28.12.-09.01.2018. od 7.650,00 kn (+ avio takse)

Program putovanja: 28.12. – 09.01.2018.

POPUNJENO!

1.dan (28.12) Zagreb –Istanbul– Bangkok
Sastanak sudionika putovanja u zračnoj luci Zagreb 120 minuta prije polijetanja zrakoplova.Polijetanje zrakoplova Turkish airways u 09:10 za Istanbul. Po dolasku u Istanbul 13:15 ,nastavak leta Turkish airways u 20:40 za Bangkok (noćni let).
2.dan (29.12.) Bangkok
Slijetanje u Bangkok predviđeno je u jutarnjim satima. Nakon obavljenih carinskih formalnosti, doček mjesnog agenta, te slijedi transfer do hotela. Prijava i smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora razgled centralnog dijela Bangkoka zvanog Sijam. Mogućnost posjeta drugog po veličini akvarijuma na svijetu Siam Ocean World .Slobodno vrijeme. U večernjim satima posjet Asiatique marketa. Noćenje.
3.dan (30.12.) Bangkok – Kanchanaburi – Bangkok
Nakon ranog doručka predlažemo izlet u Kanchanaburi. Posjet plutajućoj tržnici, vožnja tradicionalnim brodićima po rijeci, posjet Cobra Showu. Nakon kraće stanke nastavak vožnje do mosta na rijeci Kwai sa usputnim zaustavljanjem na Train Marketu, jedinstveni market koji se odvija svakodnevno na redovnoj željezničkoj prugi. Nakon obilaska posjet mosta na rijeci Kwai te spomen područja na II. svjetski rat; groblje na kojem je pokopano gotovo 7.000 ratnih zarobljenika te ratni muzej Jeath. Nakon predlažemo odlazak na farmu slonova na kojoj je moguće kupanje i jahanje slonova, organizirani show sa slonovima. Povratak u hotel u posljepodnevnim satima. Slobodno vrijeme za odmor.Preporučujemo posjet Nana plazi,Soi4. Noćenje.

4.dan (31.12.) Bangkok- razgledavanje hramova

Nakon doručka predlažemo odlazak na razgled grada i velike palače. Tura uključuje tri najneobičnija budistička hrama u Bangkoku: Wat Trimitr sa svojim neprocjenjivim zlatnim Buddhom (5 i pol tona čistog zlata); Wat Po, najprostraniji hram u Bangkoku, sa svojim divovskim Buddhom koji se klanja i kraljevskim Chedijima; Wat Benjamaborpitr, hram od bijelog mramora, jedan od najljepših primjeraka Thai arhitekture. Posjet Kraljevoj Palači, jedan je od najljepših primjeraka antičkog sijamskog dvora. Nekad je bila rezidencija kraljeva Bangkoka. Ovdje ćete vidjeti palače koje su korištene za različite prigode: Pogrebna palača, Palača za primanja, Dvorana s prijestoljem, Dvorana za krunjenje,Kraljevska kuća za goste i Wat Phra Keo, prekrasan smaragdni Buddhin hram. Slijedi posjet Kineskoj četvrti, te tržnici cvijeća Pak Klong Talad. Povratak u hotel u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme.U večernjim satima odlazak na proslavu Nove godine. Zabava !!

5.dan (01.01.) Bangkok-Ayutthaya – Bangkok

Nakon doručka predlažemo cjelodnevni izlet u Ayutthayu. Tura uključuje posjet Ljetnoj palači, bivša kraljevska palača izgrađena u Ayutthayi u ranom 17. stoljeću. Unutar palače, možete vidjeti savršen spoj orijentalne i zapadne arhitekture sa velikom okućnicom i velikim ribnjakom okružen elegantnim kraljevskim zgradama za stanovanje i monumentalnim kulama. Posjetit ćete prekrasni dekor plutajućeg paviljona za Aisawan Thipaya, izgrađen u sredini ribnjaka i drugih kraljevskih rezidencija kao što Uthayan Phusthian (vrt od sigurne zemlje), Warophat Phiman (Shining nebesko boravište ), Wehart Chamrun (Nebeska Svjetlost), Saphakan Ratchprayun (Sabornice za kraljevsku obitelj) , te unutarnji i vanjski dio Palače. Slijedi posjet Wat Yai Chai Mongkol, veličanstvena kraljevskog samostana s ogromnom Victory Pagoda okruženom Budinim slikama, pa nadalje do Wat Phanan Choeng, ugledni priobalni hram izgrađen 1324g, Hram je posjetio Zheng He u 1407g. tijekom njegovog drugog Ming carskog putovanja. Posjet Wat Mahathat hrama tipičnog za Ayutthayu, poznat po Budinoj glavi u stablo. Posjet Ayutthaya povijesnog parka i Wat Phra Sri Sanphet, povijesno najznačajniji kraljevski hram i palača u Ayutthayi.
Slobodno vrijeme. U večernjim satima posjet sky baru Sirocco, poznat po scenama iz filma ” Hangover 2″ . Noćenje.

6.dan (02.01.) Bangkok – Phuket
Nakon doručka, slijedi vožnja prema zračnoj luci te prijava na let za Phuket. Po dolasku na Phuket, slijedi transfer do hotela. Prijava i smiještaj u hotelu na Patong beachu . Slobodno vrijeme za odmor.U večernjim satima odlazak na zajedničku večeru kod hrvatskog Masterchefa u njegov restoran “Rustic“ na Patong Beachu. Noćenje.

7.dan ( 03.01.)Phuket
Nakon doručka predlažemo odlazak u Tiger Kindom, mjesto gdje možete provesti vrijeme sa velikim i malim tigrovima u njihovim nastambama, mogućnost posjeta adrenalinskog parka – vožnja na quadovima, zip line, jahanje slonova, rafting… Slobodno vrijeme. Noćenje.

8.dan ( 04.01.) Phuket – Similians islands
Nakon doručka predlažemo odlazak na cijelodnevni izlet na Similans Island. Izlet uključuje posjet 4 otoka. Mogućnost ronjenja na koraljnim grebenima otočja, posjet nacionalnog parka. U poslijepodnevnim satima povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

9.dan (05.01.) Phuket – Freedom Beach
Nakon doručka predlažemo odlazak na Freedom Beach. Plaža koja se nalazi 20 setak minuta vožnje brodom od Patonga, mirna plaža bez hotelskih kompleksa, proglašena najljepša plaža na Phuketu, ili predlažemo posjet s lokalnom agencijom Phuket ZOO, zoološki vrt u kojem se može približit divljim životinjama,slikanje i performansi sa tigrovima, krokodilima, slonovima, zmijama i majmunima. Povratak u hotel. Vrijeme za opuštanje i relaksaciju. U večernjim satima odlazak na zajedničku večeru u Vine Conections, restoran u kojem možete uživati u bogatoj ponudi vina i internacionalnih jela. Noćenje.

10.dan ( 06.01.) Phuket – Phi Phi Islands

Nakon ranog doručka predlažemo odlazak na jednodnevni izlet s brodom na Phi Phi otočje koje je proglašeno najljepšom plažom na svijetu, poznato po filmu „THE BEACH“ u glavnoj ulozi s Leonardom Di Capriom. Posjet Monkey beach-plaža kojom vladaju majmuni, bliski susret sa majmunima, hranjenje i slikanje. Nakon ručka vrijeme slobodno za ronjenje i uživanju na plažama otočja. U povratku posjet Khai Islandu , privatni otok gdje se možete opustiti i uživati u koktelima na rajskoj plaži. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme za posjet Food Marketa. Noćenje.

11.dan ( 07.01.) Phuket – James Bond Islands
Nakon doručka, slobodno vrijeme. Mogućnost posjeta James Bond Islanda, otoku koji je dobio svoju popularnost po svojim vapnenačkim stijenama koje se nalaze u filmu  James Bond ” Čovjek za Zlatnim pištoljem” . Povratak u hotel u poslijepodnevnim satima. Vrijeme slobodno za odmor, u večernjim satima predlažemo posjet Simon Cabert showa. Noćenje.

12.dan ( 08.01.) Phuket – Bangkok – Istanbul
Nakon doručka, slobodno vrijeme. U poslijepodnevnim satima slijedi transfer u zračnu luku Phuket, prijava na let za Bangkok. Po dolasku prijava na let za Istanbul. Noćni let.

13.dan ( 09.01.) Istanbul – Zagreb
U jutarnjim satima dolazak u Zagreb.

Ukupna cijena: 7.650,00 kn

U cijenu je uključeno:
-avionska karta Zagreb – Bangkok  – Zagreb
-avionska karta za unutarnji let Bangkok-Phuket – Bangkok
-smještaj / doručak u dvokrevetnim sobama u hotelima sa 3*+/4*
– transferi od/do hotela iz zračne luke Bangkok i Phuket
-pratitelja putovanja iz Zagreba – razgled noćnog bazara Pat Pong, razgled Nana Plaze, Asiatique marketa, MBK trgovačkog centra, Chatuchak weekend marketa, posjet Sky bara Sirocco, posjet Bangla road-a, noćni bazar na Phuketu, food marketa i dr…

U cijenu nije uključeno:
-avionske pristojbe 2.840,00 kn ( obavezna nadoplata kod prijave)
-vize za Tajland ( 35 eura – ishoduje se u Zagrebu)
-jednokrevetna soba 2.060,00 kn
-javni prijevoz prilikom razgledavanja gradova
-obroci koji nisu navedeni u programu
-putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja
– izleti : tura u Bangkoku 40 eura , Ayutthaya 45 eura , Kanchanaburi 65 eura, Phi Phi islands tura 50 eura, Similians islands 65 eura

Minimalni broj putnika: 10

Raspored letova:

28 DEC  ZAG 09:10- IST 13:15
28 DEC  IST 20:40- BKK 09:45
08 JAN  BKK 22:35 – IST 05:50
09 JAN  IST 08:05 – ZAG 08:15

Pošalji upit za putovanje