galerije

Cijena uključuje:
– povratni prijevoz zrakoplovom iz Zagreba za Dubai
– smještaj u hotelu 4* na bazi noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi
– transfer od/do zračne luke
– pratitelja iz Zagreba, vođenje na hrvatskom jeziku
– pripremu i organizaciju putovanja te jamčevno osiguranje.

Cijena ne uključuje:
– zrakoplovne pristojbe i naknade 990,00 kn ( obavezna uplata u agenciji )
– doplatu za jednokrevetnu sobu 1790,00 kn
– ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje
– karte javnog gradskog prijevoza, doplate za izlete i obroke koji nisu prema programu
– osobne troškove, pića i napojnice te ostalo što nije navedeno pod cijena uključuje
– zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja(mora se ugovoriti najkasnije do 48h nakon prve uplate)

Obavezna doplata:
– turistička taksa 15 AED, po osobi i noćenju (plaća se na licu mjesta)
– napojnice za lokalne vodiče i vozače 20 EUR po osobi

Faklutativni izleti:

Dubai Velika City tura – 290kn

Abu Dhabi city tura s ulaznicom u predsjedniču palaču i muzej Louvre – 750kn

Jeep Safari s uključenom večerom – 520kn

Burj Khalifa – 450kn ( bez transfera)

Minimalni broj putnika: 15

Prtljaga uključena u cijenu: 1 komad predane prtljage do 20 kg + 1 komad ručne prtljage do 7 kg težine, dimenzija 50 x 37 x 25 cm

Važna napomena: za državljane Republike Hrvatske potrebna je važeća putovnica, koja mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u UAE.. Neispravne putne isprave, koje imaju za posljedicu odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Agenciju, te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja. Agencija zadržava pravo promjene redoslijeda programa, ali se obvezuje da će se program izvršiti u cijelost.

COVID – 19

Prema trenutnim uvjetima za ulazak u Dubai putnici trebaju pokazati jedno od slijedećeg:

– potvrdu da su u potupnosti cijepljeni

ili

-negativan PCR test koji nije stariji od 48h

ili

– da su prebolili COVID-19 unutar 30 dana

Djeca mlađa od 12 godina netrebaju raditi PCR testiranje za putovanje u Dubai.Dubai

Pošalji upit za putovanje