28.12. - 06.01.2023. od 1.379,08 (+ avio takse)

1.dan (28.12.) ZAGREB – ISTANBUL – DENPASAR
Sastanak sudionika putovanja u zračnoj luci Zagreb 120 minuta prije polijetanja zrakoplova i podjela putnih dokumenata od strane pratitelja putovanja. Polijetanje zrakoplova aviokompanije Turkish airlines za Istanbul u 19.55h. Po dolasku u Istanbul 00:15h slijedi nastavak leta za Denpasar s polaskom u 01:45h. Noćni let.

2.dan (29.12.) DENPASAR – NUSA DUA
Slijetanje na Bali je predviđeno u 18:55h po lokalnom vremenu. Nakon obavljenih carinskih formalnosti slijedi doček mjesnog agenta i transfer do hotela 4/5* koji se nalazi na plaži Nusa Dua. Prijava i smještaj u hotel. Predlažemo odlazak na zajedničku večeru. Noćenje.Fotografija objekta iz galerije

3.dan (30.12.) NUSA DUA– ULUWATU – TANAH LOT – JIMBARAN

Nakon doručka predlažemo izlet unutar kojeg ćemo posjetiti neke od najvećih znamenitosti Balija. Dan započinjemo hramom Tanah Lot posvećenom Balinežanskim bogovima mora. Za vrijeme oseke, u hramu se može vidjeti i dodirnuti Svetu Zmiju (Balinežani vjeruju da donosi sreću) koja obitava u pećini nasuprot hramu. Potom slijedi posjet hramu na stijeni Uluwatu koji se nalazi na krajnjem jugu otoka, izgrađenog na samom rubu 70 metara visoke litice.

 Slikovni rezultat za uluwatu temple

Putovanje nastavljamo odlaskom na pješčanu plažu Jimbaran gdje možete večerati (nadoplata) na plaži u prekrasnom romantičnom ambijentu uz šumove oceanskih valova, zvukovima glazbe i pogledom na čarobni zalazak sunca. Za večeru predlažemo ukusno pripremljenu bijelu ribu, školjke, lignje, rakove, jastoge i ostale morske plodove koji se mogu naručiti a la carte. Tu također možete probati mladi kokos te domaće proizvedena vina. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan (31.12.) NUSA DUA– NUSA PENIDA
Nakon doručka slijedi slobodno vrijeme za uživanje na plaži. Predlažemo jednodnevni izlet na Nusa Penidu – najveći i najljepši iz skupine tri otoka koji se nalaze jugoistočno od Balija. Imati ćete priliku uživati u predivnim prizorima egzotične prirode i plavetnila Indijskog oceana. Posjet predivnim plažama zapadnoga dijela otoka čija je ljepota i čar netaknute prirode obišla cijeli svijet – Kelingking i Broken beach te prirodnog bazena Angel’s Billabong koji je pravo prirodno čudo. Mogućnost kupanja na plaži Crystal beach. U programu i cijenu izleta je uključen i ručak. Povratak u hotel u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme. U večernjim satima pripreme za doček Nove 2023 godine. Zabava.

Slikovni rezultat za kelingking beach nusa penida Slikovni rezultat za broken beach nusa penida

5.dan (01.01.) NUSA DUA – MISTIČNI ISTOK

Nakon kasnijeg doručka predlažemo izlet na mistični istok Balija. Vožnja istočnom obalom uz more oko do Goa Lawah – hrama na samoj obali unutar kojeg se nalazi pećina šišmiša po kojem je i dobio ime. Nakon kratkog razgledavanja hrama i odmora nastavljamo dalje prema Tirta Ganggi – rezidenciji i kupalištu kralja pokrajine Karangasem iz 19 stoljeća. Objekt je bio prilično devastiran za vrijeme velike erupcije vulkana Gunung Agung 1963. godine nakon čega je pomno restauriran. Ručak u obližnjem restoranu s predivnim pogledom na rižina polja. Izlet nastavljamo posjetom druge palače kraljevstva Karangasem, impozantnog zdanja prekrasne arhitekture i vrtova koje se zove Taman Ujung što znači “vrt na samom kraju”. Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.

6.dan (02.01.)  NUSA DUA – UBUD  – CITY TURA + Bali swing opcija

Nakon doručka, odjava iz hotela. Slijedi vožnja prema centralnom dijelu otoka, Ubud. Prijava i smještaj u hotelu 4/5*. Predlažemo razgleda Ubud-a i okolice. Razgleda započinjemo sa posjetom Monkey Forest-u, živopisnoj šumi majmuna koju Balinežani smatraju svetom i koja se proteže na na površini od oko 10 hektara. U šumi ćemo vidjeti preko 700 razigranih majmuna kako slobodno žive u svom prirodnom staništu. Slijedi razgled grada Ubuda, okruženog prekasnom prirodom i rižinim poljima. Ubud i dalje nosi titulu kraljevskog grada, te se može pohvaliti drevnim hramovima, palačama i srdačnim stanovništvom. Slobodno vrijeme za ručak te kupnju tradicionalnih lokalnih proizvoda na tržnici rukotvorina. Nakon razgleda mogućnost odlaska na Bali Swing, jedno od najpoželjnijih mjesta za fotografiranje na svijetu. Kompleks nudi brojna mjesta za fotografiranje, od kojih se najviše ističu ljuljačke na visini od 10 do 70 metara na kojima možete iskusiti slobodu ljuljanja visoko iznad drveća. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

7.dan (03.01.) UBUD – BEDUGUL
Nakon doručka predlažemo odlazak na turu „Bedugul“ s lokalnim vodičem. Prva postaja će biti Šivin Hram koji se nalazi na jezeru Bratan, jedan od najljepših balinežanskih hramova koji je obvezan sadržaj svake knjige o Baliju. Nakon razgledavanja hrama i područja oko jezera slijedi posjet obližnjoj tradicionalnoj tržnici gdje se mogu vidjeti, probati ili kupiti različiti lokalni začini, tropsko voće, povrće i suveniri po izrazito povoljnim cijenama uz obavezno cjenkanje. Sljedeća postaja je mali i jednostavan ali izrazito lijep i prirodan Park Leptira u području Tabanan, najplodnijeg predjela i žitnice Balija. U sklopu iste regije nalaze se rižina polja Jati Luwih, najljepša rižina polja na Baliju zaštićena UNESCO-om. Nakon šetnje prekrasnim terasastim rižinim poljima i fotografiranja slijedi ručak u obližnjem restoranu sa pogledom. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.One Day Trip Of Bedugul

8.dan (04.01.) UBUD 

Nakon doručka slobodno vrijeme za vlastite programe. Noćenje.

9.dan (05.01.) UBUD–DENPASAR – ISTANBUL
Nakon doručka slijedi slobodno vrijeme za stjecanje posljednjih uspomena sa čudesnog Balija. U poslijepodnevnim satima slijedi transfer do zračne luke. Prijava na let za Istanbul u 21.40h. Noćni let.

10.dan (06.01.) ISTANBUL – ZAGREB
Po dolasku u Istanbul u 05:55h slijedi nastavak leta za Zagreb u 08:10h. Dolazak u Zagreb u 08:15h po lokalnom vremenu.


First minute cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi iznosi: 9.490,00 kn + avio takse

Redovna cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi iznosi: 10.390,00 kn + avio takse


U cijenu je uključeno:
– povratna avionska karta Zagreb – Denpasar – Zagreb (uključena predana prtljaga 1×23 kg i ručna prtljaga 1×7 kg)
– transferi na destinaciji na relaciji zračna luka  – hotel Nusa Dua – hotel Ubud – zračna luka
– noćenja s doručkom u hotelima s 4*:

Nusa Dua:

Fotografija objekta iz galerije

Ubud hotel:

Ananda Ubud Resort, Ubud – Updated 2022 PricesAnanda Ubud Resort, Ubud – Updated 2022 Prices

– organizacija putovanja
– pratitelj putovanja iz Hrvatske kroz cijelo putovanje

U cijenu nije uključeno:
– zrakoplovne pristojbe 2.980,00 kn (obavezna doplata kod prijave)

– troškove osobne prirode, jednokrevetna sobą 2.450,00 kn

– putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja (potrebno ugovoriti do 48h nakon prve uplate)

-viza za Bali 35 USD ( po dolasku u zračnoj luci)

-mogućnost upgrade hotela na 5* – na upit

 Fakultativni izleti i ulaznice:
– Ubud i okolica: 300 kn (nije uključena ulaznica za Bali Swing: 310 kn po osobi, uključuje 18
ljuljački i ručak/buffet)
–  Tura Bedugul: Žitnica Balija, rižina polja Jati Luwih i park leptira: 490 kn (uključen ručak)
–  Mistični istok: 490 kn
–    Tura Tanah Lot – Uluwatu – Jimbaran: 420 kn ( nije uključena večera)
–    Nusa Penida: 750 kn (uključen ručak)

Napomene:
– putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od datuma izlaska iz zemlje
– konačni raspored izleta po danima, njihove cijene i program provođenja se dostavljaju svim putnicima unutar završnog pisma mjesec dana prije puta


Minimalni broj putnika: 15

Pošalji upit za putovanje