3.-7.8., 24.-28.8., 28.9.-2.10., 19.-23.10.2021. od 1.990,00 kn kn (+ avio takse)

BARCELONA

5 dana zrakoplovom iz Zagreba

Predviđeni hotel: Eurohotel Gran Via Fira****
– elegantan hotel s besplatnim WiFi-em u cijelom objektu, na samo 10 minuta vožnje
javnim prijevozom do Placa Espanya.

Datum putovanja: 3.-7.8., 24.-28.8., 28.9.-2.10., 19.-23.10.2021.

Sve informacije oko ulaska u Španjolsku i PCR testovima možete pogledati na stranicama MVEP-a

 

1. dan: ZAGREB – BARCELONA
Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman, kod šaltera informacija u 08:00 sati. Prijava na direktan let zrakoplova Vueling Airlines VY1281 za Barcelonu u 10:15 sati. Po slijetanju u Barcelonu u 12:30 sati, slijedi panoramska vožnja autobusom do brda Montjuic, gdje se nalazi Olimpijski stadion, muzej Joan Miro, botanički vrt i prekrasan park s vidikovcem i tvrđavom. Kraće zaustavljanje na vidikovcu za fotografiranje. Nastavak vožnje do hotela. Smještaj u hotel i kraći odmor. Odlazak javnim prijevozom u centar grada na šetnju poznatom Ramblom, žilom kucavicom, koja se proteže između Plaça de Catalunye i spomenika Kristoforu Kolumbu, smještenog na obali. Slobodno vrijeme za večeru u jednom od tipičnih lokalnih restorana. Noćenje.

2. dan: BARCELONA
Doručak. Odlazak na razgled grada javnim gradskim prijevozom i pješice: Kolumbov spomenik, Placa Reial, katedrala, bazilika Santa Maria del Pi, Gotička četvrt, tržnica Boqueria, Rambla, Plaça de Catalunya, Casa Batllo, Casa Mila, Sagrada Familia – remek djelo arhitekta Antonija Gaudíja. Slobodno poslijepodne za vlastito istraživanje grada, posjet Pomorskom muzeju ili Picassovom muzeju, te odlazak do stare luke Port Vell i poznatog Akvarija. U večernjim satima predlažemo posjet Tablaosima – restoranima u kojima se pleše i pjeva flamenko. Noćenje.

3. dan: BARCELONA
Doručak. Odlazak javnim prijevozom i pješice do Parka Guell, fascinantne kreacije vrtova i arhitektonskih oblika genijalnog arhitekta Gaudija (ulaz u centralni dio parka se naplaćuje). U popodnevnim satima predlažemo odlazak do čuvenog Camp Noa, na obilazak stadiona i prostorija kluba, ili posjet arhitektonskom muzeju „Poble Espanyol“, s replikama svih najpoznatijih zdanja i stilova gradnje u Španjolskoj. U večernjim satima predlažemo odlazak na otvorenu predstavu „Čarobne fontane“, čudesnu igru svjetlosti, vode i glazbe na Plaça d'Espanya. Noćenje.

4. dan: BARCELONA – fakultativni izlet FIGUERAS – GIRONA
Doručak. Predlažemo cjelodnevni izlet autobusom u Figueras i Gironu. U Figuerasu se nalazi Muzej Dali, koji je meta svih ljubitelja umjetnosti i onih koji žele vidjeti nešto potpuno originalno. Salvador Dali utemeljitelj je zaklade koja se brine o tome da sva njegova djela budu prikazana na poseban način i na posebnom mjestu, a oslikani stropovi i trodimenzionalni izlošci svjedoče o njegovoj genijalnosti (doplata za ulaznicu na licu mjesta). Na povratku, zaustavljanje u slikovitom mjestu Girona – šetnja povijesnim centrom do katedrale i židovske četvrti. Povratak u Barcelonu u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme. Noćenje.

5. dan: BARCELONA – fakultativni izlet Montserat – ZAGREB
Doručak. Predlažemo izlet autobusom do najvećeg hispanskog marijanskog svetišta Montserrat, smještenog visoko u planinama. Po dolasku u svetište slijedi posjet manastiru i crkvi s poznatim kipom Crne Gospe, zaštitnice Katalonije. Povratak u Barcelonu i transfera za zračnu luku u Barceloni. Putnicima koji ostaju u gradu, predlažemo posjet poznatoj plaži Barceloneti ili slobodno vrijeme za vlastito istraživanje grada. Transfer za zračnu luku u 16:00 sati ispred hotela. Prijava na let i polijetanje zrakoplova Vueling Airlines VY1280 za Zagrebu u 18:35 sati. Dolazak u Zagreb u 20:50 sati.


FIRST MINTE CIJENA vrijedi za uplate do 30 dana prije putovanja ili do popunjenja kapaciteta.

 

Datum putovanja First minute cijena Redovna cijena
3.-7.8.2021. 2.390 kn
24.-28.8.2021. 2.190 kn
28.9.-2.10.2021. 1.990 kn 2.190 kn
19.-23.10.2021. 1.990 kn 2.190 kn

Obavezna doplata za pristojbe zračnih luka: 1.090 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu: 1.090 kn

Popust: dijete do 12 godina 20% popusta na pomoćnom ležaju, odrasla osoba na trećem ležaju bez
popusta.

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb – Barcelona – Zagreb, voditelja putovanja, smještaj u hotelu 3*/4* u dvokrevetnim sobama na osnovi 4 noćenja s doručkom, transfer zračna luka – hotel – zračna luka, razgled grada u pratnji voditelja putovanja, jamčevinu, troškove organizacije putovanja i prodaje.

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: pristojbe zračnih luka, boravišnu pristojbu, fakultativne sadržaje, ulaznice, troškove osobnih narudžbi i javnog prijevoza, putno osiguranje.

Obavezna doplata za boravišnu pristojbu €1,50 po osobi i noćenju. Plaćanje na licu mjesta. Djeca do 12 godina ne plaćaju boravišnu pristojbu.

VAŽNO: Kod rezervacije putovanje potrebno je dostaviti osobne podatke svih putnika: ime i prezime, datum rođenja, broj i valjanost putnog dokumenta.

PRTLJAGA uključena u cijenu: 1 komad predane prtljage do 25 kg + 1 komad ručne prtljage do 10 kg težine, dimenzija 55 x 40 x 20 cm

Cijena javnog gradskog prijevoza: pojedinačna karta €2,20; karnet za 10 vožnji €10,20

Fakultativna ponuda izleta (plaćanje na licu mjesta, prijava u agenciji kod rezervacije):
 ulaznica za Park Guel €10, djeca 7-12 godina €7
 Flamenco show uz piće €35, djeca do 12 godina 15 €
 izlet na Montserat €40, djeca do 12 godina 20 € (min. 10 prijavljenih)
 izlet Figueras–Girona €60, djeca do 12 god. €40 (min. 10 prijavljenih) – doplata za ulaznicu u Dalijev muzej €14 na licu mjesta

NAPOMENE: Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada, ovisno o redu letenja, radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Organizator nije odgovoran za eventualno povećanje cijena ulaznica i fakultativne ponude.

Pošalji upit za putovanje