13.10. 7.690,00 kn (+ avio takse)

Datumi putovanja: 13.-18.10.2015.
6 dana/ 5 noćenja
Zrakoplovom iz Zagreba

Program putovanja
1. dan: ZAGREB – PARIZ – DUBLIN
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija dva sata prije leta zrakoplova i podjela putne dokumentacije. Polijetanje zrakoplova Croatia Airlinesa na liniji AF5075 za Pariz u 9:00 sati. Dolazak u Pariz u 11:05 sati te nastavak puta letom AF1116 (Air France) u 15:25 sati. Dolazak u Dublin u 16:20 sati po mjesnom vremenu. Razgledavanje grada autobusom i pješice: Guinness Storehouse, prikaz povijesti i načina proizvodnje poznatog Guinness piva te degustacija piva (uključena ulaznica) – Trinity College – Katedrala sv. Patricka (uključena ulaznica), gdje je svećenik bio poznati pisac „Guliverovih putovanja“ Jonathan Swift – Grafton i O’Connell Street. Smještaj u hotel. Odlazak s pratiteljem do središta grada u Temple Bar. Noćenje.

2. dan: DUBLIN – GALWAY
Doručak. Slobodno prijepodne u središtu Dublina. Odlazak iz Dublina u ranim poslijepodnevnim satima. Vožnja kroz središnju Irsku. Posjet tradicionalnoj destileriji irskog whiskeya Kilbeggan (uključena ulaznica) uz prikaz proizvodnje i kušanje whiskeya. Vožnja do Galwaya, grada s Katedralom sv. Nikole i rimokatoličkom katedralom, smještenom u zaljevu poznatom po odličnim rakovima. Šetnja središtem grada. Smještaj u hotel na području Galwaya. Noćenje.

3.dan: GALWAY – BURREN – CLIFFS OF MOHER – KERRY
Doručak. Vožnja do područja Clare i Burren i poznatih bijelih stijena Cliffs of Moher, koje se uzdižu 200 metara iznad Atlantskog oceana. Burren je predio mjesečevih pejzaža s preko 2000 rijetkih vrsta biljaka. Vožnja prema Limericku. Posjet dvorcu Bunraty iz 15. stoljeća (uključena ulaznica) koji je potpuno obnovljen te Folkparku s prikazom života, koliba i tradicionalnih zanata Irske 19. stoljeća (uključena ulaznica). Nastavak vožnje do područja County Kerry. Smještaj u hotel. Noćenje.

4.dan: RING OF KERRY
Doručak. Tura po najromantičnijem području Irske Ring of Kerry s veličanstvenim pejzažima, pogledom na Atlantik i vrlo bogatim biljnim svijetom. Vožnja kroz brojna mala slikovita sela, poput sela Sneem sa šarenim kućama, te do planinskih panoramskih točki Mollys Gap i Ladies View s pogledom na jezera Kilarney. Poslijepodne posjet svjetski poznatom nacionalnom parku Kilarney. Povratak u hotel na području County Kerry. Noćenje.

5.dan: KERRY – ROCK OF CASHEL – DUBLIN
Doručak. Vožnja do Dublina uz kraća zaustavljanja na slikovitim mjestima i malim gradićima. Posjet Rock of Cashel (uključena ulaznica), povijesnom mjestu i prijestolnici kraljeva od Munstera s okruglim tornjem, kraljevskom kapelom i keltskim križevima, inače najfotografiranije mjesto u Irskoj. Dolazak u poslijepodnevnim satima u Dublin. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za osobne programe. Noćenje.

6.dan: DUBLIN – PARIZ – ZAGREB
Zajutrak. Transfer do zračne luke u Dublinu. Odlazak zrakoplova na liniji AF1617 za Pariz u 09:00 sati po mjesnom vremenu. Dolazak u Pariz u 11:55 sati. Nastavak puta letom AF1560 u 13:05 sati. Očekivano vrijeme dolaska u Zagreb u 15:00 sati.

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
prijevoz zrakoplovom Zagreb/Paris-Dublin i natrag, pratitelja, prijevoz autobusom na turi po Irskoj, transfere od/do zračne luke u Dublinu, smještaj u hotelima 3* u dvokrevetnim sobama tuš/wc/TV na osnovi 5 noćenja s irskim doručkom – 2 noćenja u Dublinu, 2 noćenja na području Kerryja i 1 noćenje u Galwayu, sve razglede i izlete prema programu, ulaznice za Katedralu sv. Patricka, Guinness destileriju, Kilbeggan destileriju whiskeya, dvorac Bunratty s Folkparkom, Rock of Cashel, putno zdravstveno osiguranje te troškove organizacije i prodaje

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
zrakoplovne pristojbe, ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike koje nisu navedene kao uključene, pristojbe u zračnim lukama, fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi

NAPOMENE:
Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja Croatia Airlinesa i Lufthanse objavljenih u siječnju 2015. i podložna su promjeni. Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Agencija  zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%.

MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 15

Pošalji upit za putovanje