03.08. - 15.08.2023. od 10.700,00 kn / 1.420,22 (+ avio takse)

Popunjeno 🙂

1.dan (03.08.) ZAGREB – DOHA – KUALA LUMPUR
Sastanak sudionika putovanja u zračnoj luci Zagreb 120 minuta prije polijetanja zrakoplova. Polijetanje zrakoplova aviokompanije  Qatar Airways u 10:40h za Dohu. Po dolasku u Dohu u  17:00h slijedi nastavak leta u 19:35h za Kuala Lumpur. Obroci tijekom leta. Noćni let.

2.dan (04.08.) KUALA LUMPUR
Slijetanje u Kuala Lumpur previđeno je u 08:25h sati po lokalnom vremenu. Nakon obavljenih carinskih formalnosti slijedi transfer do hotela. Prijava i smještaj u hotel 4* u centru grada od 14h. Nakon kraćeg odmora predlažemo odlazak na zajednički ručak. Slobodno vrijeme za šetnju gradom. Noćenje.

3.dan (05.08.) KUALA LUMPUR – CITY TURA
Nakon doručka, predlažemo razgled Kuala Lumpura. Kroz našu turu uz pratnju lokalnog vodiča vidjeti ćete neke od najzanimljivijih znamenitosti glavnog i najvećeg grada Malezije. Petronas tornjevi blizanci koji osim što su simbol Kuala Lumpura, do 2005 godine su bili najviša zgrada na svijetu, Nacionalni muzej, Kraljevska plača, Nacionalna džamija, posjetit ćemo centar rukotvorina. Slijedi odlazak do Batu pećina, kompleksa spilja starog preko 400 milijuna godina, koje za Hinduse predstavljaju važno religijsko središte. Poslijepodne slobodno za vlastito istraživanje grada. Noćenje.

Best City for Expats? Malaysia's Kuala Lumpur Tops List for Moving Abroad - Bloomberg

4.dan (06.08.) KUALA LUMPUR – BALI – UBUD
Nakon doručka, odjava iz hotela. Slijedi transfer do zračne luke, te ukrcaj na let za Bali. Po dolasku, obavljanje carinskih formalnosti te slijedi doček mjesnog agenta i transfer do hotela 4* koji se nalazi centralnom dijelu Balija – Ubud. Prijava i smještaj u hotel 4*. Slobodno vrijeme. Noćenje.

Fotografija objekta iz galerije

5. dan (07.08.) UBUD CITY TURA + BALI SWING OPCIJA

Nakon doručka predlažemo razgleda Ubud-a i okolice. Razgled započinjemo sa posjetom Monkey Forest-u, živopisnoj šumi majmuna koju Balinežani smatraju svetom i koja se proteže na na površini od oko 10 hektara. U šumi ćemo vidjeti preko 700 razigranih majmuna kako slobodno žive u svom prirodnom staništu. Slijedi razgled grada Ubuda, okruženog prekasnom prirodom i rižinim poljima. Ubud i dalje nosi titulu kraljevskog grada, te se može pohvaliti drevnim hramovima, palačama i srdačnim stanovništvom. Slobodno vrijeme za ručak te kupnju tradicionalnih lokalnih proizvoda na tržnici rukotvorina. Nakon razgleda mogućnost odlaska na Bali Swing, jedno od najpoželjnijih mjesta za fotografiranje na svijetu. Kompleks nudi brojna mjesta za fotografiranje, od kojih se najviše ističu ljuljačke na visini od 10 do 70 metara na kojima možete iskusiti slobodu ljuljanja visoko iznad drveća. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

6. dan (08.08.) UBUD – BEDUGUL
Nakon doručka predlažemo odlazak na turu „Bedugul“ s lokalnim vodičem. Prva postaja će biti Šivin Hram koji se nalazi na jezeru Bratan, jedan od najljepših balinežanskih hramova koji je obvezan sadržaj svake knjige o Baliju. Nakon razgledavanja hrama i područja oko jezera slijedi posjet obližnjoj tradicionalnoj tržnici gdje se mogu vidjeti, probati ili kupiti različiti lokalni začini, tropsko voće, povrće i suveniri po izrazito povoljnim cijenama uz obavezno cjenkanje. Sljedeća postaja je mali i jednostavan ali izrazito lijep i prirodan Park Leptira u području Tabanan, najplodnijeg predjela i žitnice Balija. U sklopu iste regije nalaze se rižina polja Jati Luwih, najljepša rižina polja na Baliju zaštićena UNESCO-om. Nakon šetnje prekrasnim terasastim rižinim poljima i fotografiranja slijedi ručak u obližnjem restoranu sa pogledom. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

7. dan (09.08.) UBUD – MISTIČNI ISTOK

Nakon doručka predlažemo izlet na mistični istok Balija. Vožnja istočnom obalom uz more oko do Goa Lawah – hrama na samoj obali unutar kojeg se nalazi pećina šišmiša po kojem je i dobio ime. Nakon kratkog razgledavanja hrama i odmora nastavljamo dalje prema Tirta Ganggi – rezidenciji i kupalištu kralja pokrajine Karangasem iz 19 stoljeća. Objekt je bio prilično devastiran za vrijeme velike erupcije vulkana Gunung Agung 1963. godine nakon čega je pomno restauriran. Ručak u obližnjem restoranu s predivnim pogledom na rižina polja. Izlet nastavljamo posjetom druge palače kraljevstva Karangasem, impozantnog zdanja prekrasne arhitekture i vrtova koje se zove Taman Ujung što znači “vrt na samom kraju”. Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.

8. dan (10.08.) UBUD –  NUSA DUA
Nakon doručka, slijedi vožnja prema južnom dijelu otoka, Nusa Dui, gdje se nalaze najljepše plaže Balija. Prijava i smještaj u hotelu 4*. Slobodno vrijeme za uživanje na plaži. Preporučujemo posjet jednom od beach barova. U večernjim satima predlažemo odlazak do Bali Collectiona, kompleksa koji sadrži veliki broj restorana, salona za masažu, te trgovina sa lokalnim proizvodima i suvenirima. Noćenje.

9. dan (11.08.) BALI – ULUWATU – TANAH LOT – JIMBARAN
Nakon doručka predlažemo izlet unutar kojeg ćemo posjetiti neke od najvećih znamenitosti Balija. Dan započinjemo hramom Tanah Lot posvećenom Balinežanskim bogovima mora. Za vrijeme oseke, u hramu se može vidjeti i dodirnuti Svetu Zmiju (Balinežani vjeruju da donosi sreću) koja obitava u pećini nasuprot hramu. Potom slijedi posjet hramu na stijeni Uluwatu koji se nalazi na krajnjem jugu otoka, izgrađenog na samom rubu 70 metara visoke litice.

 Slikovni rezultat za uluwatu temple

10.dan (12.08.) BALI – KRSTARENJE NA LEMBOGAN 

Nakon doručka slijedi slobodno vrijeme za uživanje na plaži. Predlažemo izlet na otok Lembogan uz mogućnost kupanja. Beach Club Cruise nudi uzbudljiv spoj opuštanja i istraživanja. Luksuzni katamaran, Bali Hai II, polazi iz luke Benoa u 9:15 ujutro i krstari do Hai Tide Beach Resorta na otoku Nusa Lembongan. Po dolasku imat ćete pet sati da doživite netaknute čari Mushroom Baya. Popularne aktivnosti uključuju sunčanje na zlatnim plažama, ronjenje u tropskoj vodi i opuštanje. Izlet uključuje: povratni transfer od/do hotela, vožnju katamaranom do resorta, kavu, čaj i sokove tokom dana, BBQ ručak, mogućnost ronjenja na koraljnom grebenu, opremu za ronjenje, kratki obilazak Lembogan sela, vožnju na banani, korištenje usluga Beach Cluba (ležaljke, odbojka na pijesku, toaleti). Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

Harga Lembongan Beach Club & Resort Terbaru 2023 - Booking Murah di tiket.com

11. dan (13.08.) BALI – KUALA LUMPUR
Nakon doručka, slijedi transfer u zračnu luku. Prijava na let za Kuala Lumpur. Po dolasku slijedi transfer do hotela. Prijava i smještaj. Slobodno vrijeme za vlastite programe, noćenje.

12.dan (14.08.) KUALA LUMPUR – DOHA
Nakon ranog doručka slijedi transfer u zračnu luku. Prijava na let Qatar Airwaysa za Dohu u 10:20h. Obroci tijekom leta.Predviđeni dolazak u Dohu u 13:00h. Mogućnost organizacije izlaska u grad u organizaciji Qatar Airwaysa. Više informacija u završnom pismu. Povratak u zračnu luku u večernjim satima.

13.dan( 15.08.) DOHA – ZAGREB

Prijava na let za Zagreb u 02:00h. Obroci tijekom leta. Predviđeni dolazak u Zagreb u 06:55h.


First minute cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi iznosi: 1.420,00 eura
Redovna cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi: 1.540,00 eura


U cijenu je uključeno:
– avionske karte Zagreb – Kuala Lumpur – Zagreb
– unutarnji letovi Kuala Lumpur – Bali – Kuala Lumpur
– smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelima sa 4* s doručkom
– transferi iz zračne luke od/do hotela
– organizacija putovanja i pratitelj putovanja iz Hrvatske kroz cijelo putovanje

U cijenu nije uključeno:
– zrakoplovne pristojbe 390 eura (obavezno kod prijave, podložne promjenama)
– jednokrevetna soba 450 eura
– putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja ( potrebno uplatiti 48h nakon prve uplate)
– fakultativni izleti:

KUALA LUMPUR CITY TURA – 67 €

UBUD I OKOLICA – 40 €

ULAZNICA ZA BALI SWING s ručkom – 41 €

TURA BEDUGUL s uključenim ručkom – 65 €

MISTIČNI ISTOK s uključenim ručkom – 65 €

TANAH LOT – Uluwatu – Jimbaran – 55 €  (nije uključena večera)

BEACH CLUB KRSTARENJE NA OTOK LAMBOGAN – 130 €

Napomene:
– za RH državljanine vize za Maleziju nisu potrebne, viza za Bali se ishoduje u zračnoj luci ( 35 USD)
– putovnica mora vrijediti još minimalno 6 mjeseci od ulaska u zemlju
– kalkulacije cijena su rađene prema cjeniku i uvjetima lokalnih agencija zaključno s 25.11.2022.
– izleti se rezerviraju i plaćaju u Hrvatskoj najkasnije do 15 dana prije putovanja

Informacije za putnike vezane uz COVID 19:

Za ulazak na Bali svi putnici stariji od 17 godina moraju biti u potpunosti cijepljeni sa dvije doze cijepiva s tim da od primitka druge doze treba proći 14 dana. Isto vrijedi i za jednu dozu cjepiva Johnson & Johnson. PCR test prije puta više nije potreban. Nije bitan datum primitka cijepiva. 

Minimalni broj putnika: 10

 

 

Pošalji upit za putovanje